Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-19@15:28:27 GMT

طرح مطالعاتی ظرفیت‌یابی معادن شن و ماسه در قم تدوین شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۷۴۹۱

طرح مطالعاتی ظرفیت‌یابی معادن شن و ماسه در قم تدوین شود

استاندار قم با تأکید بر لزوم ساماندهی وضعیت معادن شن و ماسه در استان قم دستور داد طرح مطالعاتی پتانسیل‌یابی محدوده‌های شن و ماسه در این  استان تدوین شود. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست پیش از ظهر امروز در جلسه شورای معادن استان قم که در سالن امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با تأکید بر بررسی وضعیت معادن استان قم در رفع موانع تولید، اظهار داشت: طرح مطالعاتی پتانسیل‌یابی محدوده‌های شن و ماسه در استان قم با محوریت اداره کل صنعت، معدن و تجاری اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با اشاره به ابلاغیه‌ای از سوی معاون اول رئیس‌جمهور به استان‌ها افزود:در این نامه معاون اول رئیس‌جمهور از استان‌ها خواسته است که در رابطه با آورده مصالح سیلاب‌ها در حاشیه بستر رودخانه‌ها برآوردی صورت بگیرد.

وی برآورد آورده‌های سیلاب در بستر رودخانه‌های استان قم را به آب منطقه‌ای استان واگذار کرد و تأکید کرد:  آب منطقه‌ای موظف است ظرف دو هفته گزارشی از وضعیت رودخانه‌های استان پس از سیل ارائه کند که درنتیجه آن در زمینه آورده مصالح سیلاب‌های استان برای ایجاد سیل بند و دیواره حفاظتی در حریم رودخانه‌ها تصمیم‌گیری شود.

سرمست با اشاره به وضعیت قیمت‌گذاری آورده‌های معادن در استان قم نیز تصریح کرد: تنظیم بازار نباید در این رابطه ورود کند و بحث قیمت در معادن باید بر اساس سیاست اقتضایی و با در نظر گرفتن شرایط حاکم بر هر معدن تعیین شود.

استاندار قم بر وظیفه فرمانداری در زمینه ارتقای دانش و آگاهی معدن داران نیز تأکید کرد و گفت: فرمانداری در زمینه فرهنگ‌سازی و مدیریت این موضوع به نحو اقتضایی ورود کند و کمیته نظارت نیز در راستای ساماندهی قیمت‌ها ورود کند.

10 طرح صنعتی و معدنی استان خراسان جنوبی امسال تکمیل می شود«صنعت»، «معدن» و «کشاورزی» سه محور توسعه استان سمنان استسازمان‌های مردم‌نهاد درباره تخریب‌های معدن بوکسیت شاهرود «اقامه دعوا» کنند

وی بر لزوم توافق محلی و جذب همراهی همسایگان معادن نیز تأکید کرد و گفت: در حال حاضر صحبت از مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها بسیار اهمیت دارد و معدن کاران باید در ازای تخریبی که در منطقه به وجود می‌آورند رضایت محلی‌های منطقه را جلب کنند.

سرمست خاطرنشان کرد: معادن در ازای تخریب و آلایندگی که دارند باید به‌صورت مدل اقتضایی وضعیت را پیش برود که معارضین را به حداقل برساند و باید این موضوع به‌صورت توافقات محلی و کدخدا منشی حل شود.

انتهای پیام/

 

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۷۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی

نفیسه حسینی یکتا مدیر کل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت در مراسم دوازدهمین همایش مکمل‌های غذایی و رژیمی گفت: طب گیاهان دارویی از رشد خوبی در ایران برخوردار شده است. 

وی بیان کرد: سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی را در کشور تدوین کرده‌ایم و معتقدیم که باید از ظرفیت بالای طب سنتی و گیاهان دارویی استفاده بهینه شود. 

حسینی یکتا ادامه داد: اکنون موضوع ادغام طب ایرانی در نظام سلامت مطرح است و این مسئله در حوزه‌های مختلف بهداشت، درمان و دارویی موثر خواهد بود.  

وی افزود: طب سنتی در کنار متغیرهای اقتصاد و سلامت موثر و اثربخش خواهد بود.

ظرفیت غنی ایران در زمینه گیاهان دارویی 

در ادامه مراسم شمس اردکانی دبیر ستاد گیاهان دارویی دبیر ستاد گیاهان دارویی معاومت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: منابع طبیعی کشور در زمینه گیاهان دارویی بسیار غنی است و در این خصوص باید از ظرفیت بی نظیر ایران در حوزه طب سنتی استفاده بهینه را داشته باشیم.  

وی بیان کرد: توسعه حوزه طب سنتی سبب ارتقلی سلامت جامعه خواهد شد و امیدواریم این امر محقق شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌ معادن و کشاورزی آفریقا برای تجار ایرانی
  • قول وزیر صنعت برای کمک به صنعتگران
  • بازسازی آسیب‌های معدنکاری با اصلاح قانون معادن
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • تأکید وزیر صمت بر حمایت از صادرکنندگان
  • راه یابی ۵ ملی‌پوش تیراندازی کشورمان به مرحله مقدماتی تفنگ سه وضعیت
  • نمایندگان صدای واحد اولویت های عمرانی خراسان رضوی باشند
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • درخواست آیت‌الله علم‌الهدی برای نظارت جدی بر وضعیت معادن
  • تدوین سند ملی گیاهان دارویی و طب ایرانی