Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تقی حلی‌ساز، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در نشست پیگیری مسائل مربوط به سلامتی زائران بیت الله الحرام گفت: ۹۵ درصد زائران، از لحاظ سلامت جسمانی معاینه پزشکی شده‌اند و ۸۵ درصد دارو‌های لازم به ارسال پیش از عید خریداری و اکنون آماده ارسال هستند.   به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد تقی حلی ساز در این نشست خبری با اعلام اینکه امسال ۸۶ هزار و ۵۰۰ نفر زائر به حج تمتع ۹۸ اعزام خواهند شد، گفت: طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی و بر اساس اصول هلال احمر، ارائه خدمات درمانی حج، عملی انسان دوستانه محسوب شده و سلامت زائران  بر عهده مرکز پزشکی حج و زیارت  هلال احمر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





وی افزود: ما اقدامات لازم را برای برگزاری سفری موفق، پیش از عید آغاز کردیم و پزشکانی با تجربه را انتخاب کردیم که از میان این افراد ۷۰ درصد آنان پیش‌تر اعمال حج خود را انجام داده اند و ۳۰ درصد نیز پزشکانی هستند که برای نوسازی این بدنه برای اولین بار است که به این سفر می‌روند.



حلی‌ساز بیان کرد: ۹۵ درصد زائران، از لحاظ سلامت جسمانی معاینه پزشکی شده‌اند که در این میان حدود ۲۲ درصد از زائران مبتلا به فشار خون، ۱۴ درصد مبتلا به دیابت و ۵ درصد نیز مبتلا به بیماری‌های قلبی هستند. درخصوص بیماران خاصی، چون بیماری‌های دیالیزی با هماهنگی عربستان سعودی امکان درمان دیالیزی همراه زیارت آنان انجام می‌شود. البته در خصوص اینکه آیا زائران مبتلا به بیماری‌های خاص، امکان تشرف دارند یا خیر؟ بررسی‌هایی در معاینه پزشکی حجاج صورت می‌گیرد که ممکن است فرد منع تشرف به حج شود.



وی ادامه داد: با توجه به آنکه مسئولیت سلامتی زائران بر عهده هلال احمر است، به ازای ۳۰۰ زائر، یک پزشک  انتخاب شده است و ۸۵ درصد دارو‌های لازم به ارسال، بر اساس تجربیات سال‌های قبل، پیش از عید خریداری و اکنون آماده ارسال به عربستان هستند.



رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت سازمان هلال احمر افزود: با توجه به گرم بودن هوا، ما تمهیدات لازم را تهیه کرده و تلاش خواهیم کرد تا با بهره گیری از امکانات و تجهیزات عربستان سعودی و پزشکان مسلط به زبان عربی برای استفاده از بیمارستان‌های سعودی، سلامت حجاج را تأمین کنیم.

 

وی درخصوص مراکز درمانی در زمان برگزاری حج توضیح داد: در شهرهای مکه و مدینه هرکدام یک مرکز درمانی وجود دارد همچنین در شهر مدینه ۳ و در شهر مکه ۴ پلی کلینیک و ۸۷ مجموعه درمانی مرتبط با هتل‌ها و ۳۱ مطب نیز برای درمان زائران ایرانی برپا خواهد شد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حج و زیارت مرکز پزشکی حج و زیارت حج تمتع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۵۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ میلیارد دلار کالای اساسی وارد کشور شد

در سال ۱۴۰۲ به میزان ۲۴ میلیون و ۶۱۹ هزار تن کالای اساسی به ارزش ۱۶ میلیارد و ۷۱ میلیون دلار وارد کشور شده است. این میزان کالای اساسی وارداتی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه ماقبل به لحاظ وزنی ۱.۳۵ درصد و از حیث ارزش ۹.۷۲ درصد کاهش داشته است.

در این مدت ذرت با ۳ میلیارد و ۸۱۳ میلیون دلار، روغن‌های خوراکی نیمه جامد، مایع و خام با ۲ میلیارد و ۳۷۷ میلیون دلار، انواع دانه‌های روغنی با ۲ میلیارد و ۲۳۹ میلیون دلار، برنج با یک میلیارد و ۳۰۶ میلیون دلار و کنجاله سویا با یک میلیارد و ۶۲ میلیون دلار ۵ قلم اول کالاهای اساسی را به خود اختصاص دادند.

در بین ۵ قلم اول کالای اساسی ذرت و کنجاله سویا به لحاظ ارزش به ترتیب ۱۵.۸۸ درصد و ۲۴.۲۲ درصد افزایش و روغن‌های خوراکی ۶.۲۰ درصد، انواع دانه‌های روغنی ۶۷ صدم درصد و برنج ۴۴.۶۷ درصد کاهش داشته است.

در سال ۱۴۰۲، یک میلیارد دلار گندم، ۷۴۷ میلیون دلار جو، ۵۷۴ میلیون دلار لاستیک سنگین، ۴۷۷ میلیون دلار شکر خام، ۴۶۰ میلیون دلار کود شیمیایی، ۴۰۶ میلیون دلار گوشت قرمز سرد سنگین، ۳۰۰ میلیون دلار کاغذ چاپ و تحریر، ۲۹۳ میلیون دلار خمیر کاغذ، ۲۸۸ میلیون دلار گوشت قرمز سبک گرم، ۲۲۹ میلیون دلار چای خشک، ۲۱۷ میلیون دلار حبوبات، ۱۲۲ میلیون دلار سموم تکنیکال شیمیایی، ۸۸ میلیون دلار گوشت مرغ، ۵۰ میلیون دلار انواع بذر و ۲۰ میلیون دلار کاغذ روزنامه وارد شده است.

این گزارش در خصوص بیشترین افزایش در ارزش واردات کالای اساسی در سال ۱۴۰۲ می‌افزاید: گوشت قرمز گرم و سرد، کود شیمیایی، لاستیک سنگین و انواع بذر به ترتیب ۵ قلم کالای اساسی بودند که در بین اقلام اساسی از بیشترین افزایش به لحاظ ارزش برخوردار بودند.

چای خشک، گندم، برنج، شکر خام و حبوبات در سال ۱۴۰۲ در بین ۲۰ قلم کالای اساسی بیشترین کاهش را به لحاظ ارزشی به خود اختصاص دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • ۴۰ هزار خادم حرم امام رضا(ع) آماده خدمت در شب‌های قدر شدند
  • تشدید بازرسی از داروخانه‌ها در تعطیلات نوروزی
  • ضرورت افزایش اعتبارات و امکانات هلال احمر گلستان
  • در نظر گرفتن تمیهدات لازم در کمپ‌ها و اماکن استقرار زائران
  • به گفته یک پزشک افراد باید در مورد فشار خون بالا چه کنند؟
  • ۱۶ میلیارد دلار کالای اساسی وارد کشور شد
  • واردکنندگان خودرو تا ۹ فروردین برآورد ارزی را اعلام کنند
  • روزه‌داری و چگونگی مصرف داروها         
  • واردات ۱۶ میلیارد دلار کالای اساسی در ۱۴۰۲
  • واردات ۲۴.۶ میلیون تن کالای اساسی در سال ۱۴۰۲