۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸
بیت الحفاظِ نوه ی مُلا
بنده در یک خانواده قرآنی بزرگ شدم؛ در زمان های قدیم به مربیان قرآن مُلا می گفتند و پدر بزرگ بنده و پدر بزرگ مادرم از بهترین مُلاهای قدیم شهر زنگی آباد بودند که ان شاء الله روحشان قرین رحمت الهی؛ پس مسلماً ما هم باید قدم در راه ایشان بگذاریم.
فاطمه ایرانمنش، حافظ کل قرآن و مربی نمونه استانی و کشوری، پرورش یافته خانواده ای قرآنی که حالا خانه اش را بیت الحفاظ کرده؛ متولد 1364، دارنده لیسانس علوم قرآنی که مسئولیت خانه قرآن جوادالائمه، مؤسسه قرآنی بیت الحفاظ و طرح خانه های نور و امورقرآنی کانون فرهنگی مسجد ولی عصر زنگی آباد را برعهده دارد و همچنین مسئول طرح حفظ مجازی استان کرمان( به صورت تلفنی) است؛ به سئوالات خبرنگار خبرگزاری شبستان پاسخ می دهد.
۱)بفرمائید از چه سالی حفظ قرآن را آغاز کردید و روند کار به چه شکل بود؟
در سال 1382 در طرح تخصصی حفظ قرآن شرکت کردم و مدت یک سال حافظ کل قرآن شدم؛ از سال 84 به مربی گری حفظ قرآن پرداختم و از سال 91 بعد از گذراندن دوره مربی گری در شهر مقدس قم به صورت پیشرفته؛ شروع به برگزاری کلاس حفظ قرآن کردم.
۲)چه شد که قدم در این راه نهادید؟
بنده در یک خانواده قرآنی بزرگ شدم؛ در زمان های قدیم به مربیان قرآن مُلا می گفتند و پدر بزرگ بنده و همچنین پدر بزرگ مادرم از بهترین مُلاهای قدیم شهر زنگی آباد بودند که ان شاء اللہ روحشان قرین رحمت الهی؛ پس مسلماً ما هم باید قدم در راه این بزرگواران بگذاریم.
همینطور یکی از خاله های بنده - وجیهه زنگی آبادی- حافظ کل قرآن هستند؛ خواهرم- اسما ایرانمنش- از حافظان برجسته استان کرمان و کشور است که در سال 81 در طرح یک ساله حفظ شرکت کرد و با تشویق های او بنده هم در سال 82 در طرح حفظ شرکت کردم.
۳)زیر نظر مؤسسه خاصی حفظ کردید؟
طرح حفظ از طرف جامعه القرآن قم در شهر کرمان برگزار شد و اساتید بنده خانم ها علوی و ابوالمعصومی بودند.
۴)طی این مدت موفقیت هایی حتماً داشتید؛ شاخص ترین آنها کدام است؟
به لطف خدا در چهار سال متوالی به عنوان مربی برتر استان انتخاب و در سال گذشته به عنوان مربی برتر کشور برگزیده شدم.
۵)قدری بیشتر راجع به فعالیت های قرآنی خود توضیح دهید.
تاکنون بیش از 300 نفر در کلاس های حفظ بنده شرکت کرده که محفوظات آنها از یک جزء تا حفظ کل قرآن است. کلاس های قرآن همه روزه صبح و عصر در منزل شخصی مان برگزار می شود؛ صبح ها کلاس حفظ فرزندم برگزار می شود؛ او از مهرماه سال 97 به صورت تخصصی شروع به حفظ کرده و تا کنون 25 جزء را حفظ کرده است؛ عصر ها هم کلاس های حفظ دیگر قرآن آموزان از سنین 3 سال به بالا برگزار می شود.
دو فرزند دارم؛ امیر، 12 ساله حافظ 25 جزء قرآن که سال پنجم مدرسه را به صورت جهشی گذراند و امسال مرخصی تحصیلی گرفته و به حفظ قرآن مشغول است و راحیل، 10 ساله حافظ 3 جزء قرآن؛ همیشه با همکاری همسرم کارهای قرآنی را پیش می بریم و همان طور که گفتم کلاس های ما همیشه در منزل برگزار می شود و همسر و فرزندانم سختی های زیادی متحمل می شوند اما به خاطر علاقه همیشه با بنده همکاری می کنند و اعضای فعال مؤسسه قرآنی بیت الحفاظ هستند.
۶)آنچه که در موفقیت شما بیش از هر چیز مؤثر بوده، چیست؟
دعای خیر پدر و مادرم عزیزم؛ هر چند الان دو سال است که از سعادت داشتن مادر محروم هستم اما باز هم دعای ایشان بدرقه راهم هست؛ همچنین همت والای همسر بزرگوار و فرزندان عزیزم که اگر دعا و وجود این عزیزان نبود هرگز موفقیتی هم در کار نبود.
