Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اجتماعی برنا؛ طرح ایجاد پیاده راه در مراکز مهم پایتخت در سالیان گذشته مورد اقبال بوده است و در  دوره های گذشته مدیران شهری سعی داشتند تا با ایجاد پیاده راه مراکز مختلف فرهنگی را در اقصا نقاط تهران اجرایی کنند؛ غافل از اینکه برای عملی شدن این طرح ها بودجه و مطالعات کافی صورت نگرفته است و در پی آن چند روز گذشته شاهد اعتراضات جمعی از ساکنین و کسبه پیاده راه 17 شهریور بودیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نزدیک به هشت سال پیش برای ایجاد مسیر های فرهنگی و کاهش ترافیک خیابان 17 شهریور مسدود و پیاده راهی شکل گرفت اما در پی آن کسبه ای که مدعی اند سالیان گذشته شرایط خوبی داشتند درشکست شده اند چرا که مسیر تردد شهروندان با این طرح تغییر پیدا کرده و امروزه به محلی برای تجمع معتادین مبدل شده است. خبرنگار برنا در رابطه با آخرین وضعیت و سرنوشت این پیاده راه به سراغ کسبه و اعضای شورای شهر تهران رفت.

 

به ما وعده دروغ دادند

یکی از کسبه خیابان 17 شهریور که پوشاک می فروشد در این رابطه گفت: حدودا 8 سال است که میدان امام حسین بسته شده و این طرح گرفتاری زیادی ایجاد کرده است و تمام بانک ها و کسبه منطقه ورشکست شده اند.

وی در رابطه با خواسته کسبه خیابان 17 شهریور عنوان کرد:  اعتراض ما تنها بازگشایی خیابان است و باید به حالت قبل برگردد. به ما در ابتدا وعده های دروغ دادند چرا که هنگام اجرای پروژه گفته بودند بهترین پروژه منطقه خواهد شد.

این مرد میانسال با اشاره به وعده هایی که در رابطه با این طرح ارائه شد، اظهار کرد: بنا بود ضریح امام حسین را از کربلا به این منطقه بیاورند و آن را در میدان امام حسین قرار بدهد که این اتفاق رخ نداد. همچنین بنا بود پارکینگ ساخته شود و سینما را هم فرهنگسرا کرده و دور میدان را بازسازی کنند.

این کسبه خیابان 17 شهریور با بیان اینکه این خیابان به پیاده راه فرهنگی تبدیل نشده و همه وعده ها دروغ بود، خاطر نشان شد: در حال حاضر همه ما به چه کنم افتاده ایم و هر چه گفته اند بر عکسش اتفاق افتاد.

وی در رابطه با پیگیری های کسبه عنوان کرد: چندین جلسه با اعضای شورای شهر داشتیم و قرار بر بازگشایی خیابان بود تا اتوبوس ها به این منطقه بروند. از این رو بنا بود طی فاز بندی این خیابان باز شود که خبری از آن نیست.

 

کسبه می خواهند اعتصاب کنند اما تا کنون نگذاشته ام

یکی از فروشندگان کیف و کفش در خیابان 17 شهریور در رابطه با مشکلات این منطقه عنوان کرد: میدان امام حسین در گذشته بهترین میدان تهران بود اما کم کم طرح ریختند و خراب شد و کل کسبه  ورشکست شدند و حتی در منطقه ما 10 بانک ورشکست شده اند.

وی اظهار کرد: در حال حاضر کل منطقه تعطیل و بن بست شده است و ما از مسئولین می خواهیم که این میدان را باز کنند تا مجدد سر و سامان بگیرد.

این مرد مسن عنوان کرد: مردم و کسبه می خواهند اعتصاب کنند اما بنده نمی گذارم چرا که می گوییم اعتصاب نکنید که سیاسی می شود. از سال 91 در حال پیگیری هستیم و شورای قبل بخشی از پیاده راه را باز کرد.

وی در خصوص این مسئله که چه قول هایی برای رفع مشکل به شما داده شده است، بیان کرد: مدیران می گویند راه را باز می کنیم اما همه اش دروغ است و اتفاقی نمی افتد. اگر دو ماه حقوق نگیرید نمی توانید زندگی کنید ما حدود 7 سال است که کسب و کارمان به هم ریخته است و یکی از ورشکستگان هستم.

این کسبه خیابان 17 شهریور با تاکید بر اینکه میدان امام حسین جز مناطق با اهمیت در سال های انقلاب بوده، گفت: 17 شهریور از مناطق مهم سال های انقلاب بوده است و حق ما این نیست، در حال حاضر پیش زن و بچه خود شرمنده شده ایم. نزد آقای هاشمی؛ رئیس شورای شهر رفتیم و عنوان کردند که این طرح شکست خورده است و باید مسیر باز شود.

وی ادامه داد: در و دیوار را به روی ما بسته اند. مسیر دوچرخه نیز وجود ندارد. سر کوچه های ما نرده کاشته اند. زمانی که می خواستند طرح را اجرا کنند به کسبه گفتند این منطقه المان تهران خواهد شد.

این مرد میانسال با اشاره به معضلاتی که در این منطقه وجود دارد، اذعان کرد: این روزها در پیاده راه 17 شهریور  مواد مخدر خرید و فروش می شود و به محل فسق و فجور تبدیل شده است. برای امام حسین حیثیت نگذاشتند. ما زمانی که انقلاب کردیم این را نمی خواستیم.

 

دست خالی به خانه بر می گردیم؛ ور شکسته شده ایم

یکی دیگر از کسبه که مدعی شد استاد دانشگاه بوده است و در حال حاضر مغازه آرایشی بهداشتی دارد به برنا گفت: مسئله اصلی این است که قول هایی که داده اند اجرا نشد. گفته بودند پارکینگ طبقاتی می زنند و امکانات می آورند و وضعیت بازار بهتر می شود اما  عملا کاری نکردند.

وی تصریح کرد: قبل از این که این طرح اجرا شود هر 5 دقیقه یک اتوبوس توقف می کرد و 40 نفر پیاده می شدندو در پیاده رو ها نمی توانستیم راه برویم. بعد از این طرح از صبح شنبه تا آخر هفته دست خالی به خانه بر می گردیم. قسط های عقب افتاده و چک های برگشتی داریم.

 

موافق ساخت خیابان کامل هستیم نه پیاده راه

پس از بحث و گفتگو با اهالی و کسبه خیابان 17 شهریور به سراغ زهرا نژاد بهرام؛ عضو کمیسیون معماری و شهرسازی و عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران رفتیم. وی در این رابطه گفت: شورا در حال پیگیری جدی است و قرار است با ایجاد یکسری تمهیداتریال اتوبوس ها و فعالیت های خودرو محور و تاکسی محور، از این محدوده تردد کند تا سبب رونق کار کسبه شود.

وی اضافه کرد: تا آنجا که می دانم اتوبوس برقی هم راه افتاده است و قرار بود اتوبوس برقی به سمت بالا ادامه پیدا کند؛ تصور می کردیم این اتفاق افتاده است تا اینکه دیدیم کسبه اعتراض کرده اند و در حال بررسی هستیم.

نژاد بهرام با اشاره به انجام طرح های شکست خورده اذعان کرد: ساخت پیاده راه مبنا و حساب و کتاب دارد. یک خیابان پر رونق و پر نشاطی مانند 17 شهریور که اینقدر  فعال بوده به پیاده راهی تبدیل می کنید تا همه واحدهای صنفی از رونق می افتد که این اتفاق بدون پیوست اجتماعی رخ داده است.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با ارائه پیشنهادی عنوان کرد: پیشنهاد می کنم پیوست اجتماعی،  ترافیکی و زیست محیطی داشته باشد. هیچ طرح و پروژه ای نباید بدون این سه پیوست فعال شود.

نژاد بهرام با اشاره به برنامه های شورای پنجم برای ساخت پیاده راه گفت: به دنبال ساخت خیابان کامل هستیم و به عقیده ی ما پیاده راه راهگشا نیست و می تواند عارضه هایی مثل 17 شهریور را تولید کند. بخشی می تواند پیاده راه باشد اما در بخش دیگر باید تردد ایجاد شود.

