Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-25@22:06:04 GMT

اژه ای: مذاکره با آمریکا جزو حرف های شیطانی است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۷۸۴۲

اژه ای: مذاکره با آمریکا جزو حرف های شیطانی است

خبرگزاری مهر: حجت الاسلام غلامحسن محسنی اژه ای صبح پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس کل سابق دادگستری استان در ساری با گرامیداشت ماه مبارک رمضان معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه خناس‌ها در تلاش هستند تا تصمیم گیران را به تصمیم غلط بکشانند افزود: مگر نبود که دو سال ما را معطل برجام و وابسته به خارج کردند تا از این طریق مشکلات را حل کنند درحالی که رهبر انقلاب، عنوان کرده بودند که نباید به شیطان اعتماد کرد زیرا شیطان دوست ما نیست و امتحان پس داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حجت الاسلام محسنی اژه ای با اشاره به اینکه حضرت امام راحل از آمریکا به عنوان شیطان بزرگ یاد کرده است گفت: بیش از دو سال ما را معطل کرده و مسائل کشور را گره زده‌اند اما مذاکره با آمریکا جزو حرف‌های شیطانی و غلط است و امروز رهبر معظم انقلاب و ولی و حجت ما فریاد می‌زند که نباید به شیطان اعتماد کرد.

وی با اظهار اینکه سر چه چیزی باید با آمریکا مذاکره کرد گفت: آمریکا جز به نابودی ما و اسلام علوی و ناب راضی نیست.

معاون اول قوه قضائیه با اظهار اینکه راضی نیستیم هیچ کشور اسلامی از بین رود به وضعیت مصر، لیبی، سوریه، عراق و یمن اشاره و اضافه کرد: ما نمی‌توانیم با کسی که مخالف اسلام و مسلمین است به مذاکره بنشینیم و چیزی به نفع اسلام و مسلمین از آن استخراج کنیم.

وی با گرامیداشت فرارسیدن ماه مباره رمضان اظهار داشت: در اول ماه رمضان از خداوند خواستیم که صفات بد مانند حسد، کینه، جهل و غیره را به نیکی‌ها مبدل کند و باید از ماه شریف و پرخیر وبرکت و ضیافت الهی بهره گرفت.

وی تصریح کرد: اگر ماه رمضان بگذرد و تحولی در ما ایجاد نشود، دچار خسران بزرگی خواهیم شد و باید از فضیلت این ماه بهره گرفت و باید به خود توجه کنیم.

معاون اول قوه قضائیه با تاکید برتحول در ماه مبارک رمضان یادآور شد: باید زمان باقیمانده در ماه مبارک رمضان را دریابیم و از این ماه شریف توشه‌ای بزرگ بگیریم.

حجت الاسلام محسنی اژه ای با عنوان اینکه شیطان برای گمراه کردن انسان سوگند یادکرده است گفت: نفس انسانی نیز مکرر انسان را به سمت غیرخدا می‌کشاند و شیطان صفت‌ها و جنود ابلیس نیز دست به دست هم داده‌اند تا ما را توسل به حبل الله بازدارند.

وی با تاکید بر بهره گیری از فیوضات ماه مبارک رمضان تصریح کرد: امروز خناس‌ها از طرق و فضاهای مختلف در حال کارکردن هستند و در تصمیم سازی ما، نفوذی‌ها در حال کارکردن هستند.

مسئولان دستگاه قضائی تکلیف مدار هستند

حجت الاسلام محسنی اژه ای با تکریم از تلاش‌های دستگاه‌های قضائی استان مازندران، گفت: اکثریت مسئولان قوه قضائیه تکلیف مدار هستند.

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه ورودی پرونده‌ها به دادگستری‌ها زیاد است تاکید کرد: باید با بهره گیری از همه ظرفیت‌های استان مانند بسیج، مساجد، استانداری برای کاهش ورودی پرونده‌ها به دستگاه قضائی تلاش کرد زیرا اگر ورودی پرونده‌ها زیاد باشد هر اندازه قاضی و کارمند به کارگیریم باز عقب خواهیم ماند.

