Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر عراق در روسیه تأکید کرد که مقامات بغداد به آمریکا اجازه نخواهند داد تا از خاک این کشور برای هر نوع اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده کند و این مسئله به مقامات واشنگتن گوشزد شده است. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۵ بین الملل اروپا آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "حیدر منصور الهادی" سفیر عراق در فدراسیون روسیه در گفت‌وگو با خبرگزاری «تاس» اعلام کرد که مقامات بغداد به دولت آمریکا اجازه نخواهند داد تا از خاک عراق برای هر گونه اقدام نظامی علیه ایران استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در تفسیر وخامت اوضاع در منطقه با توجه به اقدامات تحریک آمیز آمریکا علیه ایران، تأکید کرد: «عراق کشوری مستقل است و تنها بر اساس منافع ملی خود تصمیم گیری می‌کند. مسماً ما اجازه نخواهیم داد که طرف آمریکایی از خاک کشور ما برای حمله به ایران استفاده کند. البته ما امیدواریم که هرگز چنین اتفاقی نیفتد. ما مایل نیستیم که جنگ ویران‌کننده دیگری در منطقه خاورمیانه رخ دهد.»

این دیپلمات با اشاره به اینکه سفر هفته گذشته "مایک پامپئو" وزیر امور خارجه آمریکا به بغداد از قبل برنامه ریزی شده بود و ارتباطی به مسائل به وجود آمده اخیر درباره برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ندارد، افزود: «مقامات عراقی به طور واضح گوشزد کرده‌‌اند که ما می‌خواهیم بخشی از راه حل مسائل باشیم، نه بخشی از مشکل. مسلماً بغداد از روابط خود با تهران و واشنگتن استفاده خواهد کرد تا وخامت اوضاع کاهش پیدا کند.»

سفیر عراق در روسیه همچنین اعلام کرد که این کشور در دور بعدی "مذاکرات آستانه" درباره سوریه در نورسلطان (پایتخت قزاقستان)، بعنوان ناظر، شرکت خواهد کرد.  

منصور الهادی در پاسخ به سئوالی در این باره گفت: «مسلماً ما در دور بعدی مذاکرات آستانه شرکت خواهیم کرد. من فکر می‌کنم که نشست بعدی در ماه جولای (تیرماه) در نورسلطان برگزار شود. دولت عراق به محض دریافت دعوتنامه، نمایندگان خود را برای شرکت در این مذاکرات آستانه درباره سوریه منصوب خواهد کرد.»

بیانیه پایانی مذاکرات آستانه؛ دور نهایی مذاکرات جولای آیندهمذاکرات آستانه|لاورنتیف: در مسیر تشکیل کمیته قانون اساسی سوریه هستیمنتیجه "مذاکرات آستانه" موضوع رایزنی‌ها در سازمان ملل قرار گرفت

لازم به یادآوری است، کشورهای ضامن صلح در سوریه (روسیه، ایران و ترکیه) در پایان دور قبلی رایزنی‌های در چارچوب "مذاکرات آستانه" که در تاریح 26-25 آوریل (6-5 اردیبهشت ماه) در شهر نورسلطان انجام گرفت، از دو کشور عراق و لبنان دعوت کردند تا بعنوان ناظر به جمع این مذاکرات بپیوندند.

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,90,95,1128/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار ایران (بین‌الملل) اخبار "آمریکا" اخبار "عراق"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار ایران بین الملل اخبار آمریکا اخبار عراق اخبار ایران بین الملل اخبار آمریکا اخبار عراق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۶۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما, محمد نزال در مصاحبه با شبکه تلویزیونی العربی، درباره جزئیات آخرین مذاکرات غیرمستقیم برای رسیدن به توافق آتش بس در نوار غزه با بیان اینکه جنبش حماس به همه طرح‌هایی که از سوی اشغالگران یا دیگران ارائه می‌شود، به صورت مکتوب پاسخ می‌دهد, افزود: از نظر اصولی، پیشنهاد جدید به جنبش حماس، در حدی نیست که رسیدن به توافق درباره آن امکان پذیر باشد زیرا اشغالگران همچنان به وقت کشی و فریبکاری ادامه می‌دهند و از ارائه هر نوع تعهدی فرار می‌کنند.

وی ادامه داد: اشغالگران با آتش بس دائم و عقب نشینی از نوار غزه و بازگشت کامل آوارگان از جنوب به مرکز و شمال نوار غزه، موافقت نکرده اند و در موضوع اسیران هم خواسته‌های مقاومت را رد کردند.

