Web Analytics Made Easy - Statcounter

جمیاری با اشاره به اینکه امسال ۵۵۷ زندانی غیرعمد در زندان های استان به سر می برند که ۱۶ نفر از این تعداد را خانم ها تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: جشن گلریزان هرساله در شهرهای گچساران، یاسوج و دهدشت برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، اسماعیل جمیاری ظهر امروز (27 اردیبهشت) در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته یاسوج، گفت: بسیاری از مردم تصور می کنند کار این سازمان تنها مراقبت و نگهداری از زندانیان است، اما ما چند رسالت داریم که یکی از آنها تربیتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: به حکم قانون و براساس معرفی مراجع قضائی، افراد به زندان معرفی می شوند و تکلیف نخست ما این است که از این افراد مراقبت و نگهداری کنیم.

 

وی یادآور شد: رافت اسلامی نظام زندانبانی ایجاب می کند که بدون توجه به نوع جرم و میزان مجازات، حقوق شهروندی ایشان رعایت شود، چون این شخص اگر مرتکب جرمی شده فقط آزادی او را گرفتند، ولی سایر حقوق زندانی باید محفوظ بماند.

 

جمیاری خاطرنشان کرد: خوشبختانه ما پشت سر این اقدامات تربیتی قرار داریم و در سطح زندان های کل کشور و این استان برنامه های متعدد و متنوع فرهنگی، تربیتی، آموزشی، حرفه آموزی و اشتغال را برای همه زندانیان داریم و زندانیان بدون از هیچ گونه محدودیتی، از نهضت سواد آموزی تا تحصیلات عالیه و مقطع فوق لیسانس را می توانند در زندان ادامه دهند.

 

این مسئول با اشاره به اینکه زندان به عنوان یک حوزه آموزشی محسوب می شود، ابراز داشت: طبق تفاهم نامه با وزارت علوم، وزارت آموزش و پرورش و سازمان فنی و حرفه ای مربیان سازمان فنی و حرفه ای حضور پیدا کرده و حرفه های مختلف را به زندانیان آموزش می دهند.

 

وی تاکید کرد: زندانی جرائم عمد بعد از اینکه به زندان آمد و تاوان آن را پس داد، به عقیده ما دیگر پاک شده و باید جامعه این فرد را پذیرش کند، چون اگر جامعه او را نپذیرد متاسفانه امکان دارد که جری شده و چرخه جرم تکرار شود.

 

جمیاری با اشاره به اینکه زندانیان بدهکار غیر بزهکار زندانیانی هستند که به صورت غیرعمد دچار جرم شده اند، گفت: این افراد چهار دسته هستند که دسته نخست کسانی که تصادف می کنند و قتل غیر عمد به وجود می آید، دومین گروه محکومین مهریه و نفقه، سومین گروه محکومین چک بلاغیر کلاهبرداری و چهارمین گروه هم کسانی هستند که بانک ها و صندوق ها از شکات آنها محسوب می شوند.

 

مدیرکل زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد ماندن این افراد در زندان را دارای پیامدهای منفی دانست و اضافه کرد: نخستین پیامدی که ناشی از ماندن افراد غیربزهکار و بدهکاران زندانی ایجاد می کند، تراکم جمعیت کیفری زندان هاست که تعداد زندانیان افزایش پیدا می کند.

 

وی تاکید کرد: متعاقب آن مجبور هستیم بسیاری از مراکز آموزشی و تربیتی را خوابگاه کرده و از مسئولیت اصلی باز بمانیم و از همه بدتر، اینکه نگهداری این افراد مستلزم صرف هزینه است.

 

مدیرکل زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد: مهم ترین اصلی که در سازمان زندان ها داریم، اصل طبقه بندی و تفکیک جرائم است، یعنی سارق نباید در کنار آدم ربا باشد.

 

جمیاری به دیگر پیامد این موضوع اشاره و اضافه کرد: در نبود سرپرست، نان آور و سرپرست خانواده زندانی بدون سرپرست بوده و در تامین معیشت با مشکل مواجه هستند، اگرچه از کمیته امداد و انجمن حمایت از زندانیان تشکر می کنم که یاور همیشگی زندانیان و حامی خانواده ها هستند؛ ولی واقعیت این است که کمک های آنها شاید مایحتاج اولیه زندگی خانواده را تامین نکند و این خانواده ها با مشکل معیشتی مواجه می شوند.