وی گفت: بسیاری از پرونده‌ها مربوط به نزاع‌های خانوادگی، نزاع و توهین است در حالی که می‌توان با بهره گیری از ظرفیت‌های مختلف این پرونده‌ها را کاهش داد و باید شوراهای حل اختلاف در راستای صلح و سازش فعال کرد.

شوراهای حل اختلاف تقویت شوند

حجت الاسلام محسنی اژه ای با بیان اینکه صلح و سازش کار اصلی شورای حل اختلاف است گفت: قرار نبود شورای حل اختلاف قضاوت کند بلکه باید نسبت به تقویت آن اقدام کرد.

معاون اول قوه قضائیه، یکی از مسائل مهم در مازندران را بحث حرایم برشمرد و گفت: باید حریم رودخانه، دریا، شهر و غیره از سوی دولت و دستگاه‌های مرتبط مشخص شود و اگر تعیین نشود گرفتار خواهیم شد و از قدرت قضائی برای برخورد با تعلل استفاده شود.

وی با اظهار اینکه جلوی ساخت و سازهای غیرمجاز را باید گرفت از دستگاه‌های مسئول مانند منابع طبیعی و دستگاه‌های دیگر خواست تا جلوی این تخلفات و منشاها را گرفت و ادامه داد: اگر منابع طبیعی نسبت به تعیین حریم اقدام نکرد باید در این زمینه توجه کرد.

مجازات‌های جایگزین حبس مورد توجه قرار گیرد

حجت الاسلام محسنی اژه ای با تاکید بر اجرای مجازات‌های جایگزین حبس اظهار داشت: مجازت های جایگزین نباید موجب تجری شود و هرنوع احکام بازدارنده باید به موقع اجرا شود و تا ۱۰ خردادماه تمام احکام مدنی و کیفری که تاکنون صادر شده ولی اجرا نشده باید دلایل آن به قوه قضائیه اعلام شود.

معاون اول قوه قضائیه، همکاری و مشورت با قضات، خیران، نماینده ولی فقیه و مدیران مرتبط را امری مهم دانست و گفت: نظارت مستمر بر همه واحدها مسئله بسیار قابل توجه است و بخش نظارتی را باید فعال‌تر کرد.

وی تصریح کرد: همچنین باید بررسی شود که چرا برخی احکام نقض می‌شود و چند درصد احکام بدوی در دادگاه تجدیدنظر یا عالی نقض شده اس.

حجت الاسلام محسنی اژه ای تکریم ارباب رجوع و مجموعه دستگاه قضائی را مهم دانست و گفت: مردم به دستگاه قضائی اعتماد دارند و برای ارتقای این وضعیت تلاش شود.

در این مراسم با تقدیر از تلاش‌های حجت الاسلام محمدعلی تقوی فرد، حجت الاسلام محمدصادق اکبری به عنوان رئیس کل جدید دادگستری مازندران معرفی شد.

منبع: فردا

کلیدواژه: محسنی اژه ای مذاکره با آمریکا شورای حل اختلاف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۷۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای؛ رئیس قوه قضاییه طی سخنانی در آیین تکریم و معارفه معاون اول قوه قضاییه اظهار کرد: آقای مصدق [معاون اول سابق قوه قضاییه] در طول بیش از ۳۰ سال خدمت در بخش‌های مختلف قوه قضاییه وسع خود را برای پیشرفت امور محوله گذاشتند.

بیشتر بخوانید: صحبت‌های اژه‌ای در رابطه با عفاف و حجاب

رئیس قوه قضاییه در ادامه با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی و مدیریتی حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول جدید دستگاه قضا بیان کرد: حجت‌الاسلام خلیلی شخصیتی است که تمام مراحل و مراتب قضایی را طی کرده و اهل تدبیر، نوآوری، تلاش، هماهنگی و مشورت است.

رئیس دستگاه قضا تصریح کرد: همه ما مسئولان قضایی باید توجه کنیم که عهده‌دار مسئولیتی خطیر و تکلیفی سنگین هستیم؛ لذا باید خیلی مراقبت کنیم و در انجام تکالیف، تلاش مضاعف داشته باشیم؛ گاهی ناچاریم از یک امر مباح نیز اجتناب کنیم.

