Web Analytics Made Easy - Statcounter

ارومیه- ایرنا- جانشین معاون اجتماعی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی گفت: معاونت اجتماعی پل دو سویه بین مردم و پلیس است و زبان گویای پلیس به شمار می رود.

به گزارش ایرنا «سردار ابراهیم کریمی» روز پنجشنبه در جمع کارکنان معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی آذربایجان غربی افزود: ماموریت کلان این معاونت در حوزه پیشگیری تلاش برای ارتقای احساس امنیت با استفاده از توان و ظرفیت رسانه ها، مراکز علمی و مذهبی است و بر اساس ضرورت های زندگی در اجتماع که متاثر از تغییرات اجتماعی است، معاونت اجتماعی در نیروی انتظامی ایجاد شد و امروز یکی از معاونت های محوری نیروی انتظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: جنس کار معاونت اجتماعی پیشگیری زمینه ای است یعنی این که فعالیت این معاونت مقدم بر پیشگیری انتظامی و کارهای فیزیکی و میدانی و مرحله جلوتر از آن یعنی پیشگیری اجتماعی است.
وی اظهار داشت: یکی دیگر از وظایف مهم این معاونت اطلاع رسانی به موقع و مناسب است؛ امری که می تواند در افزایش احساس امنیت جامعه نقش جدی ایفا کند.
وی ادامه داد: باید اقدامات و عملکرد مجموعه نیروی انتظامی در راستای تامین نظم و امنیت شهروندان از طریق معاونت اجتماعی اطلاع رسانی شود.
وی اظهار داشت: کارشناسان آموزش همگانی می توانند با حضور در جامعه سطح آگاهی شهروندان را نسبت به پیشگیری از جرایم بالا ببرند.
سردار کریمی گفت: یکی از وظایف معاونت اجتماعی همپوشانی و همگرایی با سایر معاونت های نیروی انتظامی است و این موضوع باید در 2 حوزه درون بخشی و برون گرایی مورد توجه قرار گیرد.
به گزارش ایرنا، معاونت اجتماعی یکی از معاونت های استراتژیک نیروی انتظامی است و جایگاه ویژه ای در اجرای ماموریت ناجا دارد.
8137/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي نيروي انتظامي مردم و پليس سردار كريمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۹۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند

سرهنگ احسان آنقی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: خدمات مشاوره و روانشناختی نقش تعیین کننده‌ای در ارتقای سلامت روان، تقویت روابط اجتماعی و پیشرفت فردی و اجتماعی در جامعه ایفا می‌کند و توسعه و تقویت این خدمات می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی شهروندان و آرامش جامعه کمک شایانی داشته باشد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی با اشاره به ارائه خدمات مشاوره‌ای رایگان در تمامی دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان مرکزی، گفت: دسترسی آسان به این خدمات در محیط کلانتری‌ها، موجب شده که افراد احساس امنیت و حمایت بیشتری داشته باشند و این امر به کاهش استرس و اضطراب آنان و افزایش همکاری با مجریان قانون منجر شده است.

وی افزود: همچنین مشاوران و روانشناسان مستقر در کلانتری‌ها با تشخیص سریع مشکلات روانی و ارائه راهکارهای مناسب از تکرار رفتارهای مجرمانه جلوگیری و به بازپروری و بازگشت مجرمان به جامعه کمک شایانی می‌کنند.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: این امر علاوه بر کاهش آسیب‌های اجتماعی، در بلند هزینه‌های مربوط به دستگاه قضائی و پلیس را نیز کاهش داده است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت: سال گذشته ۴۲ هزار و ۱۲۲ مورد خدمات مشاوره فردی در مرکز مشاوره آرامش و دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های این استان ارائه شده است.

سرهنگ آنقی تاکید کرد: تأثیر این خدمات روانشناختی بازتاب مصالحه ۷۰ درصدی پرونده‌های ارجاع شده به دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری‌های استان را به همراه داشته که در چشم انداز اجرایی سال جاری، تقویت و کیفی سازی این خدمات به عنوان یکی از مهم‌ترین برنامه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دنبال می‌شود.

وی گفت: همچنین در سال گذشته تعداد ۶۸ مورد کارگاه‌های روانشناختی با موضوعات موضوعات فرزند پروری، مهارت‌های کودک و نوجوان، تربیت فرزند، ارتباط با نوجوان، آسیب فضای مجازی در مرکز مشاوره آرامش به صورت تخصصی برای خانواده‌ها برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی بیان داشت: سامانه تلفنی پلیس پاسخگو به شماره تماس ۰۹۶۵۸۰ نیز به صورت رایگان در ساعات اداری آماده ارائه خدمات روانشناختی رایگان به شهروندان است.

سرهنگ آنقی بیان کرد: عموم مردم می‌توانند از خدمات مرکز مشاوره آرامش فرماندهی انتظامی استان که در زمینه‌های مختلف فردی، تربیتی، تحصیلی، کودک و نوجوان، ازدواج، خانوادگی ارائه می‌شود، بیشترین بهره گیری را داشته باشند.

کد خبر 6081606

دیگر خبرها

  • غافلگیری سارق حین سرقت در رشت
  • اجرای مرحله چهارم طرح پیشگامان امنیت در مازندران
  • سرمایه‌گذاری در ورزش باعث کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود
  • تجمع تجلیل از فرماندهی انتظامی استان مرکزی
  • مشاوران پلیس مرکزی بیش از ۴۲ هزار خدمت روانشناختی ارائه کردند
  • دستگیری مخلان نظم و امنیت عمومی در ماهان
  • امداد رسانی پلیس سیستان و بلوچستان به سیل زدگان جنوب استان
  • نایین پیشانی تامین کننده امنیت مرکز استان و کشور است
  • مردم تشنه نقش‌آفرینی در حوزه آسیب‌های اجتماعی هستند
  • مسأله حجاب و اهمیت همگرایی ملی