Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-25@02:32:23 GMT

برنامه وزارت بهداشت برای استفاده از ظرفیت نخبگان

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۳۱۷۲

به گزارش ایلنا به نقل از وبدا، سعید نمکی در حاشیه مراسم افطاری با نخبگان حوزه پزشکی در جمع خبرنگاران در مورد کیفیت آموزش اظهار داشت: خوشبختانه معاونت آموزشی وزارت بهداشت به‌دنبال تحول نظام آموزش پزشکی در کشور است و در این راستا در نظر دارد با تکیه بر ظرفیت‌های ملی و استفاده از نخبگان چه در سطح تحصیلات عالی، چه تحصیلات کارشناسی، تحول در ساختار آموزش و بازنگری واحدهای درسی و شیوه‌های آموزشی و شیوه‌های ارزیابی را دنبال کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اگر این طرح موفق شود شاهد ساماندهی در ساختار آموزشی نظام آموزش پزشکی خواهیم بود. همچنین به‌دنبال این هستیم که تعریف کنیم چه کسی، در چه رشته‌ای، با چه مهارتی، در چه زمانی، توسط چه کسی، با چه هزینه‌ای و در کدام جایگاه نظام ارائه خدمت راتربیت کنیم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که تحقق این مهم باعث کاهش گله‌مندی مردم از سطح ارائه خدمات خواهد شد، عنوان کرد: همچنین دانش‌آموختگان حوزه علوم پزشکی نیز مهارت‌هایی در نظام ارائه خدمات خواهند داشت.

وی در مورد راهکارهای عملی برای حفظ نخبگان نیز گفت: در این راستا اولین گام نخبه‌نوازی است به این معنی که باید نخبگان را کشف کرده، در مرحله دوم راه‌هایی برای رشد آنها فراهم کنیم و از همه مهم‌تر پس از آن‌که دانشجویان نخبه را شناسایی کردیم، راهکارهایی برای جذب آنها داشته باشیم تا به آینده کاری خود امیدوار باشند. در غیر این صورت دانشجویان در حین تحصیل به فکر مهاجرت خواهند افتاد، درحالی‌که بسیاری از آنهایی‌که مهاجرت می‌کنند، جای  بهتری را تجربه نمی‌کنند. آنها می‌روند به‌دلیل اینکه زیرساخت‌های مناسبی برای اشتغال آنها فراهم نشده است.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: درصدد هستیم برای یکی دوسال آینده از تمام دانشجویان و فارغ‌التحصیلان نخبه برای نظام ارائه خدمت در دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و در جهت تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان و پارک‌های علم و فناوری استفاده کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت اشتغال علم و فناوری نخبگان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت: اجرای طرح مطالعاتی دستگاه پاکدم یا قلیان اکسیژن به صورت آزمایشی تحت نظارت وزارت بهداشت با هدف کاهش مصرف قلیان دخانی در ۱۰ استان کشور آغاز شده است.

طرح مطالعاتی دستگاه «پاکدم» یا «قلیان اکسیژن» در حال حاضر به صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود دو سال است که در ۱۰ استان کشور در حال اجراست. این وسیله ثبت اختراع شده و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به عنوان تجهیزات پزشکی ثبت و در سازمان غذا و دارو استاندارد‌هایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گاز‌های اکسیژن و N ۲ O با رعایت حدود تعیین شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد استفاده می‌شود.

به دلیل نگرانی وزارت بهداشت از افزایش مصرف قلیان که نسبت به سال۹۵ بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است، گسترش بی‌رویه مراکز عرضه قلیان بعد از همه گیری بیماری کرونا و ضعف در اجرای قانون ممنوعیت استعمال دخانیات در مراکز عرضه قلیان که مستلزم همکاری تنگاتنگ ارگان‌های برون بخشی است، اجازه داده شد که طرح بررسی دستگاه پاکدم در ۱۰ استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، البرز، فارس، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان، بوشهر و سیستان و بلوچستان آغاز شود و در ادامه با درخواست دانشگاه‌های دیگر، هماهنگی برای توسعه مرحله آزمایشی طرح در استان‌های خراسان شمالی، اصفهان و زنجان انجام شد.

این طرح در مرحله آزمایشی قرار دارد و بعد از مشخص شدن نتایج مطالعه که تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرتبط انجام می‌شود؛ در صورت اثبات اثربخشی و تأثیر آن بر کاهش مصرف قلیان دخانی، به صورت سراسری اجرا خواهد شد. وزارت کشور نیز به استان‌های مجری طرح، این موضوع را ابلاغ کرده و نمونه برداری‌ها از استان‌های تحت پوشش این طرح در حال انجام است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • امضای تفاهنامه همکاری سازمان نظام پزشکی و آموزش و پرورش
  • اجرای طرح خانواده سالم در ۳۶۰۰ مرکز بهداشت | خانواده‌ها در این طرح چه آموزش‌هایی می‌بینند؟ | انجام غربالگریِ روان برای متقاضیان
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است
  • افزایش ظرفیت پزشکی یکی از ضروریات کشور است
  • افزایش ظرفیت پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای ۴۰ دستگاه دفیبریلاتور
  • افزایش ظرفیت‌های پیش بیمارستانی سازمان اورژانس ایران با اهدای 40 دستگاه دفیبریلاتور
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو