Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@00:54:14 GMT

افزایش قاچاق پناهجویان روهینگیا در بنگلادش

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۳۸۴۷

افزایش قاچاق پناهجویان روهینگیا در بنگلادش

دهلی نو - ایرنا - مقامات پلیس بنگلادش اعلام کردند، موارد قاچاق انسان در میان پناه جویان روهینگیا که در اردوگاه های مهاجران در بنگلادش حضور دارند، افزایش یافته است.

پایگاه خبری اسپوتنیک امروز(جمعه) در گزارشی افزود: پلیس بنگلادش روز گذشته(پنجشنبه) 34 مسلمان روهینگیا که به سوی مالزی در حرکت بودند را از دست سوداگران انسان نجات داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


روز چهارشنبه پلیس بنگلادش در عملیاتی دیگر توانست 69 مسلمان روهینگیا را از چنگال قاچاقچیان انسان نجات دهند.
هفته گذشته نیز 23 دختر جوان روهینگیا که قرار بود به مالزی انتقال داده شوند توسط ارتش بنگلادش نجات یافتند.
این در حالیست که به گفته پلیس بنگلادش، در عملیات نجات 103 مسلمان روهینگیا که قرار بود از طریق دریا به مالزی انتقال یابند، دو قاچاقچی انسان کشته شدند.
یک مقام پلیس گفت: این حادثه در منطقه تکناف واقع در جنوب شرق بنگلادش اتفاق افتاد. قاچاقچیان پس از شناسایی، به سوی پلیس تیراندازی کردند که پلیس در دفاع از خود آنها را هدف قرار داد.
این اولین بار در چهار سال گذشته است که قاچاقچیان در درگیری با پلیس در بنگلادش کشته می شوند.
بر اساس گزارش های منتشر شده در طول ماه های نوامبر تا آوریل که آب دریا در شرایط آرام تری قرار دارد، هزاران مسلمان روهینگیا با استفاده از قایق به مالزی منتقل می شوند.
در طول چند سال گذشته، اقدامات بوداییان افراطی علیه مسلمانان روهینگیایی در میانمار و روانه شدن سیل مهاجران به بنگلادش، سبب رونق بازار قاچاقچیان انسان برای انتقال روهینگیا به کشورهای آسیای جنوب شرقی به امید یک زندگی بهتر شده است.
از هر 10 مهاجر تازه وارد روهینگیا در اردوگاه های مهاجران، 6 نفر کودک هستند که این امر یک فرصت مناسب برای قاچاقچیان انسان فراهم کرده است.
هزاران کودک روهینگیا در میان جنگ و ناآرامی از خانواده های خود جدا شده اند و در اردوگاه های مهاجران بی سرپرست هستند.
سوداگران انسان، از هر یک از این پناهجویان فقیر برای انتقال آنها به جنوب شرق آسیا سه هزار دلار دریافت می کنند و در مواردی با تحت فشار قراردادن خانواده ها از آنها پول بیشتری طلب می کنند.
بسیاری از مردم میانمار روهینگیایی‌ها را مهاجرینی غیرقانونی می‌دانند و از این رو این مردمان از تبعیض‌هایی که علیه‌شان صورت می گیرد در رنج هستند.
دولت میانمار با روهینگیایی‌ها همانند مردمانی فاقد ملّیت و بی‌خانمان برخورد می‌کند و به آنها تابعیت نمی‌دهد. روهینگیایی‌ها با محدودیت‌های سفت و سختی از جمله محدودیت در جابجایی، دسترسی به امکانات پزشکی و آموزشی مواجه هستند.
به گفته مقامات بنگلادشی از ماه اوت (مرداد) سال 2017 نزدیک به 700 هزار مسلمان روهینگیا وارد بنگلادش شده اند درحالیکه پیش از این حدود 400 هزار نفر از مسلمانان روهینگیا در مناطق مختلف بنگلادش زندگی می کردند.
اکنون بیش از 900 هزار مسلمان روهینگیا در اردوگاه های مهاجران در منطقه 'کاگس بازار' بنگلادش حضور دارند.
همچنین نزدیک به 688 هزار نفر از این تعداد پس از آغاز دور جدید خشونت ها در میانمار در اواخر ماه اوت سال گذشته به بنگلادش آمده اند.
آساق ** 267 ** 1071

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي روهينگيا قاچاق انسان بنگلادش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصادف مرگبار سواری پژو پارس سوخت بر

 ابوذر شیخی پور گفت: امروز یک فقره تصادف در بزرگراه خلیج فارس حوالی روستای جهاد آباد رخ داد که بلافاصله عوامل پلیس در محل حاضر شدند.

وی بیان کرد: این خودرو به مقصد پِنگ میاندران (زهکلوت) در حال حرکت بوده که از مسیر حرکت خود خارج و پس از بجای گذاشتن ۱۴۸ متر آثار کشیدگی لاستیک واژگون می‌گردد و در اثر این تصادف متاسفانه راننده خودرو در دم فوت می‌کند.

شیخی پور عنوان کرد: تردد خودرو‌های شوتی در چند سال اخیر حوادث تلخی را رقم زده است و جولان این خودرو‌ها به یکی از چالش‌های جدی تبدیل شده است هر چند نظارت‌های پلیس برای برخورد و توقیف این خودرو‌ها در جاده‌ها تشدید شده است، اما شوتی سوار‌ها آنچنان بی محابا در جاده‌ها با سرعت‌های جنون آمیز بالای ۱۸۰ کیلومتر رانندگی می‌کنند که جان خودشان که هیچ! جان رانندگان و سرنشینان خودرو‌های عبوری را هم به خطر می‌اندازند.

رئیس پلیس راه عنبرآباد گفت: در سال‌های اخیر تعداد زیادی بر اثر تصادفات خودرو‌های سوخت‌کش در جاده‌ها جان خود را از دست داده اند.

شیخی پور با اشاره به اینکه حمل سوخت قاچاق در داخل اتاق خودرو با مشک، ترفند این افراد است که هزار تا ۲ هزار لیتر سوخت را جاساز می‌کنند افزود: همین کار باعث ایجاد اختلال در تعادل خودرو به ویژه در عارضه‌های هندسی جاده نظیر پیچ و خم‌ها شده و خودرو به‌صورت غیرارادی بی تعادل و از جاده خارج و واژگون می‌شود.

وی بیان کرد: این وضعیت همراه با حرکت تهاجمی و سرعت غیرمجاز و رانندگی تحت استرس زیاد (ناشی از ارتکاب جرم قاچاق کالا و احتمال دستگیری توسط مأموران) شدت حوادث را افزایش می‌دهد که گاهاً باعث انفجار، حریق و افزایش تلفات و خسارات ناشی از تصادف خودرو‌های حامل قاچاق سوخت می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • ناکامی قاچاقچیان در جابه جایی ۳۸۴ کیلو تریاک
  • ضربه ۳ هزار میلیاردی پلیس به قاچاقچیان سوخت
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • رونمایی از بزرگ‌ترین مسئله ایران و جهان که از فقر هم وحشتناک تر است
  • (ویدئو) حضور پرتعداد و عجیب مهاجران آفریقایی در آلمان!
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  •  تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا
  • تصادف مرگبار سواری پژو پارس سوخت بر
  • گرما در بنگلادش قربانی گرفت
  • قاچاقچیان چوب در دام مأموران یگان حفاظت منابع طبیعی