Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@07:33:45 GMT

چند سال از عمر ما در شبکه‌های اجتماعی هدر می‌رود؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۹۸۴۵۴

چند سال از عمر ما در شبکه‌های اجتماعی هدر می‌رود؟

روزنامه سازندگی به نقل از لایف‌هک نوشت: مردم ۱.۱۵ میلیارد ساعت را در ماه را به بازی‌های موبایلی مشغول هستند! بر اساس تحقیقی که در سال ۲۰۱۶ انجام شده بازی‌های موبایلی از لحاظ اختصاص دادن وقت مردم به خود درست پشت سر شبکه‌های اجتماعی قرار دارند یعنی دومین فعالیت مرتبط با تکنولوژی انسان‌ها!

ما انسان‌ها به طور میانگین روزانه ۲ ساعت از وقتمان را در اپلیکیشن‌های اجتماعی می‌گذرانیم؛ یعنی چیزی معادل ۵ سال و ۴ ماه در طول عمرمان! قطعاً خواندن و آگاهی از این اعداد که نمایی از واقعیت هولناک وقت گذرانی بشر عصر جدید در فضای مجازی است به شدت تعجب‌آور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جالب‌تر زمانی است که بدانید شما می‌توانید در معادل همین زمان ۳۲ مرتبه به ماه سفر کنید و مجدداً به کره زمین برگردید!

و البته این‌ها تنها زمان‌هایی نیستند که ما به هدر می‌دهیم!

اپلیکیشن‌های اجتماعی از فعالیت‌های هر روز ما در آن‌ها میلیون‌ها دلار به دست می‌آورند! شاید برای خیلی از ما مهم نباشد که پول‌هایی معادل یک تا دو دلار در اپلیکیشن‌های اجتماعی هزینه کنیم که خب هر چه تعداد آن‌ها بالاتر می‌رود رقم هم بیشتر می‌شود. برای مثال یکی از بازی‌ها مطرح که طرفداران بسیاری داشته است و به نام pokemon go شناخته می‌شود روزانه بیش از ۲.۳ میلیون دلار درآمد کسب می‌کند؛ در حالی که برخی دیگر از این بازی‌های محبوب، مثلاً candy crush روزانه ۱.۱ میلیون دلار پول به دست می‌آورد.

شاید حالا کمی درباره زمان و پولی که برای این بازی‌ها مصرف می‌کنید بیشتر فکر کنید؛ وقتش رسیده فکر کنید چرا اصلاً چنین اتفاقی می‌افتد و حالا باید دقیقاً چه کار کنید؟

ما زمان زیادی را به استفاده از تلفن‌های همراهمان اختصاص می‌دهیم شاید، چون خیلی راحت حوصله‌مان سر می‌رود و البته موبایل‌ها زیادی دم دستمان هستند! بی‌حوصلگی چیزی نیست که ما را خوشحال کند شاید به همین دلیل می‌خواهیم به هر ترتیبی که شده از آن خلاص شویم. یکی از همین راه‌ها بازی کردن با موبایل است. در واقع تلفن همراه ما وسیله‌ای است که کمک می‌کند تا از ملامت و بی‌حوصلگی فرار کنیم؛ هر چند گشت و گذار بیش از اندازه و تمام نشدنی در موبایل می‌تواند ذهن را کرخت و بی‌حس کند، اما به زعم بسیاری بهتر از هیچی است و خب موضوع اینجاست که اصلاً نمی‌توانیم چنین فعالیتی را متوقف کنیم. در حقیقت یکی از دلایلی که شبکه‌های اجتماعی را برای ما جذاب می‌کنند همان هیجانی است که در زمان‌های ملالت به آن نیاز داریم و خب، این هیجان را در شبکه‌های اجتماعی جستجو می‌کنیم. شاید به همین دلیل است که موبایل‌ها همیشه در نزدیکترین فاصله ممکن از ما قرار دارند!

اما آیا می‌دانستید بازی کردن با موبایل نمی‌تواند ملامت و بی‌حوصلگی ما را از بین ببرد؟! تصور ما این است که بازی کردن با موبایل سرگرممان می‌کند و به نوعی وقتمان را می‌گذراند؛ با این حال دانشمندان نظر دیگری در این باره دارند و در واقع برعکس این داعیه را مطرح می‌کنند.

تحقیقات انجام شده توسط دانشگاه تمپل نشان داده بازی کردن بی‌فکر با موبایل نه تنها صبوری که قدرت کنترل خود را هم از ما سلب می‌کند؛ هر چه زمان بیشتری را در اپلیکیشن‌های موبایلی سپری کنیم بیشتر هم حوصله‌مان سر می‌رود. در عین حال ما خیلی بیشتر بدون فکر و با تکیه بر انگیزه‌های آنی سراغ موبایل می‌رویم؛ بدین معنی که توانایی ما برای مقاومت در برابر استفاده از موبایل کاهش پیدا می‌کند. "

موضوع از این قرار است که ما هرچه زمان بیشتری را با موبایل بگذرانیم خودداری و مقاومت در برابر استفاده از آن را کمتر می‌کنیم. اما در عین حال ملالت و بی‌حوصلگی هم در ما از بین نمی‌رود.

با این وصف حالا شما به کمک این راهکار‌ها می‌توانید در زمان و پولتان صرفه‌جویی کرده و وقت کمتری را در اپلیکیشن‌های موبایلی بگذرانید.

۱- خودتان را به چالش بکشید؛ در زمان‌های خاص موبایلتان را چک نکنید. در برابر این میل مقاومت کنید. برای خودتان قانون بگذارید. مثلاً زمانی که منتظر اتوبوس هستید یا در رستوران نشسته‌اید تا غذایتان را بیاورند به هیچ عنوان سراغ موبایل نروید.

۲- اپلیکیشن‌های اجتماعی و بازی‌ها را در فولدری در صفحه آخر موبایل قرار بدهید و زنگ‌های آن‌ها را خاموش کنید.

۳- فعالیت‌های سرگرم کننده دیگری فراتر از موبایل برای خودتان پیدا کنید. یادتان باشد شما یک زندگی واقعی و جدی خارج از اینستاگرام، فیس‌بوک و سایر دیگر اپلیکیشن‌های اجتماعی دارید بنابراین آن‌ها نمی‌توانند تنها سرگرمی شما در زندگی باشند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی موبایل بازی موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۹۸۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس‌لرزه‌های توئیت عجیب کریمی قدوسی درباره بمب اتم

ادعای نماینده مشهد درباره فاصله یک هفته‌ای ایران با آزمایش با واکنش‌هایی در فضای مجازی همراه شد.

جواد کریمی قدوسی، نماینده مشهد در مجلس یازدهم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «در صورت صدور اذن تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله می‌باشد.»

توئیت کریمی قدوسی با واکنش‌هایی از سوی کاربران و فعالان رسانه‌ای مواجه شد. در همین راستا، محمد سالاری در شبکه اجتماعی ایکس با هشتگ‌های نفوذ و پایداری نوشت: «کریمی قدوسی: در صورت صدور اذن تا انجام اولین آزمایش یک هفته فاصله می‌باشد. پس از اقدام نظامی کشورمان چنین اظهاراتی از سوی نماینده انقلابی، نشانه تدبیر و بصیرت است یا پیامی برای تشکیل ائتلاف جهانی علیه ایران و افزایش تحریم و فشار بر مردم؟»

عبدالله گنجی، روزنامه نگار هم در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این هم نوعی شهوت محسوب می‌شود؟ چه لزومی دارد جای رئیس سازمان انرژی اتمی نشستن و از او عبور کردن؟ چه مشکلی از نظام و مردم حل می‌کنید؟ لااقل تحلیل یا مطالبه کنید. خبر مجرا، صاحب و تدبیر دیگری دارد.»

tags # اخبار سیاسی سایر اخبار آیا انسان می‌تواند در فضا تولید مثل کند؟ | رابطه جنسی و زایمان در فضا چگونه است؟ چرا نئاندرتال‌ها محتویات معده حیوانات را می‌خوردند؟ (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های توئیت عجیب کریمی قدوسی درباره بمب اتم
  • جنجال هوش مصنوعی در انتخابات هند
  • کلاهبرداری میلیاردی رمال در شبکه های اجتماعی
  • خسارت ۱۲۰ میلیاردی باران به زیرساخت‌های برق قشم‌
  • شاتل موبایل رنج جدید شماره سیم‌کارت‌های هوشمند خود را عرضه کرد
  • سامسونگ و کوالکام به ۲۰ درصد سرعت دانلود بالاتر در شبکه 5G دست یافتند
  • دنیای کوچک ایتا
  • ممنوعیت تیک تاک آزادی بیان مردم آمریکا را نقض می‌کند
  • ورزشکاران جهان در شبکه های اجتماعی؛ 2 اردیبهشت 1403
  • سردار رادان در توئیتر صفحه‌ای ندارد