Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، حجت‌الاسلام عباس دانشی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی، شامگاه روز گذشته، ۲۶ اردیبهشت در مراسم گردهمایی سالیانه جامعه قرآنی اراک که در فرهنگسرای آیینه این شهرستان برگزار شد یکی از وظایف طلاب را رزمنده بودن، دیده‌بانی و مرزداری از انقلاب اسلامی در تمامی عرصه‌ها بیان و بر ضرورت فعالیت‌های قرآنی خودجوش و برخاسته از دل مردم تأکید کرد و گفت: در فعالیت قرآنی تشکل‌های بزرگ فعالیت دارند اما فراگیری عمومی قرآن مزیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: حفظ قرآن بسیار حائز اهمیت است و مقام معظم رهبری بر این امر مهم تأکید دارند.، فعالیت‌های قرآنی باید به گونه‌ای باشد که چند سال بعد شاهد افزایش جامعه آماری حافظان کل یا حداقل قسمتی یا جزء سی‌ام قرآن باشیم. لازمه موفقیت در فعالیت‌های قرآنی داشتن روحیه جهادی است، اعتبارات فرهنگی، علمی، آموزشی کاهش پیدا کرده است. ارشاد اسلامی، تبلیغات اسلامی، اوقاف و دیگران باید خود را وقف قرآن کنند چراکه برای تقویت فعالیت‌های قرآنی می‌توان برنامه‌ریزی کرد.
وی با اشاره به برگزاری گردهمایی مدیران موسسات قرآنی استان در ساروق اظهار کرد: قرار براین شد با همکاری آموزش و پرورش جلسه اولیا و مربیان با حضور مربیان قرآن، نمایندگانی از اداره کل زندان‌ها و کانون اصلاح و تربیت، اساتید دانشگاه و روانشناسان برگزار شود تا اولیا دانش‌آموزان را از برکات و خیرات توجه به قرآن آگاه کنیم. در نظام آموزشی دانش‌آموزان دیپلم می‌گیرند اما هنوز آموزش صحیح‌خوانی را نمی‌دانند، می‌شد دانش‌آموزان ما در طول ۴۰ سال حافظ قرآن باشند یا حداقل بخشی از قرآن را حافظ باشند.
حجت‌الاسلام دانشی اضافه کرد: باید طوری برنامه‌ریزی کرد تا دانش‌آموزان در طول شش سال ابتدایی حافظ جز ۳۰ قرآن باشند و باید والدین را تشویق به حضور فرزندشان در محافل قرآنی کنیم. صدا و سیما و جراید تبلیغات لازم را داشته باشند، ظرفیت‌های قرآنی خوبی از جمله کربلایی کاظم ساروقی داریم که برگزاری کنگره بزرگ کربلایی کاظم در سطح کشوری می‌تواند به معرفی این شخصیت برجسته در کشور و جهان منتج شود. همت برای فعالیت قرآنی در استان خوب است اما باید ارتقا یابد چراکه اگر بخواهیم کاری انجام دهیم باید با در پیش گرفتن فرهنگ جهادی تلاش کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اظهار داشت: در چهل ساله دوم انقلاب در قالب گام دوم هم در شکل ظاهری تربیت حافظان و فراگیر شدن تدبر در قرآن گام‌های موثری باید برداریم. رهبری در نامه گام دوم به رشد مبانی ایمانی و اخلاقی اشاره کردند چطور می‌توان به مبانی ایمانی و اخلاقی منهای قرآن و معارف قرآن دست پیدا کنیم لذا وظیفه اول من به عنوان طلبه پرداختن به کارهای طلبگی از جمله قرآن کریم است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا خبرگزاری قرآنی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۴۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» برگزار می‌شود

دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» با موضوع مدیریت از پنجره قرآن کریم حضور اساتید ارزشمند و برجسته حوزه و دانشگاه به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

سرفصل‌های این دوره شامل؛ مدیریت خداوند بر نظام هستی؛ اساس تفکر توحیدی، ضرورت و اهمیت مدیریت از منظر قرآن کریم، ویژگی‌های مدیریت خدامحور، نقش و نحوه مدیریت در سیره الگوهای قرآنی، اصول و مبانی مدیریت اسلامی براساس آموزه‌های قرآن کریم، رابطه مدیریت و تربیت در قرآن کریم، مدیریت خانواده و جامعه با توجه به آیات قرآن، مدیریت نفس مدیریت بحران با دید خدامحوری و تحقق وعده‌های قطعی الهی، تفاوت مدیریت اسلامی و غربی، مدیریت؛ تخصص یا نیاز، الزامات مدیریت جهادی در بیان اسلام و قرآن و مدیریت افکار عمومی از نگاه قرآن کریم می‌باشند.

اساتید این دوره حجج اسلام محمد ابوالقاسم، رئیس مرکز ارتباطات دولت و روحانیت، روح‌الله حریزاوی، قائم مقام سازمان تبلیغات اسلامی، سیدمصطفی حسینی، دبیر شورای توسعه فرهنگ قرآنی، محمدمهدی نبی‌زاده، رئیس دانشکده اصول دین واحد قم برگزار می‌گردد.

همچنین آقایان علیرضا کاوند، رئیس دانشکده علوم قرآنی تهران، محمدعلی برزنونی، عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع)، روح‌الله تولایی، معاون تعاملات و بین‌الملل دانشگاه جامع امام حسین (ع)، سیدمحسن خادمی، مدیرعامل مؤسسه ترجمان گام دوم، جلیل بیت‌مشعلی، مدیرعامل خبرگزاری ایکنا، سیدعابد رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه جامع امام حسین (ع) و حجج اسلام محمدمهدی کریمی‌نیا، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم قرآنی خمین، علی فدیعمی، استاد حوزه و فعال قرآنی و خانم بی‌بی حکیمه حسینی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم قرآنی مشهد از اساتید دیگر این دوره هستند.

لازم به‌ذکر است این دوره، در اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ طی روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۲۰ تا ۲۲:۳۰ به مدت ۱۰ شب به صورت آنلاین برگزار شده و پس از پایان دوره گواهی معتبر، اعطا خواهد شد.

افراد علاقه‌مند تا ۷ اردیبهشت فرصت دارند در این دوره ثبت‌نام کنند. ضمناً برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به شماره ۰۹۱۴۷۵۷۰۲۸۸ پیام ارسال کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • خراسان رضوی میزبان بزرگترین رویداد قرآنی است
  • عوامل ویژه برنامه‌های قرآنی در ماه رمضان تجلیل شدند
  • جهانی شدن تنها از طریق قرآن ممکن خواهد بود
  • پروانه فعالیت ۵ موسسه فرهنگی قرآن و عترت در سنندج صادر شد
  • تاکید بر مشارکت مردمی در اجرای طرح عفاف و حجاب
  • دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» برگزار می‌شود
  • پیشتازی یزدی‌ها در تربیت حافظ قرآن کریم