Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیانیه

بسم الله الرحمن االرحیم الرحیم
یَا أَیُّهَا النَّبِیُّ قُلْ لِأَزْوَاجِکَ وَبَنَاتِکَ وَنِسَاءِ الْمُؤْمِنِینَ یُدْنِینَ عَلَیْهِنَّ مِنْ جَلَابِیبِهِنَّ ۚ ذَٰلِکَ أَدْنَىٰ أَنْ یُعْرَفْنَ فَلَا یُؤْذَیْنَ ۗ وَکَانَ اللَّهُ غَفُورًا رَحِیمًا « ای پیغمبر (گرامی) با زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به چادر فرو پوشند، که این کار برای اینکه آنها (به عفّت و حرّیت) شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوس رانان) آزار نکشند بسیار نزدیکتر است و خدا (در حق خلق) بسیار آمرزنده و مهربان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
سوره مبارکه احزاب ، آیه 59

حجاب، مقوله ای است فراتر از یک مسئله فرهنگی، اجتماعی و سیاسی؛ حجاب یک سنت الهی و یک حق الله است که باید در جامعه ی اسلامیِ عفت مدار به کامل ترین صورت ممکن رعایت شود این مقام و این حرمت و حیثیت را خداوند که حق خود اوست به زن داده و از او خواسته که از این حقش به عنوان امانت الهی محافظت نماید . یعنی زن باید کاملاً درک کند که حجاب او تنها مربوط به خود او نیست از این رو حجاب کامل اسلامی را باید فراتر از یک قانون بلکه به صورت یک فلسفه الهی و انسانی نگریست و برای تبیین و تعمیق آن و اجرایی شدن تمام شئوناتش برنامه ریزی درست و مدون داشت چرا که حجاب «اگرچه مقدمه‌یی است برای چیزهای بالاتر، اما خود یک مساله‌ی ارزشی است»امام خامنه ای حفظه الله.

امروز در آستانه دهه پنجم انقلاب اسلامی و شروع گام دوم انقلاب متأسفانه شاهد هجمه های وسیع فرهنگی به حجاب مخصوصا حجاب برتر یعنی «چادر» هستیم، هجمه ای که گاهی طعم سیاستزدگی نیز به خود می گیرد! چرا که بنابر شواهد موجود دشمنان نظام جمهوری اسلامی و به خصوص هجمه فرهنگی تحت عنوان « جنگ علیه خانواده» در صدد ضربه زدن به کانون مقدس خانواده با هدف قرار دادن حجاب و عفاف زن مسلمان هستند آنها دانسته اند پرچم استقلال هویتی و فرهنگی زنان در دست زنان ایرانی است و بانوان ایرانی با حفظ حجاب، استقلال هویتی و فرهنگیِ خود را به دنیا صادر و این سخن جدید را اعلام می‌کنند که زن می‌تواند با حفظ حجاب و عفاف و جلوگیری از سوء استفاده مردان بیگانه و زیاده‌طلب، در میادین اجتماعی حضور فعال و مؤثر داشته باشد.

حال همراهی کردن برخی از عناصر داخلی مخصوصا متولیان این امر در قالب کم توجهی و بی توجهی به مسئله حجاب و عفاف یا کوچک انگاری این هجمه فرهنگی به بزرگ ترین و مقدس ترین حجاب به عنوان زبان بین المللی زنان مسلمان، خیانتی بزرگ به زن، حرمت و شخصیت او و مسیر سازی برای دشمنان در جهت رسیدن به اهداف شوم فرهنگی و اجتماعی شان است که به دلیل پیامدهای بسیار خطرناک و ضربه زننده اش به هیچ وجه قابل اغماض نخواهد بود.

این روزها بعد از پروژه ناکام چهارشنبه های سفید از سوی جریان ضد دین و ضد انقلاب شاهد برخی هنجارشکنی ها در خصوص مسئله حجاب هستیم به طوری که متأسفانه شاهد بروز بی حجابی از سوی برخی از عناصر زن وابسته به گروه های ضد انقلابی-اسلامی در محیط دانشگاه تهران و حمله وحشیانه ی عده ای خود فروخته به بانویی مومن و محجبه هستیم که جرأت جولان این افراد در ملاء عام را بی توجهی مسئولان و متولیان عرصه حجاب و عفاف رقم زده اند و این در حالی است که زن مسلمان و انقلابی ایران اسلامی به حول و قوه الهی با بهره گیری و الگو برداری از سبک زندگی فاطمی و زینبی سلام الله علیهما نه تنها نیازی به الگوهای وارده غربی و تبدیل شدن به زنی شبیه زنان افسرده و بازی خورده غربی ندارند بلکه خود الگوهای سوم بی نظیری برای زنان جهان خواهند بود.

همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند: « این هنر انقلاب اسلامی است که امروز زنان ایرانی جزو بهترین دانشمندان و شخصیت‌های فرهنگی هستند، زیرا قبل از انقلاب اینگونه نبود و تعداد زنان برتر در بخش های علمی و فرهنگی بسیار محدود بود.»

