Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک تامین هزینه دارو و درمان کودک مبتلا به سرطان را مهم ترین دغدغه و چالش بیمارستان محک عنوان کرد.

به گزارش ایران آنلاین از روابط عمومی بیمارستان محک، عظیم مهرور، با اشاره به هدایت‌های علمی زنده‌یاد پرفسور پروانه وثوق بنیان‌گذار علم خون و آنکولوژی کودکان در ایران و دغدغه‌اش نسبت به درمان کودکان مبتلا به سرطان، افزود: صداقت و انسانیت از جمله خصایصی است که دغدغه درمان کودکان مبتلا به سرطان را در این بانوی دانشمند ایجاد کرد و باعث شد تا آخرین روزهای حیات خود به صورت داوطلبانه لحظات عمر و دانش ارزشمند خود را وقف نجات جان کودکان مبتلا به سرطان کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: پرفسور وثوق در زمان حیات خود با بردباری و رعایت اخلاق پزشکی توانست کودکان مبتلا به سرطان زیادی را تحت درمان قرار دهد. او همواره می‌کوشید تا در هر شرایطی با به روز رسانی علم خود و استفاده از پروتکل‌های جدید و استاندارد درمانی، سلامتی و آرامش را به بیماران و خانواده‌هایشان بازگرداند. این راه پرفسور وثوق بود که از سال ۱۳۹۳ با برگزاری کنگره دوسالانه خون و آنکولوژی کودکان و دعوت از متخصصان بین‌المللی برای ارتقای دانش پزشکی، ارائه تجربیات درمانی در این حوزه، بهره‌مندی از نتایج علمی آخرین تحقیقات انجام شده به صورت عملی و کارکردی و ارائه جدیدترین و کارآمدترین روش‌ها و دستاوردهای علم پزشکی، در محک ادامه دارد.

رئیس بیمارستان محک در خصوص تداوم راه پرفسور پروانه وثوق توسط خانواده بزرگ محک، اظهار داشت: این روزها تأمین هزینه دارو و درمان کودکان مبتلا به سرطان یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های محک است. آموخته‌های ما از استاد فقید دانشگاه و عضو فرهنگستان علوم پزشکی ایران می‌گوید با همه این چالش‌ها می‌بایست برای همراهی با کودکان مبتلا به سرطان در روزهای سخت درمانشان تلاش کنیم. این مسیری بود که پرفسور وثوق تا آخرین لحظات عمر ارزشمند خود پیمود. راهی که ادامه آن توسط محک جز با مشارکت نیکوکارانه مردم این سرزمین و تداوم همراهی شأن با کودکان مبتلا به سرطان ممکن نخواهد بود.

زنده‌یاد پرفسور پروانه وثوق بنیان‌گذار علم خون و آنکولوژی کودکان در ایران و رئیس فقید هیئت امنای محک در سال ۱۳۴۲ از دانشگاه علوم پزشکی تهران فارغ التحصیل شد و دوره‌های تخصص و فوق تخصص در علم خون و سرطان‌شناسی را در دانشگاه‌های کمبریج، ماساچوست، ایلینوی و واشنگتن پشت سر گذاشت. در این مدت نه تنها از دغدغه او نسبت به ارائه خدمات درمانی به کودکان مبتلا به سرطان سرزمینش کاسته نشد بلکه در سال ۱۳۵۰ کار در بهترین مراکز درمانی جهان را رها کرد و با بازگشت به وطن اولین بخش هماتولوژی و آنکولوژی کودکان در ایران را در بیمارستان حضرت علی اصغر تأسیس کرد. یکی از دغدغه‌های بزرگ این پزشک فرزانه درمان کودکان مبتلا به سرطان بود که با بزرگ‌ترین دغدغه دیروز و امروز محک گره خورد و موجب آغاز فعالیت داوطلبانه وی از سال ۱۳۸۶ در بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک تا واپسین روزهای حیاتش شد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۲۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری ایدز چیست؟ + فیلم

HIV (ویروس نقص ایمنی انسانی) ویروسی است که به سیستم ایمنی بدن حمله می کند. اگر HIV درمان نشود، می تواند منجر به ایدز (سندرم نقص ایمنی اکتسابی) شود. در حال حاضر هیچ درمان موثری وجود ندارد. هنگامی که افراد مبتلا به HIV می شوند، آن را برای تمام عمر دارند. اما با مراقبت های پزشکی مناسب می توان HIV را کنترل کرد. افراد مبتلا به HIV که درمان موثر HIV را دریافت می کنند می توانند زندگی طولانی و سالم داشته باشند و از شریک زندگی خود محافظت کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود
  • بیماری ایدز چیست؟ + فیلم
  • به درمان سرطان به کمک آزمایش دی‌ان‌ای امیدوار باشیم؟
  • خبر خوش وزیر بهداشت برای سمنانی‌ها؛ افتتاح مرکز درمان سرطان در هفته دولت امسال
  • درمان رایگان انواع سرطان‌ها در دست برنامه‌ریزی است
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • یونیسف:اجساد متلاشی شده کودکان غزه دلیلی بر توحش اسرائیل است
  • محک میزبان «سرزمین جدید»
  • روش‌های تربیتی مناسب فرزندان اتیسمی + فیلم
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت