Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@09:08:19 GMT

شخصیت حضرت خدیجه(س) الگویی فرا زمانی و مکانی است

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۱۲۴۸

شخصیت حضرت خدیجه(س) الگویی فرا زمانی و مکانی است

به گزارش ایکنا؛ معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، در پنجمین آیین نکوداشت مقام حضرت خدیجه (س) که در شبستان اصلی مصلای حضرت امام خمینی(ره) برگزار شد، بیان کرد: حضرت خدیجه(س) یک بانوی امروزی در زمان خودش بوده و‌ از تمام توانمندی‌های خود برای بهبود شرایط اجتماعی جامعه خود کوشید. این خانم در سن ۱۷ سالگی احساس مسئولیت اجتماعی می‌کند و پیشنهاد حلف‌الفضول که تشکلی برای حفط امنیت بود شکل بگیرد و از این طرح استقبال می‌کنند و عهد و میثاقی شکل می‌گیرد و اگر چه چند سالی بعد فجّار حمله می‌کنند و پدر و همه برادران حضرت خدیجه(س) کشته می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در عین حال مسئولیت سنگینی در حفظ اموال و‌ثروت به ایشان سپرده می‌شود و ایشان با درایت و ‌مدیریت ثروت‌ها توانستند با توسعه کارآفرینی، کاروان‌های تجاری را به حرکت درآوردند و خیلی از کالاها را به صورت تخصصی با ایجاد راسته‌های تجاری رد و بدل کنند.

ابتکار با بیان اینکه حضرت همچنین در تجارت کتاب و نسخه‌های ارزشمند حکما و ادبا همت گماشتند، تصریح کرد: یک کتابخانه از این گنجینه‌ها با خود همراه داشت، البته از این‌ها کمتر سخن گفته می‌شود. ایشان در این دوران بود که با شخصیت بزرگوار محمد امین(ص) آشنا شد و با توجه به معرفت و حیای ذاتی‌شان و با شناختی که از پیامبر(ص) داشت و‌ با نیت حق طلبی برای ازدواج پا پیش گذاشت.

ابتکار ادامه داد: تا زمان بعثت، فراز و نشیب‌های زیادی وجود داشت و ‌در آن جریان و ‌تحول عظیمی که بر دوش پیامبر(ص) نهاده می‌شود، حضرت خدیجه در کنار ایشان مشاور و یار و ‌همراه ایشان بود و اولین کسی که به پیامبر ایمان آورد ایشان بود.

وی افزود: حضرت فاطمه نیز در دامان چنین مادر و ‌زنی پرورش پیدا کردند. حضرت خدیجه پیشنهاد دهنده اولین مهاجرت مسلمانان به حبشه بودند. نقش ایشان در فرازهای مختلف تاریخ اسلام، سختی‌ها و دشواری‌ها و حصر شعب ابی طالب به آنجا رسید که این زن که در فضیلت‌های انسانی و ‌اخلاقی بی‌همتا بود، در شعب ابی طالب و در مظلوم ترین شرایط به رحمت الهی رفتند.

به گفته معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، امروز شخصیت حضرت خدیجه(س) به عنوان شخصیتی که جهان اسلام را می‌تواند گرد هم آورد و به عنوان شخصیتی که می‌تواند وحدت‌بخش باشد و ‌به عنوان زنی مسلمان که در کمال قرار دارد، اما یتیم داری و‌کمک به محرومان فعالیت اصلی ایشان بوده است، دارای اهمیت است.

وی گفت: حضرت خدیجه(س) زنی الگو و فراتر از زمان و مکان است. اگر این شخصیت را درست بشناسیم و‌درست معرفی کنیم، ایشان می‌تواند الگوی همه زنان و انسان‌های آزاده خواهد بود. بسیاری از زنان مسلمان در طول تاریخ با الهام از ایشان و دختر گرامی ایشان، جریانات اجتماعی و جنبش‌های فرهنگی وسیاسی را در جوامع خود به وجود آوردند. در کشور ما بسیاری با الهام از این شخصیت‎ها تاثیرگذار بوده‌اند.