 

وی خاطرنشان کرد: چون سرپرست بالای سر فرزندان حضور ندارد، بسیاری از دانش آموزان که پدر آنها زندانی است ترک تحصیل می کنند و از تحصیل باز می مانند و برای تامین مخارج، به مشاغل کاذب روی می آورند و همچنین برخی از همسران زندانی طاقت و تحمل آنها کم می شود و درخواست طلاق می کنند و این موضوع پیامدهای منفی ناشی از حضور این افراد در زندان است.

 

جمیاری در ادامه، یادآور شد: طبق تعریف هیئت امنای ستاد دیه رئیس کل دادگستری هر استان رئیس هیئت امنای ستاد دیه و مدیرکل زندان ها نایب رئیس محسوب می شود، یعنی حتی مراجع قضایی هم که ناخواسته افراد را به زندان معرفی می کنند از این طرف خود بسیج شده و با تشکیل هیئت هایی به دنبال آزادسازی آنها هستند.

 

وی با اشاره به اینکه 95 نفر زندانی داریم که در حال حاضر در سطح زندان های استان به دلیل عدم پرداخت مهریه مشغول تحمل حبس هستند، گفت: از بزرگان و ریش سفیدان انتظار می رود این مثل خیلی ناصحیح که «مهریه را کی داده و کی گرفته» را که واقعا «هم میدن و هم می گیرند» در امورات خیر و ازدواج با پشتوانه مهریه تعیین کنند، چون مهریه «عندالامطالبه» است و از حقوق زن محاسبه شده و هرآن مطالبه کند، باید همسر این دین را ادا کند.

 

مدیرکل زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از خانم ها این انتظار را داریم که زندگی برای گرفتن نیست، بلکه برای این است که سال های سال در کنار هم به خوشی زندگی کنند، در این زمینه سخت گیری نداشته باشند.

 

وی اذعان کرد: متاسفانه افرادی را داریم که در دوران عقد، همسر مهریه خود را مطالبه کرده و به واسطه عدم توان پرداخت، فرد به زندان رفته، بزرگ ترها دقت کنند که با رعایت این قضیه، از ورود افراد به زندان جلوگیری کنند.

 

جمیاری از طلبکاران خواست تا می توانند گذشت کنند و اظهار داشت: اگر زندانی پول داشت که به زندان نمی آمد.

 

مدیرکل زندان ها، اقدامات تامینی و تربیتی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در جشن گلریزان سال گذشته با کمک مردم حدود ۳۰۰ زندانی در استان آزاد شد، ادامه داد: امسال نیز همزمان با ماه مبارک رمضان در سراسر کشور، «جشن های گلریزان» جهت کمک و آزادی افراد زندانی برگزار می شود.

 

وی با اشاره به اینکه امسال 557 زندانی غیرعمد در زندان های استان به سر می برند که ۱۶ نفر از این تعداد را خانم ها تشکیل می دهند، خاطرنشان کرد: جشن گلریزان هرساله در شهرهای گچساران، یاسوج و دهدشت برگزار می شد که امسال نیز در شهرهای چرام و سی سخت نیز جشن برگزار خواهد شد.

 

جمیاری مهریه سنگین در امر ازدواج را بر خلاف زندگی و سیره اهل بیت (علیهم السلام) دانست و از رانندگان، کارخانه داران، افرادی که قصد ساختن ساختمان دارند و سایر اصناف خواست که بیمه افراد و محل کار خود را جدید بگیرند تا در حوادث احتمالی، محکوم به پرداخت دیه نشوند.

پایان پیام/82

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان نماز جمعه خبرگزاری شبستان قرآن حرم حضرت معصومه س حضرت خدیجه س ماه مبارک رمضان برجام رونق تولید قرآن کریم زندانی غیرعمد شغل مهریه جشن گلریزان جرائم معیشت زندان نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۸۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد صبح پنجشنبه در شهر دوگنبدان برگزار می‌شود.

