Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید علی مفاخریان (شهردار منطقه ۹ تهران) در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا،‌ از افتتاح اولین مرکز فناوری‌های هوشمند شهری تهران در منطقه ۹ خبر داد و گفت: این مرکز با همکاری مجموعه دانشگاه شریف، سازمان فناوری اطلاعات شهرداری تهران و مجموعه شهرداری منطقه ۹ در حمایت از حوزه استارت آپ‌ها برای مدیریت شهری تاسیس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حضور در این مرکز را رایگان عنوان کرد و افزود: دو مرحله پالایش برای استارت آپ‌ها در نظر گرفته شده و افرادی که قصد حضور در این مرکز را دارند، می‌توانند از طریق سایتی که طراحی شده اقدام کنند. در حال حاضر دانشگاه شریف مرکز رسیدگی به درخواست‌ها در این زمینه است.

شهردار منطقه ۹، این مرکز را مبنایی برای هوشمندسازی شهر تهران دانست و افزود: در اتاق فکر مجموع شهرداری تهران و سازمان فناروی، مواردی استخراج و در اختیار استارت آپ‌ها قرار گرفته است تا با مسائل شهرداری آشنا شده و برای آن اپلیکیشن‌هایی طراحی کند. در واقع این پروژه، خدماتی در بستر آی تی به شهروندان ارائه خواهد داد.

مفاخریان افزود: شهرداری منطقه ۹ توانسته در بستر آی تی، ظرفیتی را ایجاد کند تا با کمک دانشگاه شریف و سازمان فناوری منطقه، افرادی که در این زمینه توانایی دارند، شناسایی شده و آموزش‌های لازم به آنها داده شود.

شهردار منطقه ۹ معتقد است: هوشمندسازی در شهر تهران زمانی می‌تواند رخ دهد که تحرک هوشمند، مردم هوشمند، حمل و نقل هوشمند و ... داشته باشیم.

وی پروژه بعدی را مرکز رشد نوآروی و کسب و کارهای کوچک مقیاس عنوان کرد و گفت: این مرکز در حوزه کارآفرینی مرتبط با فعالیت استارت‌آپ‌ها با همکاری مجموعه فدراسیون توسعه علوم و فناوری کشورهای اسلامی فعالیت خواهد کرد. هدف از تاسیس این مرکز، ایجاد کسب‌وکارهای کوچک مقیاس و فعال‌سازی آن‌ها است.

وی ویژگی منحصر به فرد این دو مرکز را ایجاد فضای بروکری عنوان کرد و افزود: این امکان فرصت مناسبی برای نشست‌های تجاری بین صاحبان مشاغل مختلف و استارت آپ‌ها است تا بازاریابی مناسبی ایجاد و آنها به اقتصاد بازار متصل شوند.

شهردار منطقه ۹، همچنین از افتتاح اندیشه‌سرای دکتر قریب خبر داد و افزود: این مجموعه شامل یک کتابخانه با کتاب‌های چاپی، خطی، مرجع و دیجیتال برای کودکان و بزرگسالان، مجموعه نشریات، کافه خلاقیت به علاوه موزه خاندان قریب است. این موزه مجموعه‌ای از سنگ‌ها و فسیل‌هایی اهدایی خاندان دکتر قریب به همراه مجسمه، تمثال و سردیس‌هایی از این خاندان است.

مفاخریان پروژه بعدی را افتتاح بوستانی به مساحت ۴ هزار ۵۰۰ متر عنوان کرد و گفت: قرار است این بوستان به پاس خدمات خانم سعیده قدس از بنیانگذاران مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک) به نام او نامگذاری شود.

این مقام مسئول، رونمایی از مجموعه ابنیه مقبره‌الشهدا را از دیگر پروژه‌ها عنوان کرد و افزود: در سال گذشته ۲ شهید گمنام در این منطقه تدفین شده‌اند که در سال جاری کار ساخت مقبره انجام شد.