نزال افزود: به همین علت, شرایط خوب نیست و فکر نمی‌کنم با توجه به اصرار اشغالگران بر موضع گیری‌شان، توافقی به دست آید که امضای آن امکان پذیر باشد.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: در درجه نخست, اشغالگران صهیونیست و پس از آن، دولت آمریکا را مسئول این شرایط می‌دانیم. دولت آمریکا از هر نوع اعمال فشار بر اشغالگران خودداری می‌کند در حالی که در جامعه جهانی درباره لزوم آتش بس دائم توافق نظر وجود دارد.

نزال افزود، پیشنهادی را از دو میانجی دریافت کردیم که بیانگر دیدگاه اشغالگران است و چیز جدیدی در آن وجود ندارد که بتواند موجب پیشرفت در مذاکرات شود.

وی ادامه داد: اشغالگران خبر‌هایی را درباره مذاکرات درز می‌دهند تا در برابر جامعه این رژیم اینطور جلوه دهند که مذاکرات ادامه دارد و در حال پیشرفت است. اشغالگران می‌خواهند به این صورت، خشم جامعه رژیم صهیونیستی را مهار کنند. اما واقعیت آن است که مذاکرات، پیشرفت ملموسی نداشته است.

نزال اضافه کرد: سران جنبش حماس در زمان مناسب درباره توقف مذاکرات تصمیم گیری خواهند کرد اما هنوز مذاکرات غیرمستقیم ادامه دارد و ما برای دستیابی به توافق تلاش می‌کنیم.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس با بیان اینکه تماس‌های ما با دو میانجی با هدف دستیابی به آتش بس در سریعترین زمان ممکن، ادامه دارد, گفت: پیشنهاد‌های خود را پیش از این به دو میانجی ارائه کرده‌ایم و پیشنهاد جدیدی از طرف ما مطرح نشده است.

وی افزود: اکنون توپ در زمین اشغالگران است و نتانیاهو و در پشت سر او دولت آمریکا، مسئولیت کامل این شرایط را برعهده دارند.

نزال در پاسخ به این پرسش که آیا تغییری در موضع دولت آمریکا با توجه به انتقادات روز‌های اخیر از اسرائیل مشاهده کرده‌اید؟ گفت: سخنان مقامات دولت آمریکا فقط شامل تغییرات لفظی است، اما تغییر عملی ایجاد نشده است.

وی تاکید کرد: نیازی به تغییری لفظی نداریم، بلکه باید حرف‌ها به عمل تبدیل شود.

عضو دفتر سیاسی جنبش حماس گفت: قطعنامه پیشنهادی آمریکا به شورای امنیت که این شورا آن را رد کرد، بیانگر واقعیت موضع دولت آمریکاست که نشان می‌دهد ملاحظات قدرت‌های منطقه و بین المللی را در نظر نمی‌گیرد.

نزال افزود: دولت آمریکا با ارائه این قطعنامه که می‌دانست وتو خواهد شد، می‌خواست به افکار عمومی این کشور نشان دهد که در حال تلاش برای آتش بس در غزه است. به ویژه که بایدن در رقابت‌های انتخاباتی با بحران روبروست و ممکن است به علت موضع‌گیری ظالمانه‌اش در برابر نسل کشی در نوار غزه، در انتخابات شکست بخورد.

دیگر خبرها

  • جلالی: شاید اگر همه مسلمانان در انجام وظایف خود دقت می‌کردند ظلم علیه مردم فلسطین ادامه نمی‌یافت
  • پیشبرد مذاکرات بانکی ایران و روسیه
  • مذاکرات بانکی ایران و روسیه
  • جلالی:شاید اگر همه مسلمانان در انجام وظایف خود دقت می‌کردند ظلم علیه مردم فلسطین ادامه نمی‌یافت
  • جزئیات مذاکرات محرمانه میان ایران و امریکا برای ایجاد آتش بس در منطقه
  • روایت نشریه اماراتی از جزئیات مذاکرات محرمانه ایران و امریکا
  • عراق همچنان «خویشاوند» ایران / روابط تهران- بغداد در ۱۴۰۲
  • وقتی ۱۵۰ سال قبل برداشتن حجاب اعدام داشت! / مجازات عجیب مردان چشم چران!
  • الهندی: مقاومت زیر بار آتش‌بس موقت نخواهد رفت
  • حماس: امکان توافق آتش‌بس با اشغالگران وجود ندارد