ما اصحاب رسانه و مداحان و ذاکرین بسیجی استان گلستان ضمن محکومیت اقدامات قبیح و وحشیانه عده ای عناصر خود فروخته در حمله به بانویی محجبه در ماه مبارک رمضان و در محیط مقدسی چون دانشگاه و همچنین میثاق،با آرمان های انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدرش اعلام می داریم که حجاب زن مسلمان ویژه تر حجاب برتر « چادر» ارزشی مطابق طبیعت زن و مایه تشخص و آزادی زن است نه اسارت و محدودیت او ، و از آنجایی که بنابر فرمایش رهبری عزیز « مسأله‌ حجاب به معنای منزوی کردن زن نیست مسأله‌ی حجاب، به معنای جلوگیری از اختلاط و آمیزش بی‌قید و شرط زن و مرد در جامعه است. این اختلاط، به ضرر جامعه و به ضرر زن و مرد ، بخصوص به ضرر زن است» لذا از افرادی که به دنبال نفی حجاب در جامعه هستند می خواهیم تاملی نموده و مسیر بازگشت به دامن ملت را انتخاب نمایند و در غیر این

صورت از متولیان این امر خواهان برخورد جدی با مروجان بی حجا

بی و بدحجابی و همچنین تبیین و تعمیق ارزش حجاب و رعایت آن در سطح جامعه هستیم.

سازمان بسیج رسانه و مداحان و هیات مذهبی استان گلستان

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۱۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا به بی‌ حجابی باید پاسخ فرهنگی داد ؟

به گزارش همشهری آنلاین، مهری طالبی دارستانی - رئیس اداره عفاف، حجاب و خانواده ستاد امر به معروف استان تهران: آیا می‌توان به حرام سیاسی پاسخ فرهنگی داد؟ این پرسشی است که ذهن بسیاری از دغدغه مندان حوزه عفاف و حجاب را طی یک سال اخیر به خود مشغول داشته است. در پاسخ باید گفت آنچه که مسلم است این است که هیچ مقوله‌ای تک ساحتی نیست و هیچ معضلی را نمی‌توان با نگرش تک بعدی رفع نمود. در خصوص معضلات مرتبط با بحث عفاف حجاب نیز شرایط بر همین منوال است و اگر تعریف دقیقی از فرهنگ برمبنای گفتمان انقلاب اسلامی مد نظر باشد می‌توان گفت در رفع این معضل، قطعا و یقینا راهکار فرهنگی باید مد نظر قرارگیرد. اما آنچه که منجر به اختلافات نظری شده، عدم درک و برداشت دقیق از فرهنگ به معنای مفهومی آن است.

امام خامنه‌ای در دیدار اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی سه عرصه مهم و عام فرهنگ را تبیین نمودند و در این زمینه به نکاتی اشاره داشتند که نقاط تلاقی فرهنگ و سیاست، فرهنگ و اقتصاد و فرهنگ و امنیت را مشخص ‌نمود. رهبر معظم انقلاب در این دیدار به تبیین عرصه‌ی تصمیم‏‌های کلان کشور، عرصه‌ی شکل‏دهنده به ذهن و رفتار عمومی جامعه و عرصه‌ی سیاست‏‌های کلان آموزشی و علمی پرداختند. علاوه بر نقش فرهنگ در این سه عرصه به اثرات این عرصه‌ها در بازتولید و ترویج فرهنگ نیز تاکید داشته و فرهنگ را بسان روحی که در کالبد همه فعالیتهای کشور اعم از اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و حتی تصمیمات امنیتی جاریست عنوان نموده و به تعیین حدود و ثغور کلیه فعالیتها بر این مبنای تبیینی، امر نمودند. اگر چنین دیدگاه فرهنگی مدنظر باشد قطعا راهکار مقابله با حرام سیاسی از جنس فرهنگی است.

فرهنگی که مبنای اسلامی دارد و در تقابل آشکار با لیبرال سرمایه داری غرب است. و همین تقابل، اساس مبارزه جریان سرمایه داری غرب با حریم عفاف و حجاب بانوان ایران شیعی است. بر اساس فهم پیش گفته از مسئله، و دقت بر دو نکته می‌توان به باور تاکید امام جامعه رسید که مسئله حجاب حل شدنی است. اول آنکه لازمه‌ی کار فرهنگی در این سطح، صبر است و تلاش بی وقفه، علاوه بر آنکه سرمایه انسانی متصل به سرمایه ساختاری نظامِ مدیریتِ رسمیِ کشور، امکان پیش برد اهداف گفتمان انقلاب اسلامی در عرصه ی گسترده‌ی فرهنگ به معنای تبیین شده توسط امام خامنه‌ای را دارد و از آنجایی که ستاد امر به معروف و نهی ازمنکر، بستر قانونی بسیطی در دو جنبه فوق را داراست بهترین حلقه وصلی است که در عین حمایت از فعالیتهای تشکلی و مردمی، امکان ایفای نقش پشتیبانِ دستگاهای دیگر را دارا است. بر مبنای این نقش بی بدیل اداره عفاف، حجاب و خانواده‌ی استان تهران، نقشه‌ی راهی تحت عنوان «زیست بوم غیرت، حیا، عفت، حجاب» را تدوین نموده و پس از تصویب توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر در دست اجرا دارد. این نقشه‌ی راه در سه بعد شخصی، خانوادگی و اجتماعی به حل معضل عفاف و حجاب می‌پردازد.

در این زیست بوم، مولفه های موثر بر گسترش و تعمیق فرهنگ عفاف و حجاب در سه بعد فوق الذکر شناسایی شده و در راستای تقویت این مولفه‌ها اقدامات کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت در نظر گرفته شده است. که با تعریف عملیات میدانی با همکاری تشکلهای مردمیِ استان تهران در مسیر اجرا قرار گرفته است. لازم به ذکر است که این برنامه ها هر سه وجه ایجابی، سلبی و مراقبتی را دربرمی‌گیرد. از آنجایی که برای ثمربخشی و ماندگاریِ برنامه های مرتبط با تقویت مولفه های گسترش فرهنگ عفاف و حجاب نیازمند رفع موانع هستیم از منظر آسیب شناسی، گلوگاه های ورود مباحث ضد فرهنگی و غیر اخلاقی را شناسایی و با نشان گذاری برمبنای ظرفیت-فوریت عملیات رفع گلوگاه های ورود مباحث ضد فرهنگی را طرح ریزی نموده و در عین حال کنترل و حذف عوامل مسدود کننده و سست کننده اجرای برنامه های مقوّم عفاف و حجاب، مدنظر قرار گرفته است.

در این راستا با محوریت قرار دادن ۱۲ وظیفه‌ی ستاد امر به معروف و نهی از منکر مندرج در قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به علاوه ۱۱ وظیفه‌ی مندرج در مصوبه ۴۲۷ شورای عالی انقلاب فرهنگی، هفت اقدام راهبردی کلان، طراحی و اجرا شده است. این اقدامات در محورهای پایش و پژوهش، رصد و نظارت، آموزش و تربیت ، تفریح و تفرج، آگاهی بخشی و اطلاع رسانی، تبیین و تبلیغ، حمایت و پشتیبانی از تشکلات مردمی و شوراهای دستگاهی در «زیست بوم غیرت، حیا، عفت، حجاب» با رویکرد نوین و تخصصی به شیوه‌ای بدیع در روند اجرا قرار گرفته است.

از آنجایی که در «زیست بوم» همه عناصر تعریفِ حضور و بروز دارند در جریان این زیست بوم نیز هم مسئولین، دخیل به معنای کنشگرِ فعال هستند و هم مردم با توان خود و به پشتوانه‌ی مسئولین و قوانین، فعالیت می‌کنند. به این ترتیب عزم جمعی شکل می‌گیرد که خروجی مطالبات و گزارشات رصدی مردم پس از پایش و پالایش در بخشنامه‌ها و آیین نامه‌های رسمی نمود پیدا می‌کنند. و چرخه‌ی فساد ستیزی توسط مردم و مسئولین به حرکت در خواهد آمد. پیشرفت بیست و سی درصدی بخشهایی از زیست بوم در بازه‌ی زمانی سه ماهه و خروجی مثبت اجرایی آن در نقاطی محدود، نشانه‌ی خوبی از اثرگذاری این نقشه‌ی راه تدوین شده بر اساس بیانات امامین انقلاب است که امید می‌رود با همکاری مردم و مسئولین، شهروندان گرامی به مرور اثرات این اقدامات را به وضوح مشاهده کنند.

کد خبر 846101 برچسب‌ها خبر ویژه زنان - حجاب زنان

دیگر خبرها

  • شورای عالی انقلاب فرهنگی جایگاه قانون‌گذاری ندارد!
  • پلیس به دنبال پرونده‌سازی برای موضوعات هنجاری و ارزشی نیست/ طرح نور هوشمند می‌شود
  • توجه به مقوله حجاب و عفاف مهم‌ترین رکن در سعادت جامعه است
  • تصاویر تجمع زنان چادری در حمایت از طرح حجاب پلیس در تهران
  • برنامه‌های در دست اقدام شورای فرهنگی چیست؟
  • آیا به بی‌ حجابی باید پاسخ فرهنگی داد ؟
  • برای زنان و نوامیس مردم در طرح حجاب پرونده قضایی تشکیل می‌دهند؟
  • مدل تازه کار فرهنگی برای حجاب؛ جمله قصار زاکانی بنر شد! | تصویر
  • دوم اردیبهشت و روایتی از خانه‌تکانی که در دانشگاه‌ها اتفاق افتاد
  • حجاب مقوم عاملیت زن مسلمان