وی سایر پروژه‌ها را در حوزه عمران عنوان کرد و گفت: این پروژه‌ها شامل آسفالت‌ریزی، جدول‌بندی و... می‌شود. خوشبختانه در منطقه ۹ بعد از ۴ سال، کار روکش فینیشر آسفالت در مناطقی مانند میدان فتح، بزرگرراه سعیدی، مسیر بی آر تی و... انجام شد. این پروژه توانست به برخی از محلات محروم کمک کند تا کوچه‌ها از حالت قدیمی خارج شوند.   

مفاخریان با بیان اینکه عمده هزینه‌ها مربوط به ابنیه ساختمان‌ها می‌شود، افزود: در سال گذشته حدود ۷۰ پروژه با هزینه ۱۰۰ میلیارد تومان اجرا شد. برخی از این پروژه‌ها بدون وابستگی به منابع درآمدی شهرداری تهران و منطقه با مشارکت بخش خصوصی انجام شده است. در مجموع از سال ۹۶ تا به امروز، مبلغ ۱۴۰ میلیارد تومان برای پروژه‌های شهری هزینه شده که بخش از آن، توسط سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و بخشی دیگر نیز توسط شهرداری انجام شده است.

شهردار منطقه ۹، از افتتاح پروژه‌هایی مانند زیرگذر استاد معین، مجموع کوثر با ۳ سالن سینما، رستوران و مجموع تفریحی در سال آینده خبر داد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: شهردار منطقه ۹ تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اردبیل؛ امام حسن علیه السلام، امام دوم شیعیان و اولین فرزند امام علی (ع) و حضرت فاطمه (س) بنا بر مشهور در پانزدهم رمضان سال سوم هجری در مدینه به دنیا آمد. 

پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله وسلم و والدین حضرت نه تنها در نامگذاری آن کودک از خدای متعال سبقت نگرفتند که در انتظار نشستند تا اسم آن مولود مبارک را خداوند بی همتا برگزیند. سرانجام وحی الهی نازل شد و به رسولش خبر داد که: «این نوزاد را حسن بنامید.»

امام حسن علیه السلام هفت سال از عمر شریفش مصادف با حیات پربار خاتم الانبیاء صلی الله علیه و آله وسلم بود. 

تنها کنیه امام مجتبی علیه السلام «ابومحمّد» است. ولی در القاب حضرت تعابیر مختلفی ذکر شده است. مشهورترین القاب حضرتش عبارتند از: مجتبی، تقیّ، زکیّ، سیّد، سبط، ولیّ.

امام مجتبی علیه السلام شباهت بسیاری به رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم داشت. شاید در همان روز‌های آغازین حیات مبارکش بود که پیامبر خاتم صلی الله علیه و آله وسلم با نظاره جمال و کمال او فرمود: «تو از لحاظ آفرینش و خوی (صورت و سیرت) مانند من هستی.» 

امام حسن علیه السلام پس از شهادت پدر بزرگوار خود به امر خدا و طبق وصیت آن حضرت، به امامت و خلافت رسید و نزدیک به شش ماه به اداره امور مسلمین پرداخت و در این مدت معاویه که دشمن سرسخت امام على و خاندان او بود و سال‏ها به طمع خلافت جنگیده بود به عراق که مقر خلافت امام حسن علیه السلام بود لشکر کشید و جنگ آغاز کرد واز سوى دیگر سرداران لشکریان امام حسن را تدریجاً با پول‏هاى گزاف و نویدهاى فریبنده اغوا نمود و لشکریان را بر آن حضرت شورانید. بالاخره آن حضرت به صلح مجبور شده خلافت ظاهرى را با شرایطى (به شرط این‏که پس از درگذشت معاویه دوباره خلافت به امام حسن علیه السلام برگردد و خاندان و شیعیانش از تعرض مصون باشند) به معاویه واگذار نمود. معاویه به این ترتیب خلافت اسلامى را قبضه کرد و وارد عراق شده و در سخنرانى عمومى رسمى شرایط صلح را الغاء نموده و از هر راه ممکن استفاده کرده سخت‏ترین فشار و شکنجه را بر اهل بیت و شیعیان ایشان روا داشت. امام حسن علیه السلام در تمام مدت امامت خود که ده سال طول کشید در نهایت شدت و اختناق زندگى کرد و هیچ‏گونه امنیتى حتى درداخل خانه خود نداشت و بالاخره در سال پنجاه هجرى به تحریک معاویه به ‏دست همسر خود مسموم و شهید شد. 

