Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛ پیام ایران به کسانی که باید می‌رسید، رسید و از امروز به بعد، دیگر ادعا‌های آمریکا و هم پیمانان آن در خلیج فارس در مورد تحقیق برای اقدامات خرابکارانه فایده‌ای ندارد. عملا این ایران است که با عنوان یکی از طرف‌های حاضر در محور مقاومت می‌تواند قواعد درگیری را با پیام‌های امنیتی حساب شده خود تغییر دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الاخبار چاپ بیروت نوشت: پیام ایران به کسانی که باید می‌رسید، رسید و از امروز به بعد، دیگر ادعا‌های آمریکا و هم پیمانان آن در خلیج فارس در مورد تحقیق برای اقدامات خرابکارانه فایده‌ای ندارد. عملا این ایران است که با عنوان یکی از طرف‌های حاضر در محور مقاومت می‌تواند قواعد درگیری را با پیام‌های امنیتی حساب شده خود تغییر دهد. در زمانی که بازی در لبه پرتگاه در منطقه به اوج خود رسیده است، مواضع وزیر خارجه ایران، محمد جواد ظریف در مورد ردّ مسئولیت کشورش در عملیات الفجیره تنها برای کسی قانع کننده است که می‌خواهد از تنش زایی جلوگیری کرده و پیام ایران را با تعقّل درک کند.


در ادامه این مطلب آمده است: بر این اساس، ایالات متحده، عربستان، امارات و اسرائیل، میدان تنگی از گزینه‌ها را در اختیار دارند؛ می‌توانند به ایران پاسخ داده و از قواعدی که پمپئو و برایان هوک وضع کرده اند، استفاده کنند، که بر مبنای ان، هر حمله‌ای به هم پیمانان واشنگتن بی پاسخ نمی‌ماند. این گزینه‌ای است که می‌تواند امور را به سمتی نامعلوم هدایت کند.

گزینه دوم، عقلانیت و درک پیام ایران است. تنش در منطقه خلیج فارس به اوج خود رسیده و ایرانی‌ها تلاش می‌کنند نیت واشنگتن و هم پیمانان افراط گرای آن را بیازمایند. به موازات این تلاش، می‌خواهند به همه بفهمانند که نباید با افزایش فشارها، مقابله با ایران صورت گیرد.

آمریکایی‌ها طوری وانمود می‌کنند که گویی پیام‌های ایران را جدی نگرفته و آن را یک حمله حساب نمی‌کنند؛ بر این اساس، تا زمانی که منافع آمریکا مستقیما هدف قرار نگیرد، مقابله‌ای در کار نخواهد بود. موضعگیری نکردن آمریکا در مورد متهم نمودن تهران در خصوص مسئولیت مستقیم آن در مورد حادثه الفجیره است که گزینه پاسخ عاقلانه را تقویت می‌کند.

در این میان، صحبت‌های رهبر جمهوری اسلامی در حضور مسئولان این کشور اهمیت زیادی داشت، که طی آن تصریح کرد: «این مقابله، نظامی نیست؛ به این دلیل که قرار نیست جنگی اتفاق بیفتد. ما برای جنگ تلاش نمی‌کنیم و آن‌ها هم چنین نمی‌کنند؛ چرا که می‌دانند این کار به مصلحتشان نیست». آیت الله خامنه‌ای در ضمن صحبتهایش دلایل نپذیرفتن مذاکره با آمریکا را تشریح کرده و مذاکره در رابطه با عمق استراتژیک ایران در منطقه یا سلاح‌های دفاعی آن را نادرست دانست و تاکید کرد که هیچ عاقلی در ایران به فکر مذاکره با طرفی که به تعهدات خود پایبند نمی‌ماند، نیست.

در ضمن مواضع کلامی و عملی مسئولان ایرانی، شاخص‌هایی را می‌بینیم مبنی بر اینکه بازی فشار‌های آمریکا نباید از خط قرمز‌های ایران عبور کرده و تهدیدی برای امنیت و اقتصاد آن باشد.

در این میان، اروپا مخالف تنش زایی بوده و اعلام کرده که آماده اجرایی شدن توافق‌های خود با ایران در خصوص اینستکس است؛ که این مساله می‌تواند احتمال مذاکره بین دو طرف را تقویت کند، به این شرط که ایران بتواند صادرات نفت خود را به سطوح قبلی برساند. این مطلب از قول یک منبع ایرانی به الاخبار رسیده است.

منبع: انتخاب

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟

دولت بایدن تمایلی به تشدید تحریم‌ها علیه صادرات نفت ایران ندارد و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

به گزارش تسنیم، پاسخ موشکی و پهپادی ایران به رژیم صهیونیستی احتمالاً باعث نمی‌شود دولت بایدن تحریم‌های شدیدتری علیه صادرات نفت این کشور وضع کند و دلیل آن نگرانی نسبت به بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران است.

