Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@10:14:18 GMT

230 هزار هکتار مبارزه با آفت ملخ در کشور انجام شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۶۸۰۰

230 هزار هکتار مبارزه با آفت ملخ در کشور انجام شد

بوشهر- ایرنا - رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: همزمان با آغاز نخستین ریزش آفت ملخ صحرایی از بهمن ماه تاکنون در سطح 230هزار هکتار مبارزه با این آفت در کشور انجام و این روند همچنان ادامه دارد.

به گزارش ایرنا، محمد رضا درگاهی روز پنجشنبه در بازدید از مناطق آلوده به آفت ملخ صحرایی در شهرستان دشتستان استان بوشهر افزود: براساس پیش بینی های فائو سطح مبارزه با آفت ملخ صحرایی در سطح کشور به 600 هزار هکتار می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: تاکنون بیش از 147 ریزش آفت ملخ صحرایی در کشور داشتیم که از شبه جزیره عربستان وارد شده و این ریزش ها در ماه های آینده در استان های جنوبی از جمله بوشهر، هرمزگان و سیستان بلوچستان ادامه دارد.
درگاهی اضافه کرد: اگر عملیات مبارزه با آفت ملخ صحرایی در جنوب کشور به خوبی انجام شود به طور قطع استان های مرکزی از این افت در امان می مانند و به این وسیله امنیت غذایی کشور حفظ می شود.
وی تاکید کرد: روند مبارزه با آفت ملخ صحرایی با توجه به حجم آلودگی تاکنون مطلوب بوده است اما با توجه به میزان آلودگی تامین امکانات سمپاشی و اعتبارات لازم در این بخش ضروری است.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده تلاش می شود با تامین اعتبارات لازم روند مبارزه با آفت ملخ صحرایی در کشور افزایش یابد.
وی یادآور شد: در زمان حاضر بیش از هزار نفر و 600 خودرو کمک دار در امر مبارزه با آفت ملخ در استانهای درگیر مشغول به فعالیت هستند.
نماینده مردم دشتستان در مجلس شورای اسلامی گفت: برای مبارزه با آفت ملخ صحرایی همکاری استان های همجوار غیر درگیر با استان های آلوده ضروری است.
محمد باقر سعادت افزود: هجوم آفت ملخ صحرایی به استان های کشور جدی است و شیوع این آفت می تواند امنیت غذایی کشور را با خطر روبه رو کند.
وی برضرورت همکاری هرچه بیشتر همه استان ها با استان های غیر درگیر در بحث آفت ملخ صحرایی تاکید کرد.
سرپرست فرمانداری دشتستان گفت: با توجه به اینکه احتمال حمله ملخ ها به نخیلات وجود دارد استفاده از توان استان و استان های همجوار برای کنترل این آفت ضروری است.
جواد لقمان زاده افزود: تاکنون همکاری خوبی در بحث سمپاشی مناطق آلوده به آفت ملخ صحرایی انجام شده ولی باید اقدامات بیشتری در این خصوص انجام شود.
7213/6047/6045

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد داخلي ملخ بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۶۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمد هادی‌زاده اظهار كرد: امسال 17 هزار 545 هکتار معادل 100 درصد اراضی شالیزاری شهرستان محمودآباد شخم و شیار شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه تاکنون 4 هزار و 550 هکتار اراضی شالیزاری این شهرستان معادل 25 درصد نشاکاری شد، افزود: نشا سنتی در هزار و 320 هکتار و نشا مکانیزه در 3 هزار و 230 هکتار شالیزار این شهرستان انجام شد.

این مسوول با بیان اینکه هفت هزار کیلوگرم انواع بذور اصلاح و گواهی شده برنج بین کشاورزان محمودآبادی توزیع شد، تصریح کرد: 92 درصد آببندان‌های این شهرستان آبگیری و 23 نمونه آزمون خاک انجام شد.

وی گفت: بررسی فنولوژی گیاه و نمونه گیری جهت تعیین بیولوژی آفت ساقه خوار برنچ بطور مستمر توسط کارشناسان پهنه در مراکز این مدیریت ادامه خواهد داشت و توصیه های فنی به بهره برداران ارائه می شود.

 

دیگر خبرها

  • نشاکاری ۲۵ درصد شالیزار‌های محمودآباد
  • نشاکاری 25 درصد شالیزارهای محمودآباد
  • مبارزه با آفات سن در هزار و ۱۰۰ هکتار از اراضی چهارمحال و بختیاری
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به شهرهای کشور
  • ۱۵۰۰ هکتار از اراضی داورزن زیر کشت محصولات جالیزی
  • مبارزه با آفت سِن گندم در مزارع جهرم
  • آغاز عملیات مبارزه با افت سن غلات در نهاوند
  • خلاقیت و شکوفایی مدارس در چهل سال دوم انقلاب پررنگ‌تر است
  • مدارس را به شرکت‌های دانش‌بنیان پیوند بزنید
  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در گندمزارهای منطقه