Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-19@08:19:58 GMT

علت آتش‌سوزی بازار تبریز چه بود؟

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۴۱۲۶

علت آتش‌سوزی بازار تبریز چه بود؟

فرماندار تبریز گفت: اتصال برق علت آتش‌سوزی سرای دو دری (ایکی قاپیلی) بازار تبریز است.

به گزارش ایسنا، بهروز مهدوی در مراسم پرداخت خسارت بیمه‌گذاران زیان‌دیده حادثه آتش‌سوزی سرای ایکی قاپیلی بازار تاریخی تبریز، اظهار کرد: روز چهارشنبه آخرین مهلت اعلام دلیل آتش‌سوزی توسط آتش‌نشانی بود که مقرر شد روز یکشنبه دلیل آتش‌سوزی را اعلام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس بررسی‌های انجام شده توسط آتش‌نشانی و نظر کارشناسان دادگستری، اتصالات برق دلیل آتش‌سوزی بود که به صورت کتبی به ما اعلام شده است.

وی با بیان اینکه تنها نیم‌درصد مساحت کل بازار آسیب دیده است، اضافه کرد: ۱۲۵ مغازه از ۵۰ الی ۱۰۰ درصد در این آتش‌سوزی آسیب دیدند که تنها ۹۰ مغازه بیمه کامل داشتند و چنین حوادثی ارزش بیمه را بیشتر نشان می‌دهد.

مهدوی ادامه داد: با اعلام حریق به آتش‌نشانی در ساعت ۲۲:۱۵، آتش‌نشانان و سایر مسئولان نظیر مدیرکل مدیریت بحران استان، استاندار، نماینده ولی فقیه، نیروی انتظامی، سپاه، ارتش و … در محل حادثه حضور یافته و توانستیم در کمتر از پنج ساعت آتش‌سوزی را مهار کنیم.

وی در خصوص جلسه با نمایندگان بیمه‌ها، توضیح داد: ساعت ۷:۳۰ صبح روز پنج‌شنبه جلسه‌ای با شورای هماهنگی بیمه‌های بازرگانی در فرمانداری برگزار کرده و خواستار تشکیل پرونده و رسیدگی سریع به موضوع آتش‌سوزی بازار شدیم.

فرماندار تبریز در رابطه با تصمیمات گرفته شده برای کمک به اصناف خسارت‌دیده، گفت: قراردادن مغازه‌های رایگان در اختیار اصناف به مدت یک سال توسط شهرداری تبریز، آغاز مرمت بازار از فردا (شنبه)، استمهال اقساط بانکی اصناف، اعطای تسهیلات کم بهره، تعریف ساز و کار برای چک‌های سوخته، توقف دریافت مالیات و … تصمیمات گرفته شده برای کمک به بازاریان خسارت دیده است.

وی خاطرنشان کرد: پس از این، سازمان صمت در صدور و تمدید پروانه اصناف وجود بیمه را ضروری خواهد کرد، همچنین جلسه‌ای با نیروی انتظامی برای تعریف ساز و کار حفاظت از بازار برگزار خواهد شد؛ البته خود اصناف برای استفاده از نگهبان در تیمچه‌ها باید اقدام کنند، چرا که در صورت حضور نگهبان، چه بسا آتش‌سوزی سرای دو دری در همان لحظات اول با کپسول آتش‌نشانی اطفا می‌شد.

مهدوی از مسئولان بیمه‌ها درخواست کرد که مدیریت ریسک و ایمنی بازار تبریز را مطالعه کرده و همچنین از آتش‌نشانان که با همت خود مانع سرایت آتش به سراهای دیگر شدند، تقدیر کنند.

سید ناصر مبرقعی، عضو هیئت مدیره بیمه ایران نیز در این جلسه گفت: معمولاً اعلام نتایج حوادثی نظیر آتش‌سوزی بازار تاریخی تبریز حدود یک ماه طول می‌کشد که با همت مسئولان آذربایجان شرقی این اتفاق در کمتر از یک هفته رخ داد.

وی افزود: خدا را شکر با همت و جانفشانی آتش‌نشانان، این حادثه تلفات جانی نداشت. این حادثه بصیرت ما را در مدیریت ریسک اداره بازار تاریخی تبریز تقویت می‌کند.

در پایان این جلسه خسارت بیمه‌گذاران زیان‌دیده حادثه آتش‌سوزی سرای ایکی قاپیلار بازار تاریخی تبریز پرداخت شد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آتش سوزی بازار تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۱۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت

وزیر صمت امروز در جلسه ای با اعضای شورای رقابت چالش های پیش روی صنعت خودرو و بازار رو مورد بررسی قرار داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، امروز در جلسه 653 شورای رقابت وزیر صنعت به همراه معاونین خود در مقام تنظیم گر فنی به بحث و بررسی موضوعات مختلف در بازارهای انحصاری  پرداخت.  

ابتدای این جلسه وزارت صمت به عنوان تنظیم‌گر فنی، مجری دستورالعمل‌های مختلف شورای رقابت در موضوعات متنوعی نظیر فولاد، ، روغن پایه، خودرو و…  است پ چالش های پیش روی این حوزه ها و راهکارهای بهبود وضعیت این بازارها را اراده نمود.

البته در بخش بازار خود موضوعات متفاوت تر بود چرا که براساس  اصلاحیه دستورالعمل 543 شورای رقابت نقش وزارت صنعت در مدیریت بازار مهم تر بود و شورای رقابت در مقام ناظر بر بازار عمل می کند.

در جلسه امروز شورای رقابت قرار شد این بخش در اجرای دستورالعمل شورای رقابت، به وزارت صمت کمک شود و این وزارتخانه مورد حمایت قرار گیرد تا بتواند نقش خود را به نحو احسن اجرایی کند.

 همچنین در این جلسه تاکید شد که تنها راه کاهش قیمت در بازار خودرو ، افزایش تولید است و در این رابطه باید برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکذیب خبر جلسه اضطراری شورای‌عالی امنیت ملی
  • صدای انفجار در اصفهان و تبریز | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه| شورای امنیت ملی تشکیل جلسه داد
  • فوری| صدای انفجار در اصفهان و تبریز | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه| شورای امنیت ملی تشکیل جلسه داد
  • فوری| انفجار تبریز، مناطق مرکزی ایران و ... | ادعای حمله اسرائیل به ایران، عراق و سوریه| شورای امنیت ملی تشکیل جلسه داد
  • اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • عملیات عمرانی سردرب بازار حرم‌خانه تبریز آغاز شد
  • رانندگان آژانس شاغل در شهرداری بیمه تکمیلی شوند
  • برگزاری اولین جلسه شورای اداری شهرستان تبریز
  • برگزاری نخستین جلسه شورای اداری شهرستان تبریز
  • جزئیات جلسه خودرویی وزیر صمت با شورای رقابت