امام حسن هفت سال از عمرش را در دوران پیامبر سپری کرد. امام حسن علاوه بر درک محضر پیامبر در بسیاری از حوادث دوران هجرت همراه ایشان بود، مانند حادثه مباهله. آن حضرت مشمول حدیث کسا و آیه تطهیر شد که از دلایل مهم بر عصمت آن حضرت است. 


روش، منش، رفتار و کردار امام مجتبی علیه السلام نمونه روزگار بود. تاریخ نویسان مهم‌ترین برجستگی‌های اخلاقی آن حضرت را «بخشنده ترین، بزرگمنش ترین، با سخاوت ترین، حلیم ترین، زاهدترین، راستگوترین، پارساترین، عابدترین، گرامی ترین، پرگذشت‌ترین و دارای گشاده‌ترین سینه در میان مردم» ثبت و ضبط کرده اند.

امام مجتبی علیه السلام از خیل ستارگان پرفروغ است. او به «کریم اهل بیت» شهرت دارد. رفتار کریمانه او در سینه تاریخ موج می‌زند و جهانیان سرگشته درهم و دینار را به تحیّر وامی دارد. فردی از چادر نشینان خدمت امام مجتبی علیه السلام شرفیاب شد. قبل از آنکه اظهار نیاز کند، حضرت امر فرمود که هرچه در خزانه هست، به او بدهند. وقتی به سراغ خزانه رفتند، مبلغ بیست هزار درهم یافتند و همه را به سائل نیازمند دادند. مرد سائل که از رفتار سخاوتمندانه امام به شگفت آمده بود، عرض کرد: آقای من! چرا به من فرصت ندادید تا نیاز خود را بیان کنم و در مدح شما سخن بگویم؟ امام در پاسخش فرمود:
«ما گروهی هستیم که بخششهایمان تازه و بی درنگ صورت می‌گیرد.» امام مجتبی علیه السلام در جود و کرم از همگان سبقت گرفته بود؛ آن چنان که با بذل و بخشش‌های خداپسندانه، دست از دارایی‌های خویش می‌کشید و همه را در راه خشنودی خدا تقدیم می‌کرد.

اظهار محبتّهای پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم به حسنین و علاقه وافر او به آن دو، قابل بیان و بررسی نیست. پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم در روایتی فرمود: «حسن منّی و انا منهُ، احبَّ اللّهُ مَن احبّهُ...؛ حسن از من است و من از حسن؛ کسی را که من دوست دارم خدا نیز دوست دارد.»

و نیز فرمود: «احبُّ اهل بیتی الیّ الحسن و الحسین...؛ محبوب‌ترین فرد از خاندانم، حسن و حسین است.» 

نیز می‌فرماید: «و هما خیر أهل الأرض؛ و آن دو (حسنین) بهترین فرد روی زمین هستند». «و هما سیّدا شباب اهل الجنّة؛ و آن دو سرور جوانان اهل بهشتند». «لو کان العقل رجلاً لکان الحسن؛ اگر عقل به شکل مردی مجسّم می‌شد؛ همانا حسن بود».

 

دیگر خبرها

  • افتتاح مرکز تحقیقات هوش مصنوعی در دانشگاه ملی سنگاپور
  • تعیین کلان پروژه‌های هوش مصنوعی در کشور/جزئیات ۵ طرح پایش مبتنی بر فناوری روز دنیا
  • توزیع نان رایگان در سلسله
  • جشن ولادت امام حسن مجتبی (ع) در بردسکن
  • سفره ۱کیلومتری ولادت امام حسن(ع) در قبله تهران+فیلم
  • ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام مبارک باد
  • سفره اکرام رضوی در شب ولادت امام حسن مجتبی (ع)
  • نصب کتیبه زیبای نام امام‌حسن مجتبی (ع) در حرم مطهر رضوی + فیلم
  • مشکل تردد در بزرگراه امام علی (ع) رفع شد
  • فیلم| پخت ۷۲ دیگ آش نذری ولادت امام حسن(ع) در بجنورد