۷)برنامه تان برای آینده؟
به دلیل پتانسیل بالا و استقبال مردم قرآن دوست زنگی آباد و حومه، ان شاءالله شعبه دوم مرکز حفظ را راه اندازی می کنیم و همچنین در نظر داریم یک مرکز حفظ تخصصی و شبانه روزی در شهر زنگی آباد راه اندازی کنیم که به لطف خدا تا به الان مسئله مکان و تجهیزات آن حل شده و در سعی و تلاش هستیم که بتوانیم پشتوانه مالی برای این امر مهم را فراهم سازیم تا به زودی طرح را به اجرا در آوریم و کل استان کرمان را پوشش دهیم.
۸) برنامه های قرآنی شما از سوی شخص یا نهادی، حمایت مالی هم می شود؟
مؤسسه ما با سازمان های مختلف همکاری می کند، بعضی از سازمان ها در بعضی از این فعالیت ها، پشتیبانی انجام می دهند اما فعلاً در مورد مرکز شبانه روزی هیچ پشتیبانی انجام نشده؛ همانطور که می دانید راه اندازی مرکز شبانه روزی هزینه های زیادی داره اما بازم می گویم با توکل به خدا ان شاء اللہ که یاری می شویم.
۹)ماه مبارک رمضان فعالیت های قرآنی شما به چه شکل است؟
برگزاری جمع خوانی قرآن با تلاوت قاریان برجسته شهر کرمان که بیش از 200 نفر از قرآن دوستان در این جلسه شرکت می کنند از جمله این برنامه ها است و خانواده هایی که شرکت می کنند فرزندان آنان در یک سالن دیگر به حفظ قرآن مشغول هستند که در این طرح حفظ در کنار جمع خوانی بیش از 50 نفر از حافظان خردسال و نوجوان حضور دارند.
۱۰)سخن پایانی؟
خانواده های عزیز سعی کنند که فرزندانشان به قرآن انس داشته باشند و به سمت تدبر در قرآن سوق پیدا کنند زیرا قرآن مانند یک راهنما ، در همه زندگی انسان دستورالعمل دارد. واقعیت امر در این است که تنها حافظ یا قاری بودن ملاک برای قرآنی بودن فرد نیست، بلکه باید عامل به آموزههای این کتاب انسانساز بود تا در مسیر زندگی قرآن معیار و محور ما باشد.
فَاقْرَءُوا مَا تَیَسَّرَ مِنَ الْقُرْآنِ هر چه از قرآن میسر مى شود، بخوانید (20/مزمل)
گفتگو از طاهره بادامچی
پایان پیام/80
منبع: شبستان
کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان حضرت خدیجه س خبرگزاری شبستان قرآن روزنامه آمریکا سبک زندگی اسلامی روزنامه ها مصلی زنگی آباد حافظ کل قرآن
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه در مورد انتشار این خبر انتقاد یا پیشنهادی دارید لطفاٌ کد ۲۳۷۸۸۷۰۵ را به همراه موضوع به آدرس ایمیل [KHABARBAN] ارسال فرمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
مخالفان سرسخت برجام فعال شدند؛ تندروها به دنبال چه هستند؟
اظهارات جدید دختر صدام علیه ایران
رییس کمیسیون امنیت ملی: توافق ایران و آژانس پاره شود وگرنه رئیسجمهور به دادگاه میرود
خبر بعدی:
تغییر زمان برگزاری نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، صابری سرپرست گروه قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: زمان برگزاری نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت از نیمه اول اسفند ماه به بهار ۱۴۰۰ تغییر یافت.
او با اشاره به این که تغییری در روال برگزاری آزمون رخ نداده و به صورت مجازی خواهد بود، افزود: تاریخ دقیق آزمون از طریق معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به شرکت کنندگان اعلام خواهد شد.
بیشتر بخوانید
تمدید مهلت ثبت نام در آزمون سراسری قرآن و عترتصابری با بیان این که در خراسان جنوبی ۳ هزار و ۷۰۰ نفر در این آزمون شرکت کرده اند، بیان کرد: این آزمون در ۱۴ رشته شامل ۲ رشته ترجمه و مفاهیم قرآن کریم، ۳ رشته معارف اهل بیت (ع) و ۹ رشته حفظ قرآن کریم برگزار خواهد شد.
قرآن آموزان میتوانند از طریق سامانه quranedu.ir از آخرین اخبار نوزدهمین آزمون سراسری قرآن و عترت مطلع شوند.
انتهای پیام/ ر