Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از طراحی یک سپر دفاعی برای سیستم‌های اتوماسیون صنعتی توسط دانشمندان جوان کشور خبر داد.به گزارش بلاغ،محمدجواد آذری جهرمی در صفحه اینستاگرام خود نوشت: از حمله استاکس‌نت حتماً شنیده‌اید. خبر خوب این‌که امروز یک گزارش دریافت کردم؛ از مدتی قبل با سفارش سازمان فناوری اطلاعات دانشمندان جوان دانشگاه‌های ایران یک سپر دفاعی فایروال برای سیستم‌های اتوماسیون صنعتی ساخته بودند که عملا خرابکاری صنعتی مثل استکس‌نت را در شبکه‌های برق و امثال آن خنثی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سپر موفقیت‌آمیز آزمایش شد. در روز جهانی ارتباطات از این دستاورد بیشتر خواهیم گفت. برای افزایش تاب‌آوری زیرساخت‌های حیاتی لازم است که این تجهیزات در شبکه‌های مورد نظر نصب شود که طبیعتا این موضوع با هماهنگی مرکز ملی فضای مجازی عملیاتی خواهد شد.

 

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۰۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات ۲پای چینی با موفقیت آزمایش شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، این ربات مهارت هایی برای فعالیت در محیط های چالش برانگیز دارد و از سوی دیگر می تواند هنگامیکه یک انسان حمله ای را شبیه سازی می کند، به طور موثر واکنش نشان دهد.

به گفته شرکت ربات از یادگیری تقویتی( reinforcement learning )برای واکنش به نشانه هایی در محیط خارجی مانند اشیای متحرک یا دست انداز در جاده استفاده می کند. این شرکت در باره ربات می گوید: P1 شرایط آزمایشی حفاظت نشده و کاملا باز جنگلی به طور موفقیت آمیز قابلیت های استثنایی کنترل و ثبات خارق العاده ای نشان داد و روی سطوح مختلف حرکت کرد.

این شرکت تصمیم دارد تکنیک های مذکور را روی ربات انسان نمایCL-1 نیز آزمایش کند که در دسامبر سال گذشته میلادی آزمایش آن پایان یافت. ربات مذکور طی آزمایش ها از پله هایی در فضای سربسته و سرباز بالا رفت.CL-1 یکی از معدود ربات های انسان نما در سراسر جهان است که براساس ادراک خود از محیط می تواند از پله ها بالا برود.

طراحی سیستم ادراک ربات های LimXDynamics شامل ترکیب کردن فناوری حسگرهای مختلف است تا داده های متفاوت یکپارچه شوند وبه این ترتیب نقشه های توپوگرافیکی با کیفیت بالاتر و دقت بیشتر ساخته می شود.

سیستم با استفاده از الگوریتم های کنترل حرکت پیشرفته داده های ادراکی را به مدل های پیش بینی برای موقعیت یابی و جهت یابی ربات تبدیل می کند. این دستورالعمل چابکی و مسیریابی ایمن ربات در مسیرهای پیچیده را تضمین می کند.

کد خبر 6063044 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • ربات ۲پای چینی با موفقیت آزمایش شد
  • دیدار نوروزی کارکنان پست بانک ایران با وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • دو ماهواره بخش خصوصی آماده پرتاب هستند
  • ارتقاء جایگاه ایران در شاخص توسعه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • در حوزه توسعه ارتباطات از رتبه ۸۱ به رتبه ۷۵ رسیده‌ایم
  • راز موفقیت استقلال در سالی که گذشت
  • رتبه ایران در شاخص جهانی فناوری اطلاعات و ارتباطات افزایش یافت
  • بازدید معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از سازمان فاوا شهرداری مشهد
  • ایران در توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات ۶ پله صعود کرد
  • وضعیت اینترنتی تهران چگونه است؟