۱۷ اجلاسیه تا مهر ماه ۱۴٠۳ در قالب کنگره ملی شهدای استان دیده شده است.

جانشین فرمانده سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: اجرای بیش از ۳۵ هزار عنوان برنامه در دومین کنگره ملی شهدای این استان پیش بینی شده است.

سردار مصطفی مثنوی افزود: بیشتر فضای استان متأثر از کنگره ملی شهدای استان خواهد بود.

وی ابراز داشت: با همکاری خوب رسانه‌ها و کمیته‌های مختلف فرصت مناسبی برای اجرای هر چه بهتر برگزاری دومین کنگره شهدای استان فراهم شده است.

مثنوی تصریح کرد: ۳۱ کمیته و کارگروه هر ۴۵ روز یک بار با تشکیل نشست‌ها برنامه‌های اجرا شده را تشریح خواهد کرد.

مثنوی برگزاری ۱۷ اجلاسیه شهرستانی و استانی، برگزاری جشنواره سرود، توزیع ۲ هزار جهیزیه، تألیف ۲۰۰ عنوان کتاب، جمع آوری ۹۵ سوژه از شهدا، برگزاری بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ یادواره شهدا، نصب ۲ هزار تندیش شهید و اجرای ۱۳ هزار عنوان برنامه برای نهضت روایتگری را از مهمترین برنامه‌های کمیته‌ها در کنگره ملی شهدا اعلام کرد.

مثنوی برگزاری کنگره را فرصتی برای تبلیغ آرمان‌های شهدا و معرفی ظرفیت‌های ۴۵ ساله انقلاب اسلامی دانست و گفت: بانک اطلاعاتی خوبی از ۲ هزار شهید استان تهیه شده است.

جانشین فرماندهی سپاه فتح، عملکرد کمیته‌ها و همراهی مدیران و دستگاه‌های اجرایی در ایجاد هماهنگی کنگره ملی سرداران و ۲ هزار شهید استان امیدوارکننده توصیف کرد و گفت: همه ظرفیت‌ها در بخش‌های گوناگون باید برای برگزاری آبرومندانه این رویداد مهم و فرهنگی بسیج شود.

مثنوی تصریح کرد: کنگره نهایی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد در مهرماه سال ۱۴۰۳ با شرکت مقام‌های لشکری و کشوری و قشرهای مختلف مردم در یاسوج برگزار می‌شود.

جانشین فرمانده سپاه فتح گفت: نصب تندیس شهدای ارتش در شهر دوگنبدان به عنوان میزبان اجلاسیه ۲۰۸ شهید ارتش در استان، فضاسازی اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه، تحویل تابلو فرش منقش تمثال شهدا به خانواده شهدای استان از سوی دبیرخانه کنگره شهدا از آخرین اقدامات آماده سازی برای برگزاری این رویداد فرهنگی است.

کهگیلویه و بویراحمد دارای ۲ هزار شهید، ۵۳ هزار رزمنده، ۱۳ هزار جانباز، ۳۱۶ آزاده، ۶۳ شهید جاوید اثر و پنج شهیده زن است.

کد خبر 6088207

دیگر خبرها

  • اولین اجلاسیه شهدای ارتشی کهگیلویه و بویراحمد برگزار می شود
  • هفت زندانی جرائم غیرعمد استان هرمزگان با مشارکت کارکنان و مشتریان خیر بانک مسکن آزاد شدند
  • کمک ۱۷۰ میلیون تومانی نیرو‌های یگان حفاظت زندان‌های فارس به جشن گلریزان
  • ۲۵۰ زندانی در آذربایجان‌غربی آزاد می‌شوند
  • نقش پررنگ سینما در آزادسازی زندانیان جرائم غیرعمد
  • ۳۰۰ برنامه متنوع در کهگیلویه و بویراحمد برگزار می‌شود
  • ۲۵۰ زندانی درآذربایجان غربی تا آخراردیبهشت آزاد می شوند
  • آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نجات خانواده است
  • آزادی ۲۵۰ زندانی در آذربایجان غربی تا آخر اردیبهشت
  • خیران سیستانی یک میلیارد و ۶۷۰ میلیون ریال در جشن گلریزان کمک کردند