Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی گفت: ۲۵ درصد از واحدهای تحت تملک بانک‌های استان تا پایان سال جاری به بخش خصوصی واگذار خواهند شد.

حسن مونسان در گفتگو با قدس آنلاین اظهار داشت: از ۸۲ هزار میلیارد ریال منابع تسهیلات بانک‌های استان خراسان رضوی در سال ۹۷ ، ۶۰هزار  میلیارد ریال  پرداخت شد و در سال ۹۸ نیز منابع تسهیلات استان برای پرداخت در حوزه های گوناگون  در حدود  ۱۵۰هزار میلیارد ریال در نظر گرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ازطرفی نسبت مصارف به منابع بانکی نیز در سال جاری نسبت به سال گذشته از ۶۸.۵ درصد به ۷۲.۸ درصد افزایش خواهد داشت.

وی تصریح کرد: آنچه در قالب بسته کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان برای پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی در سال جاری جهت تحقق رونق تولید برنامه‌ ریزی شده است، با توجه به توانمندی‌های خراسان رضوی و در سطح تصمیمات استانی بوده است تا بتوان به بخش تولید کمک کرد. این تسهیلات برای همه بخش‌های اقتصادی در نظر گرفته شده اما اولویت با بخش‌های صنعت و کشاورزی است؛ پس از آن بخش‌های گردشگری و خدمات اجتماعی مانند وام‌های ازدواج و تسهیلات کمیته امداد در اولویت قرار گرفته ‌اند.

مونسان افزود: براساس بسته پیشنهادی شبکه بانکی استان خراسان رضوی بخش‌های صنعت ومعدن و  کشاورزی به جهت تثبیت اشتغال آنها در اولویت افزایش و اعطای تسهیلات قرار گرفته اند به طوری که سهم صنعت و معدن از تسهیلات بانکی نسبت به پارسال ۸ درصد و سهم بخش کشاورزی ۴ درصد رشد خواهد داشت.

دبیر شورای هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی نیز در پاسخ به سوالی مبنی بر سود بالای تسهیلات بانکی اظهار داشت: نرخ سود تسهیلات بانکی، مصوبه شورای پول و اعتبار است و طبیعتا تا زمانی که این نرخ تغییر نکند، بانک‌ها موظف به اجرای آن هستند. از طرفی در حال حاضر بانک‌ها به شدت گرفتار تجهیز منابع هستند زیرا مردم، به دلیل وجود بازارهای جذاب ‌تر، تمایلی به سپرده ‌گذاری ندارند.

مونسان همچنین بیان داشت: بیش از ۲۲ شاخص از موانع و مشکلات ارزی و ریالی پیش روی رونق تولید از سوی شبکه بانکی استان شناسایی و به استاندار خراسان رضوی ارائه شده است که از جمله انها  از جمله استاندارد شدن نسبت‌های مالی ، کاهش  نرخ سود تسهیلات در بخش کشاورزی ،تعلیق ماده ۵ مکرر قانون صدور چک  و مشکلات مربوط به ماده ۳۷ قانون تامین اجتماعی می باشد.

دبیر کمیسیون هماهنگی بانک‌های خراسان رضوی با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری ۲۵ درصد از واحدهای تحت تملک بانک‌های استان به سرمایه‌ گذاران و فعالان بخش خصوصی تا پایان سال افزود: یکی از سیاست‌گذاری‌های ما برای سال ۹۸ این است که با توجه به اینکه دارایی‌های زیادی تحت تملک بانک‌ ها قرار دارند  و بلااستفاده مانده اند ، آنها  را در صورت برطرف شدن موانع، به سرمایه‌گذاران واگذار کنیم. به طوری که در حال حاضر در خراسان رضوی ۱۳۹ واحد تحت تملک بانک‌ قرار دارند که پیش‌بینی می شود تا پایان سال، نزدیک به ۳۰ واحد آن به بخش خصوصی واگذار شود. البته این به شرط برداشته شدن برخی موانع است چون برخی از این واحدها دیونی دارند و براساس ماده ۳۷ قانون تامین اجتماعی، بدون پرداخت دیون امکان واگذاری آنها وجود ندارد. 

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بانک تسهیلات رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است

نظام الدین کارگزار گفت: رباط «عباس آباد» در محور مواصلاتی تربت جام به تایباد، مزار «مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی» در این شهر و «میل کرات» در جاده اصلی تایباد به خواف از مهمترین آثار تاریخی شهرستان تایباد به شمار می روند که نسبت به سایر بناها نیاز بیشتری به بهسازی دارند.

وی اظهار کرد: با توجه به دیر قدمت بودن بناهای تاریخی این منطقه، همه ساله برای نگهداری و مرمت این آثار افزون بر ۱۵ میلیارد ریال مورد نیاز است.

رییس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تایباد ادامه داد: سال گذشته با همکاری اداره اوقاف و امور خیریه و شهرداری شهر «مشهدریزه» ، ۶۰۰ میلیون ریال برای مرمت قسمتی از بدنه و بام سازی مزار «شاهزاده قاسم» هزینه شد.

وی گفت: پارسال از محل اعتبارات درآمدهای نفتی هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برای مرمت رباط عباس آباد که یک اثر ثبت شده جهانی است، مصوب شد.

کارگزار با اشاره به اینکه دیار مرزی تایباد بناهایی از دوره سلجوقی تا قاجاریه را در خود جای داده است، بیان کرد: برای راه اندازی موزه نسخ خطی در محل آب انبار تاریخی مزار مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی طی چند سال گذشته بیش از ۸۰۰ میلیون ریال هزینه شده ولی تاکنون به بهره برداری نهایی نرسیده است.

شهرستان تایباد ۷۱ بنای تاریخی ثبت شده در فهرست آثار ملی و یک اثر جهانی دارد.

مزار مولانا زین الدین ابوبکر تایبادی، رباط عباس آباد، میل کرات و مزار شاهزاده قاسم از مهمترین بناهای تاریخی این شهرستان است.

شهرستان ۱۴۵ هزار نفری تایباد در فاصله ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ۲۸۱ میلیارد تومان تسهیلات و کمک بلاعوض رئیس جمهور به مردم خراسان جنوبی
  • ۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است
  • بخشودگی ۴۱۰ میلیارد ریال سود تسهیلات بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • پرداخت ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • پرداخت 55 هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به ۴۵۰ هزار متقاضی
  • پرداخت ۳۶ هزار و ۷۳ میلیارد ریال وام ازدواج در همدان
  • پرداخت ۵۶۷ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال و تولید در خراسان جنوبی