یادآور می‌شود، بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن معنای زندگی» همزمان با ماه مبارک رمضان از 21 اردیبهشت تا 4 خرداد در مصلای حضرت امام خمینی(ره) در حال برپایی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: حضرت خدیجه س خبرگزاری ایکنا معاون رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۱۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقد تند محمدرضا مقدسیان به «ویلای ساحلی»/ عیاری عاریه ای!؟

به گزارش قدس آنلاین، این کارشناس برنامه های سینمایی تلویزیون در صفحه اینستاگرام خود نوشت: فیلم به اصطلاح سینمایی «ویلای ساحلی» چنان افتضاح کهنه از مد افتاده نخراشیده فکر نشده سردستی سطحی کوته بینانه شعاری بی ربط بی منطق پا در هوا بلاتکلیف در تمام بخشها و پیش پا افتاده است که تنها به واسطه احساس ارزش نکردن و به قصد خودآزاری و در آغوش گرفتن توهین می توان تماشایش کرد.

همانطور که جهان فیلم عاریه ای است ویلای فیلم عاریه ای است. شخصیت ها از قطعات عاریه ای شکل گرفته اند اگر شکل گرفته باشند منطق فیلم عاریه ای و مشوش است کلیت فیلم هم یک فیلم عاریه ای در میان آثار عیاری است و بس بهتر است برای ما علاقمندان عیاری که چنین باشد.

تنها راه درک انگیزه ساخت فیلم درک انگیزه شخصیت رضا عطاران در فیلم است. پول درآوردن و بیرون آمدن از باتلاقی خود ساخته که البته همین میزان درک شخصیت هم به زور توسط این قلم به فیلم پیوست شده است. پس انگیزه عیاری برای ساخت این فیلم پول درآوردن بوده یا هرچی ترجیح این است که اصلن به انگیزه عیاری و این فیلم در کارنامه عیاری فکر نکنیم.

چون فیلمی به غایت افتضاح ست.

ولی خب عیاری وزنه ای است در تاریخ سینمای ایران که قطعا جایگاهش احترام برانگیز و فراموش نشدنی است. ویلای ساحلی اما توهین به فهم شعور مخاطب است.

یادآور می شود فیلم «ویلای ساحلی» سال گذشته روی پرده سینماها رفت از ابتدای امسال در شبکه های نمایش خانگی اکران آنلاین دارد.
کیانوش عیاری، کارگردان آن در مصاحبه‌ای در پاسخ به انتقاداتی که از فیلم شد، اعلام کرد که ویلای ساحلی را صرفاً برای کسب درآمد ساخته و برای جبران ضررهای متعدد مالی ناشی از توقیف فیلم‌های قبلی‌اش، تلاش کرده یک فیلم شیرین بسازد که مبتذل نباشد ولی با مخاطب ارتباط برقرار کند.

زهره کهندل

دیگر خبرها

  • خبر بد برای درویش؛ توافق بازیکنان پرسپولیس در مکانی غیرمنتظره!
  • نویسنده‌ای که برای مخاطب دام پهن نمی‌کند
  • نقد تند محمدرضا مقدسیان به «ویلای ساحلی»/ عیاری عاریه ای!؟
  • تصویر عجیب از مردی که زمانی همه زنان دنیا عاشقش بودند!
  • شهد شکرستان به کام مخاطبان
  • خصوصیات کلیدی خانه‌های خلاق کدام است؟
  • اجرای سایت الگویی عدس دیم در منطقه مرگور و سیلوانا شهرستان ارومیه 
  • مهاجران افغانستانی می‌توانند گواهینامه رانندگی بگیرند؟
  • ثبت رکوردهای مهم بانک ملی ایران در خروج از بنگاهداری/عملکرد بانک ملی به الگویی برای سایر بانک‌های کشور تبدیل شود
  • جشنواره حضرت خدیجه (س) در کردستان برگزار می‌شود