 

بازگشایی خیابان 17 شهریور برای اتوبوس ها تا پایان 98

در ادامه به سراغ افشین حبیب زاده؛ رئیس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران رفتیم. وی در این رابطه گفت: شورای پنجم کارهای خوبی برای خیابان 17 شهریور انجام داده است که یکی از این کارهای خوب بازگشایی خیابان برای تاکسی ها بوده است.

وی در پاسخ به این سوال که کسبه عنوان کرده اند که در شورای قبل بخشی از این خیابان بازگشایی شده است، گفت: پیش از ما مسیری برای تاکسی ها باز نبود و تعجب می کنم چرا این حرف ها زده شده است.  شش ماه است که راه برای تاکسی ها باز شده و دو سال است که اعضای شورای قبل رفته اند.

حبیب زاده با رد این ادعا که شورای پنجم اقدامی برای این خیابان انجام نداده، عنوان کرد: این حرف ها درست نیست. یکی از کارهای خوبی که شورای پنجم انجام داده است این است که مسیری برای تاکسی ها بازگشایی شود. ما گفته ایم دو کار خوب انجام شود یکی بازگشایی برای تاکسی ها است که با حضور نمایندگان کسبه این اتفاق افتاد و دیگری بازگشایی برای وسایل نقلیه عمومی مانند اتوبوس بود که تا پایان امسال انجام می شود.

 

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پایتخت ترافیک زیست محیطی شهرداری کربلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۲۴۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرمان گفت: رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی، اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند است و با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در مسیر بهترشدن شرایط حرکت خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی شهرداری، مصطفی عسکری با اشاره به اینکه عملکرد سازمان پسماند نسبت به گذشته با تغییرات روبه‌رشدی همراه بوده است و با برنامه‌ریزی صورت‌گرفته در مسیر بهتر شدن شرایط حرکت خواهیم کرد، اظهار کرد: رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی، اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند است.

وی با اشاره به اینکه دفن پسماندهای بیمارستانی طبق دستورالعمل مدیریت پسماندهای بیمارستانی به‌صورت تخصصی و در ترانشه جداگانه انجام می‌شود، افزود: پسماند ارمغان زندگی مدرن و صنعتی امروزی ما انسان‌ها و مهم‌ترین چالش کنونی طبیعت در همه کشورها از جمله کشور ماست.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرمان با بیان اینکه برای ترغیب و تشویق کودکان، تعدادی از دانش‌آموزان به‌عنوان «همیار بازیافت» انتخاب شده‌اند و وظایف آن‌ها نیز مشخص و آموزش‌های لازم ارائه شده است، تصریح کرد: فرهنگ‌سازی و آموزش به‌عنوان دو اصل مهم در دستور کار سازمان قرار دارد و در این خصوص آموزش تفکیک از مبدأ و مدیریت پسماند به دانش‌آموزان انجام شده است.

وی یادآور شد: حفر ترانشه برای دفن پسماندهای عادی، بیمارستانی و پساب‌های خانگی، مدیریت شیرابه‌ها، احداث سرویس بهداشتی‌، گسترش فضای سبز، نمازخانه و سالن غذاخوری برای رفاه کارکنان کارخانه بازیافت، از اقدامات پیشِ‌روی این سازمان است که امیدواریم تا پایان سال‌جاری محقق شود.

کد خبر 747926

دیگر خبرها

  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • استمرار محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های مازندران
  • کاسب حبیب الله‌،طرحی برای تجلیل از کاسبان خوشنام
  • جزئیات طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • حذف «زوج و فرد» در طرح جدید ترافیک تهران | طرح جدید در نیمه اول سال ۱۴۰۳ نهایی می‌شود
  • اعلام محدودیت‌های ترافیکی پایان هفته در جاده‌های مازندران
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • فرهنگ زیست محیطی در جامعه ترویج شود / هیچ اقدامی بدون پیوست زیست محیطی معنا ندارد
  • طرح‌های صنعتی باید پیوست زیست محیطی داشته باشد