بلافاصله پس از پاسخ موشکی ایران به رژیم صهیونیستی به خاطر حمله این رژیم به سفارتخانه ایران در دمشق، نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا بایدن را متهم به شکست در اجرای تحریم‌های موجود علیه ایران کرده و اعلام کردند تحریم‌ها علیه این کشور باید تشدید شود.

استیو اسکالیس از نمایندگان جمهوری‌خواه آمریکا گفت: دولت این کشور فروش نفت را برای ایران آسان‌تر کرده و باعث درآمدزایی ایران جهت فعالیت‌های این کشور شده است.

فشار سیاسی برای تنبیه کردن ایران تبدیل به یک مشکل بزرگ برای دولت آمریکا شده است. آمریکا چطور می‌تواند مانع تشدید درگیری‌های در خاورمیانه بدون بالا رفتن قیمت نفت و عصبانی کردن چین به عنوان بزرگترین خریدار نفت ایران شود؟

واشنگتن ماه‌هاست اعلام می‌کند اصلی‌ترین هدف آن ممانعت از تبدیل شدن جنگ بین رژیم صهیونیستی و غزه به یک جنگ منطقه‌ای و در حاشیه نگه داشتن تهران است.

مجلس نمایندگان آمریکا در روز دوشنبه لایحه‌ای وضع کرد با عنوان قانون تحریم‌های انرژی ایران و چین. طبق این لایحه تحریم‌ها علیه ایران گسترش می‌یابد و گزارش‌های سالانه‌ای باید برای مشخص شدن مداخله موسسات مالی چین در نقل و انتقال نفت ایران ارائه شود. بدین ترتیب هیچ موسسه مالی در آمریکا نمی‌تواند برای هیچ نهاد چینی درگیر معامله نفت ایران حساب باز کند.

البته وضعیت این لایحه در سنا که تحت کنترل دموکرات‌های حامی بایدن قرار دارد مشخص نیست. دولت بایدن مخالف بالا رفتن قیمت نفت است.

بسیاری از تحلیلگران منطقه‌ای عقیده دارند دولت بایدن اقدام قابل توجهی جهت تشدید تحریم‌های فعلی علیه صادرات نفت ایران انجام نمی‌دهد.

اسکات مدل، رئیس گروه راپیدان انرژی عقیده دارد حتی اگر این لایحه تصویب شود، دولت بایدن تلاش معناداری برای اجرای تحریم‌های فعلی یا اعمال تحریم‌های جدید جهت محدود کردن صادرات نفت ایران نخواهد کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا در ۲۰۱۸ پس از خارج شدن از قرارداد هسته‌ای ایران، تحریم‌های جدیدی علیه صنعت نفت این کشور وضع کرد و دولت بایدن تلاش کرد با تحریم شرکت‌هایی در چین، امارات و مناطق دیگر مانع دور زدن این تحریم‌ها شود.

با وجود این تلاش‌ها، راپیدان تخمین می‌زند صادرات نفت ایران بدون محاسبه میعانات گازی به ۱.۶ تا ۱.۸ میلیون بشکه در روز رسیده باشد که نزدیک به ۲ میلیون بشکه صادر شده قبل از اعمال تحریم‌هاست.

یکی از دلایل مخالفت بایدن برای محدود کردن صادرات نفت ایران تاثیر احتمالی آن بر قیمت بنزین است. قیمت نفت و در نهایت قیمت بنزین یک عامل حیاتی در آستانه انتخابات آمریکاست.

تشدید تحریم‌ها علیه ایران همچنین رابطه بین آمریکا و چین را خراب می‌کند. تقریبا تمام نفتی که از سوی ایران وارد چین می‌شود با مبدا مالزی یا سایر کشور‌های خاورمیانه ثبت شده و توسط ناوگانی از نفتکش‌های قدیمی‌تر که فرستنده‌های خود را هنگام بارگیری در بنادر ایران خاموش می‌کنند، منتقل می‌شود.

اطلاعات ردیابی نفتکش‌های شرکت ورتکسا نشان می‌دهد چین ۵۵.۶ میلیون تن معادل ۱.۱۱ میلیون بشکه در روز نفت ایران را در سال گذشته میلادی خریداری کرده است. این رقم معادل ۹۰ درصد از صادرات نفت ایران و ۱۰ درصد از واردات نفت چین است.

دیگر خبرها

  • زیباکلام : با توجه به اختلاف نظر بایدن و نتانیاهو در باره جنگ ایران و اسرائیل، باید تهران و واشنگتن مستقیم مذاکره کنند
  • صادرات نفت روسیه رکورد زد
  • صادرات نفت روسیه با وجود تحریم رکورد زد
  • جهش واردات برخی کشور‌های اروپایی از ایران در نخستین ماه ۲۰۲۴
  • رشد ۱۰ برابری صادرات راه آهن تهران در فروردین ۱۴۰۳
  • بایدن درباره تحریم نفت ایران تصمیم جدید گرفت؟
  • صادرات ۱۰۰ میلیون یورویی آلمان به ایران در ۱ ماه
  • اعلام میزان بارش‌ها در استان یزد
  • میزان بارش ها در استان یزد اعلام شد
  • مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند