Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-25@04:15:01 GMT

فروش روزانه نفت ایران چند بشکه است؟

تاریخ انتشار: ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۰۴۳۸۵

فروش روزانه نفت ایران چند بشکه است؟

همزمان با سفر محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه کشورمان به چین، منابع رسانه‌ای از تداوم صدور و فروش نفت ایران به سایر کشورهای خریدار خبر می‌دهند.

به گزارش صدای ایران از ایران، خبرگزاری رویتر طی گزارشی تأیید شده نوشت: «نفتکشی حاوی نفت خام ایران به مقصد خود در یک بندر چینی رسید و محموله ۱۳۰ هزار تنی خود را در تانکر‌های ذخیره تخلیه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
رویترز می‌نویسد: «این کار بر خلاف تحریم‌های امریکا علیه ایران پس از لغو معافیت‌های واردکنندگان نفت ایران توسط واشنگتن است.تخلیه این محموله 130 هزار تنی نفت خام توسط پایانه ذخیره نفت در ژوسان تأیید شده است. ولی یک مقام رسمی این خبر را رد کرد و گفت 4 سال است هیچ نفتی از ایران در این بندر تخلیه نشده است.»
این خبر زمانی منتشر شد که درگیری بین امریکا و چین دوباره بالا گرفته است. ترامپ با اعلام کند شدن دور جدید مذاکرات با چین و افزایش عوارض، این جنگ را شعله‌ورتر کرد. چین هم تلافی کرد و عوارض بر واردات گاز طبیعی مایع امریکا را افزایش داد.

برخی منابع خبری معتقدند که انتشار این مطلب از سوی رویترز همزمان با سفر «ظریف» اتفاقی نبوده است و در راستای افزایش فشار تحریمی بر ایران ارزیابی می‌شود.
چین که یکی از بزرگترین خریداران نفت خام ایران است، به‌طور واضح اعلام کرده از تحریم‌های امریکا علیه ایران پیروی نمی‌کند ولی پالایشگاه‌های دولتی این کشور مراقب هستند. سی ان پی سی و سینوپک هردو سفارش نفت خام از ایران را پس از لغو معافیت‌ها متوقف کردند.

صادرات نفت به مشتریان سنتی ایران ادامه دارد
رضا پدیدار رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی در خصوص روان بودن صدور نفت ایران حتی در شرایط کنونی می‌گوید: در بحرانی‌ترین شرایط تحریم هیچ‌وقت صادرات نفت ایران صفر نشده است. توافقنامه‌های بلند مدت با 5 مشتری سنتی ایران به قوت خود باقی است و طرفین تلاش می‌کنند در چارچوب آن عمل کنند.
وی با اشاره به ادعای رویترز مبنی بر حرکت یک سوپرتانکر با 2 میلیون بشکه نفت به مقصد چین در گفت‌و‌گو با ایلنا اظهار کرد: ایران با مشتریان سنتی مثل چین، کره جنوبی، ژاپن، هندوستان و ترکیه قراردادهای بلند مدت فروش نفت داشته که ادامه دارد. مشتریان سنتی ایران به دنبال پیدا کردن راهکارهایی برای تداوم خرید هستند و تلاش می‌کنند در چارچوب توافقنامه‌ها حرکت کنند.

افزایش ۱۷ درصدی واردات نفت کره جنوبی از ایران
آمارهای رسمی حاکی از آن است که سطح واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه آوریل سال‌جاری میلادی با ۱۷ درصد افزایش همراه بوده است.
رویترز با استناد به داده‌های رسمی کره جنوبی نوشت: «کره جنوبی در ماه آوریل سال‌جاری میلادی ۱.۴۵ میلیون تن معادل ۵۳.۲۲۳ بشکه در روز از ایران نفت خام وارد کرده است. این درحالی است که این رقم در سال گذشته همین موقع ۱.۲۴ میلیون تن بوده است.»

تشکیل کلوب خریداران برای مقابله با تحریم
ایران تنها کشوری نیست که از تحریم نفتی امریکا متضرر می‌شود، چرا که کشورهای واردکننده نفت در آسیا نظیر چین و هند نیز از این مسأله آسیب می‌بینند.
به گزارش فارس به نقل از آسیا نیکی، «یکی از نگرانی‌های اصلی بازار این بود که پس از تصمیم امریکا برای عدم تمدید معافیت‌های از تحریم نفت، قیمت این حامل انرژی در بازار بشدت افزایش یابد.
برای چین و هند شرایط سخت‌تر است، چرا که در کنار بالا رفتن قیمت نفت، این کشورها شاهد پایین آمدن ارزش پولی ملی خود در برابر دلار هستند. عراق و عربستان که می‌توانند نفت باکیفیت مشابه نفت ایران را به چین و هند صادر کنند، اخیراً قیمت نفت خود را برای خریداران آسیایی افزایش داده و حتی در برخی موارد به بالاترین میزان در چند سال گذشته رسانده‌اند.
اما یک راه وجود دارد که چین و هند بتوانند ابتکار عمل در این زمینه را در دست گیرند و آن هم روی آوردن به طرح ایجاد کلوب خریداران نفتی در آسیاست که به این دو کشور برای خرید نفت ایران در برابر واشنگتن قدرت چانه‌زنی می‌دهد.»

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نفت تحریم فروش نفت ایران نفت ایران آمریکا برجام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۴۳۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید

مهدی رجبی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: قیمت کنونی هر کیلو قارچ سرمزرعه ۷۰ تا ۷۵ هزار تومان و مغازه های خرده فروشی ۹۰ تا ۱۰۰ هزار تومان است.

به گفته او، هم اکنون قارچ با نرخ های ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزار تومان در مغازه ها عرضه می شود، در حالیکه فروش بالاتر از ۱۰۰ هزار تومان گرانفروشی است.

رجبی توزیع مویرگی را راهکار اساسی تنظیم بازار اعلام کرد و افزود: با راه اندازی بورس، فروش عمده قارچ یک مرجع قیمت گذاری دارد.

رئیس انجمن پرورش دهندگان قارچ از توزیع روزانه ۴۰ تا ۵۵ تن قارچ در تهران خبر داد.

او با بیان اینکه سال گذشته ۲۱۰ هزار تن قارچ در کشور تولید شد، گفت: با توجه به احداث واحدهای جدید برآورد می شود که با افزایش ۵ تا ۱۰ هزار تنی تولید قارچ به ۲۲۰ هزار تن برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • مبتکر روش‌های گوناگون فروش نفت در تحریم شده‌ایم
  • تحریم های جدید ایران تا چه حد جدی است؟
  • توزیع روزانه قارچ به ۵۵ تن رسید
  • قیمت نفت در بودجه چند دلار است؟
  • ندیمی در گفت و گو با قدس: دیپلماسی انرژی فعال در منطقه به ما کمک کرد که از گستردگی تحریم ها جلوگیری کنیم
  • چالش‌های سیاست خارجی در ۱۴۰۳؛ ایران با کدام پرونده‌های مهم روبروست؟
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ |برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد