Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان - ایرنا - مدیر عامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور با اشاره به عزم جدی همه دستگاه های اجرایی برای رفع مشکلات و موانع ترخیص کالاهای اساسی گفت: به منظور تامین نیاز داخل کشور روند تخلیه و ترخیص کالاهای اساسی در بنادر کشور از جمله از بندر امام خمینی (ره) تسریع می شود.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی کشور حمید راستاد در نشست مشترک با برخی از معاونان وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، راه و شهرسازی و نیز گمرک افزود: اتخاذ تمهیدات مناسب برای ارتقای بهره وری در زنجیره جابجایی کالا به منظور جلوگیری از توقف کشتی ها و انباشت کالا در بنادر ضرورت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی خاطر نشان کرد: بسیج امکانات در حوزه های مختلف ناوگان ریلی و جاده ای از دیگر عوامل ضروری برای تسریع در انتقال کالا از بنادر و رسیدن آن به مبادی مصرف است و در این میان تشریک مساعی همه جانبه ارگان های ذیربط اهمیت بسزایی دارد.
راستاد همچنین در حاشیه بازدید نمایندگان این وزارتخانه ها از بندر امام خمینی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون میزان تخلیه کالای اساسی در بندر امام خمینی به بیش از 2،5 میلیون تن با رشدی معادل 70 درصد رسیده لذا ضرورت دارد فرآیند ورود، تخلیه و خروج کالای اساسی در این مجامع بندری تسریع شود تا شاهد افزایش بهره وری عملیات در این مجتمع بندری باشیم.
وی افزود: در این فرآیند گلوگاه و مسائلی وجود دارد که در نشست مشترک با نمایندگان وزارتخانه های اقتصادی به خوبی شناسایی و تصمیم لازم اتخاذ شد.
راستاد اذعان داشت: با احصاء مشکلات و راهکارهای که استخراج شده است می توان روند تخلیه و ترخیص کالاهای اساسی را سرعت داد.
وی اظهار امیدواری کرد: با هم افزایی و هماهنگی بین دستگاه های اجرایی می توان شاهد تسریع روند خروج کالاهای اساسی از مجتمع بندری امام بود.
هیات اقتصادی متشکل از معاونین وزاری راه و شهرسازی، جهاد کشاورزی و گمرک از انبارهای نگهداری کالاهای اساسی در اراضی پشتیبانی، انبار نگهداری نهاده های کشاورزی، پایانه ریلی و انبارهای نگهداری چند منظوره مجتمع بندری امام خمینی بازدید کردند.
همچنین امکان تنظیم برنامه سفارش و خرید کالا و اطلاع رسانی به مبادی ورودی دریایی کشور، تسریع در خروج کالا توسط بخش دولتی با بهبود فرآیند اپراتوری و تامین کامیون، صدور مجوز انجام نمونه گیری قرنطیه در شب، امکان بهره مندی از روش حمل ریلی، تسریع در تأمین و توزیع کامیون، صدور مجوز بهره برداری از انبارهای خارج بندر توسط گمرک، صدور مجوزهای لازم جهت انبارش کالا در محوطه های روباز بندر، همکاری گمرک جهت اتصال مراکز توزین به وسیله تخصیص IP از جمله موضوعات پیشنهادی بود که به دنبال ارائه گزارش کارشناسی مدیران این مجتمع بندری در حوزه های دریایی و بندری مطرح شد.
به گزارش ایرنا مجتمع بندری امام خمینی (ره) یکی از بنادر مهم کشور است که در جنوب استان خوزستان واقع است. این بندر با 38 اسکله فعال به طول هفت کیلومتر بزرگترین بندر فعال ایران است. اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان در بندر امام خمینی (ره) مستقر است.
بندرامام خمینی (ره) در اواسط نهمین دهه از آغاز فعالیتش، اکنون به عنوان یکی از مهم ترین قطب های حمل و نقل منطقه ای به ایفای نقش می پردازد؛ این بندر در سال 1390 پس از تغییر رژیم حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی و الحاق زمین های مجاور، هم اکنون با 11 هزار هکتار مساحت و 11 پست اسکله فعال، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب می شود.
6068/7104

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد بندر و دريانوردي بندر امام خميني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۸۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیر کل بنادر دریانوردی و منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد گفت: در اولین ماه سال جدید، با ثبت رکورد ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن تخلیه وبارگیری انواع کالا شاهد رشد ۴۸ درصدی نسبت به فروردین ماه سال قبل بوده ایم و امیدواریم این روند تا پایان سال ادامه داشته باشد    محمد علی موسی پور گرجی با اشاره به اینکه بندرامیرآباد در سال گذشته موفقیت‌های کم نظیری را کسب کرد، افزود: بندر امیرآباد با دارا بودن سهم ۵۷ درصدی کالا بین بنادر شش گانه شمالی و با داشتن زیر ساخت‌های لازم و تجهیزات مدرن تخلیه و بارگیری بر مدار توسعه قرار گرفته و هر ساله با برنامه ریزی‌های انجام شده شاهد رشد و توسعه این بندر مهم و راهبردی هستیم.   او ابراز امیدواری کرد با هدف گذاری که امسال برای جذب سرمایه گذاری‌های متنوع در انجام خواهد پذیرفت، علاوه بر ایجاد اشتغال، میزان تردد شناور‌ها و روند تخلیه و بارگیری کالا افزایش چشمگیری داشته باشد   بندر امیرآباد با ۱۰۶۰ هکتار مساحت بزرگترین بندر حاشیه دریای خزر شناخته می‌شود و سرمایه گذاری‌های زیادی در زمینه تولیدی و خدماتی از جمله کاغذ، فولاد، MDF و نگهداری کالا‌های اساسی خصوصا غلات و روغن خوراکی در این بندر انجام شده است.

دیگر خبرها

  • جابه‌جایی ۵۵۹ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری آذربایجان غربی از مبدا بندر امام خمینی (ره)
  • تخلیه‌ و بارگیری ۱۷.۵ میلیون تن کالا در بنادر کشور
  • تخلیه و بارگیری ۴۸۵ هزار و ۳۵۲ تن کالا در امیرآباد
  • فروردین ماه پررونق در بزرگترین بندر شمال 
  • مرحله نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره‌برداری
  • افزایش درآمدها وموفقیت درجذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی دربندرامام خمینی
  • فاز نخست جاده دسترسی مجتمع بندری نگین آماده بهره برداری است
  • ۴.۲ کیلومتر از جاده دسترسی به بندر نگین بوشهر آماده بهره برداری است
  • تخلیه و بارگیری کالاهای کانتینری در بوشهر ۹۲.۵ درصد افزایش یافت
  • افزایش درآمدها و موفقیت در جذب سرمایه‌ گذاری بخش خصوصی در بندرامام خمینی (ره)