رئیس عدلیه بیان کرد: توقعات به حقی از ما مسئولان قضایی وجود دارد؛ لذا باید با صبر و حوصله و بردباری در برابر موانع و مشکلات بایستیم و امور محوله را به نحو احسن به پیش ببریم.

قاضی‌القضات اظهار کرد: ما در سمت‌ها و مسئولیت‌های قضایی باید بیش از دیگران به حُسن‌ خلق توجه داشته باشیم و تمامی همکاران قضایی باید همواره تکریم ارباب رجوع و مراجعان را در زمره اولویت‌های خود قرار دهند.

اژه‌ای ادامه داد: امروز بیش از اوقات دیگر به هماهنگی و همکاری نیازمندیم؛ در این راستا نباید از وجود اختلافات و به میدان آمدن افکار و نظریات و سلیقه‌های مختلف هراسید؛ این هنر ماست که با شنیدن اقوال مختلف، اَحسن آنها را انتخاب کنیم و با متخصصین و اهالی فن و انسان‌های خبره در موضوعات مختلف مشورت کنیم.

رئیس قوه قضاییه در پایان خاطرنشان کرد: تأکید من به مسئولان قضایی آن است که در نحوه تعامل با بخش‌های مختلف قوه قضاییه بر اساس تبیین و اقناع عمل کنند؛ چرا که پیشبرد برخی از امور و رفع برخی از مسائل صرفاً با رویکرد دستوری امکان‌پذیر نیست و باید پیوست‌های تبیینی و توجیهی نیز همراه دستور صادره باشد.

مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است

پیش از سخنان رئیس دستگاه قضا حجت‌الاسلام خلیلی، معاون اول قوه قضاییه طی سخنانی گفت: از خداوند متعال می‌خواهم که توفیق دهد تا بتوانم در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه، در جهت بسط و گسترش عدالت، منشأ اثر باشم.

وی ضمن قدردانی از اقدامات حجت‌الاسلام مصدق طی دو سال و نیم گذشته در مسئولیت معاونت اول قوه قضاییه گفت: ما باید از تجارب حجت‌الاسلام مصدق به نحو احسن استفاده کنیم.

خلیلی افزود: همه ما باید توجه داشته باشیم که در طول دوران مسئولیت خود، نه تنها از ارتباط با خداوند متعال غافل نشویم بلکه دائماً این ارتباط را افزایش دهیم.

معاون اول قوه قضاییه همچنین گفت: اگر ما امروز از تحول در دستگاه قضا سخن می‌گوییم و می‌خواهیم به نقطه مطلوب در قوه قضاییه برسیم، باید ابتدا به این حقیقت بیرونی که می‌خواهیم تحول را به معنای واقعی کلمه در دستگاه قضایی اجرا کنیم، باور داشته باشیم‌.

وی ادامه داد: ضرورت دارد که همه ما دست به دست هم دهیم و تمام توان، ظرفیت، همبستگی، دلبستگی و انسجام خود را برای رسیدن به تحول و تعالی در دستگاه قضا و اجرا و عملیاتی‌سازی رهنمودهای مقام معظم رهبری و تأکیدات رئیس قوه قضاییه به کار بگیریم.

خلیلی با بیان اینکه مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا که مسیری سخت و دشوار است را نمی‌توان به‌تنهایی طی کرد، گفت: امروز زمان کوتاه است و ضرورت دارد که همه ما با مشارکت جمعی، تمام تلاش خود را صرف کنیم تا به هدف بزرگ تحول و تعالی در دستگاه قضایی نائل شویم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228349 برچسب‌ها قوه قضاییه

دیگر خبرها

  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • اژه‌ای: مسیر تحول و تعالی در دستگاه قضا مسیری سخت و دشوار است
  • اژ‌ه‌ای: مسئولان قضایی باید خیلی مراقبت کنند
  • آیا مذاکرات مستقیم میان ایران و آمریکا در جریان است؟
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران نیستیم
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • دست برتر ایران و روایت وارونه غربگرایان
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند