Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - استاندار خراسان جنوبي گفت: به دنبال راه اندازي مرکزي در استان هستيم که به راحتي افراد براي پيگيري امور خود در بخش هاي مختلف اقتصادي و توليدي به آن دسترسي داشته باشند.

به گزارش ايرنا محمد صادق معتمديان عصر پنجشنبه در نشست کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد استان خراسان جنوبي افزود: در اين مرکز، کارشناسان مجرب استان در حوزه هاي مختلف زيرساختي، امور بانکي، امور مالياتي و ارزش افزوده، منابع طبيعي، محيط زيست، استعلامات و ديگر مواردي که به عنوان مانع در مسير واحدهاي توليدي وجود دارد را احصا کرده و با نظارت استانداري در حداقل زمان، مشکلاتي را که از ناحيه واحدهاي توليدي مطرح مي شود، با کار کارشناسي براي رفع مشکل تصميم گيري مي کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي اظهار داشت: مرکز يادشده زير نظر معاونت اقتصادي استانداري فعاليت کرده و با حضور کارشناسان مجرب دستگاه هاي اقتصادي فعاليت مي کند که در جلسه بعدي کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد توضيح بيشتري در اين خصوص ارائه مي شود.
استاندار خراسان جنوبي بيان کرد: اين ششمين جلسه کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در سال جاري است و به دليل اهميتي است که امسال توسط مقام معظم رهبري به سال رونق توليد نامگذاري شده است.
وي گفت: بحث احصاي مشکلات واحدهاي توليدي خراسان جنوبي از کارهايي است که در اين کارگروه انجام شده و اشراف کاملي در خصوص مسائل و مشکلات واحدهاي توليدي استان داريم و براساس بررسي هاي ميداني و اقداماتي که توسط معاونت اقتصادي استانداري و سازمان صنعت، معدن و تجارت صورت گرفته، کارهاي خوبي انجام و جنس مشکل مشخص شده که در چه حوزه هايي واحد هاي توليدي مشکل دارند.
معتمديان بيان کرد: واحدهاي توليدي در حوزه مسائل زيرساختي، آب، گاز و برق و ارتباطات مشکلاتي دارند و مشکلاتي هم مربوط به بانک ها مثل معوقات و مطالبات و غيره به عنوان بيشترين مشکل واحدهاي توليدي استان است.
وي گفت: يکي از مشکلات ديگري که در استان داريم، مشکلات کارگري است که بخشي از جامعه زحمتکش استان بوده و در واحدهاي توليدي خراسان جنوبي فعاليت مي کنند و مطالبات و معوقاتي دارند و اين از اولويت هاي ماست که تلاش مي کنيم در رفع مشکل واحدهاي توليدي نسبت به رفع عزيزان کارگر در واحدهاي توليدي تصميمات جدي داشته باشيم.
استاندار خراسان جنوبي بيان کرد: در جلسه امروز 28 مصوبه براي رفع موانع واحدهاي توليدي داشتيم که در حوزه هاي بانکي، محيط زيست، تامين اجتماعي و زيرساخت ها بود و تصميمات خوبي اتخاذ شد.
وي افزود: هر هفته جلسات کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد برگزار شده و نمايندگاني که در کميته هاي تخصصي شرکت مي کنند، ثابت باشند.
معتمديان همچنين تاکيد کرد: کارگروه شهرستاني تسهيل و رفع موانع توليد با محوريت فرمانداران در شهرستان ها فعال شود.
او گفت: اعضاي کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در واحدهاي توليدي حضور مستمر داشته باشند و هنر ما اين است که واحدهاي توليدي تعطيل شده را به چرخه توليد برگردانيم.
7559*3028
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۰۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: طرح افزایش نفوذ دانش در واحد‌های تولیدی برای اولین بار در کشور در مهرماه سال ۱۴۰۰ در استان فارس آغاز شد و در راستای آن از ظرفیت تمامی کنشگران بخش کشاورزی استفاده می‌کنیم.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مجتبی دهقان‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در آئین تجلیل از ۱۵ گندمکار، آسیابان و نانوای برتر و پیشکسوت حوزه نان استان فارس در روز ملی گندم و نان به تبیین دستاورد‌های این سازمان در حوزه آرد و نان پرداخت و گفت: شعار سال مدنظر رهبر معظم انقلاب یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» با استفاده از تمام ظرفیت‌های علمی، فنی، آموزشی و ترویجی و با مشارکت تولیدکنندگان و با رویکرد حفظ منابع پایه به محقق خواهد شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به اجرای طرح افزایش نفوذ دانش در واحد‌های تولیدی اشاره کرد و یادآور شد: این طرح برای اولین بار در کشور در مهرماه سال ۱۴۰۰ در استان فارس آغاز شد و در راستای آن از ظرفیت تمامی کنشگران بخش کشاورزی اعم از بخش خصوصی، تعاونی‌ها و مراکز تحقیقاتی و بخش دولتی استفاده می‌کنیم.

وی تصریح کرد: رویکرد این طرح بحث مسئله‌یابی و مسئله گشایی است و اینکه کمک کنیم تولید در واحد سطح افزایش پیدا کند و در کنار آن به این موضوع توجه کنیم که با توجه به محدودیت منابع آب و خاک در استان فارس تلاش کنیم روش‌های کاشت، داشت و برداشت ما به سمت بهبود و بهسازی حرکت کند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس به توفیقات این استان در زمینه تولید گندم نیز اشاره کرد و افزود: سال گذشته با همت تولیدکنندگان و همکاران عزیزمان بعد از ۱۳ سال موفق به تولید بالغ بر یک میلیون تن گندم شدیم و حدود ۱۰ درصد از میزان گندم تولیدی کشور را به خود اختصاص دادیم.

وی گفت: در راستای اقدامات علمی، تحقیقاتی و آموزشی نیز اقدامات شاخصی انجام دادیم و سعی ما بر این است که میزان تولید را طوری مدیریت کنیم که متناسب با آن بتوانیم نقش آفرینی در اقتصاد کشور داشته باشیم.

دهقان‌پور خاطر نشان کرد: در پی آن هستیم که با بهره‌گیری از روش‌های به زراعی، از طریق تغذیه و بازنگری در روش‌های کاشت و استفاده از ارقام پرمحصول و مقاوم به شرایط خشکسالی و در بحث برداشت گندم استفاده از کمباین‌های تنظیم شده و ارائه آموزش‌های لازم به بهره برداران، تولید در واحد سطح را افزایش بدهیم.

دهقانپور در پایان گفت: میزان گندم مصرفی استان فارس در هر ماه حدود ۵۰ هزار تن گندم است که حدود ۴۲ هزار تن آن تبدیل به آرد می‌شود و از این میزان نیز حدود ۳۲ هزار تن به مصرف خبازی‌ها می‌رسد و مابقی برای مصارف روستایی و عشایری و سایر صنوف مربوط به حوزه نان استفاده می‌شود.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • شناسه «یکتا» برای تمامی فعالان اقتصادی ضروری است
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • بازدید‌های میدانی کارگروه رفع موانع تولید استان کرمان از پروژه‌های مهم
  • صدور هزار و ۳۴۲ پروانه بهره‌برداری در خراسان رضوی
  • اجرای طرح «نفوذ دانش در واحدهای تولیدی کشاورزی» در استان فارس
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در خراسان جنوبی
  • تشکیل ۱۲ کارگروه تخصصی برای شناسایی و رفع موانع واحدهای تولیدی