Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، شهروندان برای پرداخت عوارض سالیانه خودرو خود باید با مراجعه به سایت تهران من، به قسمت عوارض سالیانه خودرو مراجعه کنند و با وارد کردن اطلاعات، از میزان عوارض سالیانه خودروی خود آگاه شوند و نسبت به پرداخت آن اقدام کنند.

اما نکته قابل توجه این است که شهرداری تهران با چه فرمولی اقدام به محاسبه عوارض خودرو در سال ۹۸ می کند؟

وحید عرب مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران در گفتگو با حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عوارض خودرو و فرمول محاسبه آن در سال ۹۸ گفت: در سال گذشته بر اساس بند ب ماده ۴۳ قانون مالیات بر ارزش افزوده نرخ عوارض سالیه خودرو، ۱ در ۱۰۰۰ ارزش خودرو محاسبه می‌شد و شهرداری تهران نیز میزان عوارض سالیانه خودرو را با این فرمول محاسبه می کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران ادامه داد:، اما در جدول ۱۶ قانون بودجه که سالانه منتشر می‌شود این ضریب برای سال ۹۸، به ۵/۱ در ۱۰۰۰ قیمت خودرو افزایش یافته است و شهرداری تهران بر این اساس اقدام به اخذ عوارض سالیانه خودور از شهروندان می‌کند و در این خصوص باید تاکید کرد که شهرداری تهران هیچ نقشی در این افزایش ۵/۰ واحدی ندارد.

عرب در پاسخ به این سوال که مرجع تعیین کننده قیمت خودرو چه نهادی است؟ گفت: دفترچه قیمت گذاری خودرو در دی ماه هر سال از سوی وزرات اقتصاد و اموردارایی ابلاغ می‌شود.

وی ادامه داد: وزارت صنعت معدن و تجارت به عنوان نهاد تصمیم گیرنده در حوزه قیمت خودرو، ارزش خودرو را به وزارت اقتصاد اعلام و وزارت اقتصاد نیز آن را جهت اخذ عوارض سالیانه خودرو در قالب یک دفترچه به شهرداری تهران ابلاغ می‌کند.

مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران تصریح کرد: وزارت اقتصاد دفترچه قیمت انواع خودرو را در دی ماه ۹۷ ابلاغ کرد و امروز شاهد این موضوع هستیم که نرخ خودرو در حال حاضر نسبت به دی ماه سال ۹۷ رشد داشته است و قیمت‌های درج شده در این دفترچه پایین‌تر از نرخ امروز بازار است.

عرب افزود: در یک محاسبه ساده با این فرمول می‌توان گفت که ارزش یک خودرو اگر ۱۰۰ میلیون تومان باشد عوارض سالیانه آن با احتساب ۱۰۰۰*۵/۱، یکصدو پنجاه هزار تومان است.

وی در خصوص میزان جریمه دیرکرد پرداخت سالیانه عوارض خودرو در سال ۹۸ گفت: به ازای هر ماه دیرکرد در پرداخت عوارض ۲ درصد افزایش عوارض شامل حال شهروندان می‌شود به این صورت که به عنوان مثال اگر در سال ۹۷ فردی عوارض خودرو خود را پرداخت نکرد در انتهای سال با احتساب ماهی ۲ درصد جریمه باید ۲۴ درصد جریمه دیر کرد پرداخت عوارض را بدهد.

مدیر کل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران در پایان در خصوص عوارض خودرو‌های وارداتی گفت: در بحث خودرو‌های وارداتی نیز همان ضریب خودرو‌های داخلی یعنی ۱۰۰۰*۵/۱ ارزش خودرو محاسبه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان

تین نیوز

 سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران گفت: یک هزار خودروی برقی وارداتی به شهر تهران پلاک ملی گرفته اند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، شادی مالکی روز سه‌شنبه افزود: برقی سازی خودرو و تاکسی یک پروژه ملی است که از سوی دولت در دستور کار قرار گرفت و ما نیز در این راستا با وزارت صمت و خودروسازان داخلی در بحث واردات خودروهای برقی کار را شروع کردیم و از سوی دیگر شهرداری تهران هم راستا اقدام به وارادت خودروی برقی کرده است.

وی ادامه داد: امسال شاهد وارد شدن ۲۵ هزار خودروی برقی سدان و ۲ هزار و ۵۰۰ تاکسی برقی و ۱۰ هزار ون برقی و ۲۷ هزار و ۵۰۰ خودروی برقی از طریق خودروسازان داخلی ذیل توافق نامه با وزارات صمت خواهیم بود و در کل نزدیک به ۶۰ هزار خودروی برقی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تهران می شود.

به گفته مالکی، از هفته گذشته تاکنون قرارداد نزدیک به ۱۰ هزار خودرو با خودروسازان داخلی منعقد کردیم و یک هزار دستگاه خودرو نیز هم اکنون در تهران است؛ این خودروها پلاک ملی گرفته‌اند و در صف دریافت پلاک تاکسی هستند.

وی تاکید کرد: خودروهای وارداتی استانداردهای لازم را از مراجع ذی ربط را دریافت کرده اند و از چند روز آینده ثبت نام از تاکسیرانانی که خودروی فرسوده دارند را آغاز می‌کنیم.

مالکی یادآور شد: به ازای خروج یک دستگاه خودروی فرسوده یک دستگاه تاکسی برقی جایگزین می‌شود و به محض دریافت پلاک تاکسی، این خودروها فعال می‌شوند و حتی مسیر حرکت آنها هم مشخص شده است.

وی در مورد حدود قیمت تاکسی برقی هم گفت: قیمت توسط سازمان حمایت و توسط وزارت صمت اعلام می شود اما بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان براساس نوع خودرو متفاوت است.

سرپرست سـازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران افزود: تسهیلاتی برای رانندگان از طریق شهرداری و انعقاد قرارداد با صندوق کارآفرینی امید با کارمزد پایین و بازپرداخت پنج ساله در نظر گرفته‌ایم و از طریق ماده ۱۲ هم یارانه ای هم از سوی دولت داده می‌شود که قیمت خودرو برای تاکسیران منطقی شود.

مالکی در مورد ایستگاه‌های شارژ خودروی برقی هم اضافه کرد: هم اکنون ۱۵ ایستگاه در شهر تهران با ۷۴ نازل داریم که تا پایان امسال ۹۳۰ نازل دیگر در قالب ۹۶ ایستگاه نصب می‌شود.

وی در مورد خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم تاکید کرد: خودروسازان متعهد شده اند که به ازای هر ۳۳۰ خودرو یک بخش تعمیرگاهی داشته باشند ضمن اینکه نرخ کرایه هم براساس لایحه‌ای که به شورای شهر ارسال می شود، مشخص خواهد شد.

۸۰ هزار تاکسی در تهران فعال است که نیمی از این تعداد فرسوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با ۵۰ درصد پیش‌پرداخت
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • نظارت بر هزینه کرد اعتبارات حق آلایندگی در خوزستان
  • قیمت تاکسی برقی؛ بین یک میلیارد تا یک میلیارد و سیصد میلیون تومان
  • شرایط و قیمت فروش دایون اعلام شد + قیمت و شرایط خرید
  • توافق مالی در رختکن پرسپولیس برای نحوه تمدید قرارداد
  • نحوه خرید آنلاین از میادین میوه و تره بار شهرداری تشریح شد | امکان بازگرداندن میوه و سبزیجات بی کیفیت
  • ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض مجهز شدند
  • مجهز شدن ۲۴ آزادراه به سامانه پرداخت الکترونیکی عوارض