Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سنندج ،علی خداویسی امروز در نشست کارگروه فرهنگی و تبلیغات کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز کردستان گفت: وظایف دستگاه‌های فرهنگی با نامگذاری سال جدید به عنوان سال رونق تولید بیشتر شده است.

وی اضافه کرد: بسیاری از مدیران منتظر طرح و برنامه کمیسیون مبارزه باقاچاق کالا هستند تا همان برنامه‌ها را اجرا کنند، اما طرحی از سوی دستگاه‌ها به کمیسیون ارائه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خداویسی یادآور شد: همایشی تخصصی در ۲۶ خرداد با حضور علی مویدی رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور در کردستان برگزار می‌شود که هدف اصلی از این همایش نهادینه کردن مصرف کالا‌های تولید داخل است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کردستان هم در این نشست گفت: آموزش و پرورش، رسانه‌ها و گروه‌های مرجع باید در حوزه فرهنگسازی فعال‌تر عمل کنند.

شعبان سپهر با اشاره به اینکه در یک جنگ تمام عیار اقتصادی قرار داریم، اظهار داشت: دستگاه‌های فرهنگی و مذهبی همچون سازمان تبلیغات اسلامی باید در این زمینه کمک کنند.

نماینده صنعت، معدن و تجارت کردستان در این نشست گفت: پس از بازرسی‌های صورت گرفته در حوزه قاچاق کالا ۵۲۵ پرونده در سال ۹۶ تشکیل شد که ارزش ریالی آن ۶۶۵ میلیون و ۵۶۷ هزار ریال بود.

رضا بهرامی افزود: در سال گذشته نیز ۴۳۱ پرونده تشکیل شد که ارزش ریالی آن یک میلیارد و ۸۳۴ میلیون و ۳۵۳ هزار ریال است و در مقایسه با سال گذشته شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی هستیم.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان هم در این نشست گفت: مشکل گرانی کاغذ موجب شده روزنامه‌های مهم سراسری به کاهش صفحات و تعدیل نیرو متوصل شوند و در چنین شرایطی وضعیت نشریات استانی سخت‌تر می‌شود.

عبید رستمی اظهار داشت: از طریق ارز دولتی برای نشریات محلی استان کردستان کاغذ تهیه شده است که در اختیار این نشریات قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه پیشتر کتاب‌هایی به زبان کُردی از اقلیم کردستان عراق به استان کردستان قاچاق می‌شد، افزود: از سال گذشته که نیمی از کتاب‌های منتشر شده در استان به زبان کُردی بوده است و از استان کردستان به اقلیم کتاب کردی صادر می‌شود.

رستمی یادآور شد: در حال حاضر در هفته ۲۰ هزار جلد کتاب از کشور به اقلیم کردستان عراق صادر می‌شود.

انتهای پیام/ع

منبع : ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قاچاق کالا اخبار کردستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه

محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در جلسه شورای فرهنگ عمومی استان، از اصلاح فرهنگ عمومی به عنوان یکی از مهمترین اولویت‌های استان یاد کرد و گفت : مقام معظم رهبری هم در این زمینه تاکید ویژه‌ای دارند، چرا که اصلاح فرهنگی عمومی محور کار در حوزه‌های دیگر را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به دستاورد‌های مهم فرهنگی انقلاب گفت: اینکه ایشان تاکید دارند در نزدیک قله هستیم، منظور تنها قله سیاسی یا اقتصادی و ... نیست، بلکه ترکیبی از موفقیت‌هاست که فرهنگ هم یکی از آنها محسوب می‌شود.

وی افزود: با توجه به اهمیت این مسئله باید حرکت‌های امیدوارانه‌تر و اثربخش‌تری در حوزه فرهنگ داشته باشیم و لازمه این کار تشکیل قرارگاه فرهنگی است.

وی خاطرنشان کرد: طبق تاکیدات مقام معظم رهبری این قرارگاه باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی باشد که متناظر آن در استان‌ها شورای فرهنگ عمومی می‌شود، بنابراین شورای فرهنگ عمومی استان باید قرارگاه فرهنگی باشد.

صحرایی تاکید کرد: با تشکیل این قرارگاه از پراکنده کاری و دوباره کاری در حوزه فرهنگی استان تا حد زیادی جلوگیری می‌شود.

وی افزود: طبق تاکیدات مقام معظم رهبری باید در حوزه فرهنگ کار جبهه‌ای انجام دهیم و همه باید در کنار هم حرکت کنیم.

وی تاکید کرد: باید گام به گام به سمت تمرکز و هدفمندی اقدامات فرهنگی حرکت کنیم و این تمرکز و هدفمندی در برنامه تمام سازمان‌ها، نهاد‌ها و شورا‌های فرهنگی و حتی در ارائه بودجه خود را نشان دهد، بنابراین یکی از مصوبات این جلسه فعال‌تر شدن دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی و عضویت دبیر ستاد‌ها و شورا‌های دیگر در دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی استان است.

صحرایی خاطرنشان کرد: توقع ما از نهاد‌های پیشرو مانند حوزه علمیه و دانشگاه این است که در عرصه فرهنگ به میدان آمده و جهاد عالمانه داشته باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • رسیدگی به هزار و ۳۵۸ پرونده تخلف در تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • ورود بیش از ۱۳۰۰ پرونده تخلفاتی به تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد
  • توسعه حوزه ICT راه نجات عقب‌ماندگی‌های اقتصادی کردستان
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • زمینه‌های فرهنگ‌سازی حجاب؛ گرایش ذاتی به حیا و خانواده‌دوستی
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • «نون - خ» برنده صفا و سادگی
  • سد سازی در جنوب سیستان و بلوچستان در اولویت کاری منطقه