Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار گیلان تصور بیشتر بودن میزان ابتلا به سرطان در استان گیلان از کشور را نادرست دانست و گفت: طبق آمار رسمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از هر ۱۰۰ هزار نفر در گیلان، ۱۳۶ نفر مبتلا به سرطان هستند. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۴ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، مصطفی سالاری عصر امروز در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی در سالن اجتماعات استانداری گیلان در رشت اظهار داشت: مهمترین نکته در خصوص اجرای طرح ملی کنترل فشارخون، اطلاع رسانی درست در این رابطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده عالی دولت در استان گیلان گفت: چگونگی اطلاع رسانی درباره اینکه چند درصد از جمعیت استان گیلان در معرض تهدید بیماری فشار خون هستند بسیار مهم است و این کار باید از طریق رسانه‌ها، سازمان‌های مردم نهاد و به‌ویژه صدا و سیمای مرکز گیلان انجام شود.

وی تصور بیشتر بودن میزان ابتلا به سرطان در استان گیلان از کشور را نادرست دانست و تصریح کرد: طبق آمار رسمی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از هر 100 هزار نفر در گیلان، 136 نفر مبتلا به سرطان هستند که این میزان از میانگین کشوری کمتر است، اما باید برای همین تعداد نیز به فکر راه چاره باشیم.

وزارت بهداشت در کنترل بیماری‌های قلبی ـ عروقی و سرطان‌ها نقش حداقلی داردمهمترین عامل بروز سرطان در کلانشهرها چیست؟؛ "مرگ" پایان سرطان نیستوزیر بهداشت: در حوزه پیشگیری از سرطان "برنامه ملی" داریم

سالاری با اشاره به بالا بودن میزان مرگ و میر در حوادث رانندگی خاطرنشان کرد: برای کاهش آمار تلفات ناشی از حوادث رانندگی بایستی به فکر اصلاح زیرساخت‌ها باشیم و برای بهبود وضعیت رانندگی از پیش دبستانی برای افراد به طور صحیح فرهنگ سازی کنیم.

نماینده عالی دولت در استان گیلان اجرای طرح ملی کنترل فشارخون را مقدمه‌ای برای تکمیل نظام ارجاع الکترونیک دانست و افزود: باید روی نسخه نویسی و تجویز دارو نظارت بیشتری صورت گیرد تا هم میزان مراجعات بیمار کم شود و هم هزینه‌های درمان کاهش یابد.

استاندار گیلان با انتقاد از نحوه پوشش بیمه‌ای بیماری‌ها گفت: پوشش بیمه‌ای بیماری‌ها نباید دارای تاریخ باشد زیرا ابتلا به بیماری ارادی نیست؛ بایستی با حذف نسخه‌نویسی‌های تکراری، میزان هزینه‌های درمان بیماری را کم کنیم و نظام ارجاع الکترونیک برای این منظور است.

وی خواستار بررسی میزان نمک استفاده شده در نانوایی‌های استان گیلان شد و تاکید کرد: از هم اکنون به سازمان صنعت معدن و تجارت استان گیلان اعلام کنید که برای بررسی میزان نمک استفاده شده در نانوایی‌ها با همکاری دانشگاه علوم پزشکی گیلان اقدام کنند.

انتهای پیام/

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۷۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبله مرغان؛ بیماری شایع اولین فصل سال

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛مسعود مردانی با اشاره به اینکه احتمال ابتلا به آبله مرغان در فصل بهار افزایش می‌یابد، اظهار کرد: عامل ابتلا به آبله مرغان یک بیماری ویروسی حاد است که منجر به بروز تب و بثورات جلدی (جوش‌های پوستی) در فرد مبتلا خواهد شد.

وی افزود: درگذشته این بیماری مخصوص کودکان بود اما با افزایش سطح بهداشت در جامعه کودکان در مراحل ابتدایی زندگی به این بیماری مبتلا نمی‌شوند و در بزرگسالی با آبله مرغان درگیر می‌شوند.

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اینکه نشانه‌های ابتلا به آبله‌مرغان در بزرگسالان به مراتب شدیدتر از کودکان است خاطرنشان کرد: این بیماری ارتباط مستقیم با سن دارد، هر چه سن ابتلا افزایش یابد علامت‌های بیماری نیز شدید‌تر است.

مردانی یادآور شد: جوش‌های پوستی آبله مرغان در قسمت‌های مختلف بدن مانند سر، صورت، اندام و در برخی موارد در تمام بدن ظاهر می‌شود.

وی با بیان اینکه دوره حاد این بیماری هفت روز است تاکید کرد: در برخی افراد بهبود بین دو تا  سه هفته نیز ادامه دار است.

این متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری با بیان اینکه به افراد توصیه می‌شود برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری از دست دادن و دیده بوسی با مبتلایان خودداری کنند، خاطرنشان کرد: این بیماری واگیر‌دار است به شکلی که با کوچک‌ترین تماس با فرد آلوده، بیماری انتقال می‌یابد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه معمولا این بیماری در کودکان سالم خفیف است و در موارد شدید، ضایعات می‌تواند تمام بدن را پوشش دهد اضافه کرد: ممکن است در گلو، چشم‌ها و غشاهای مخاط مجرای ادرار و واژن نیز نشانه‌هایی از بیماری ایجاد شود.

به گفته وی بثورات تاولی و خارش دار ناشی از عفونت آبله مرغان بین یک هفته تا 20 روز (بسته به شرایط فرد متفات است) پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر خواهد شد  و معمولا حدود ۵ تا ۱۰ روز این بیماری نشانه‌های خود را دارد.

مردانی به برخی از نشانه‌های آبله مرغان که ممکن است یک یا دو روز قبل از بثورات ظاهر شوند اشاره کرد و افزود: تب (اغلب با تب خفیف ۳۷.۸ تا ۳۸.۹ درجه‌ی سانتی‌گراد شروع می‌شود)، کاهش اشتها، سردرد، خستگی و احساس ناخوشی عمومی از جمله نشانه‌های این بیماری است.

وی با بیان اینکه زمانی متوجه شدید خودتان یا فرزندتان، نشانه‌های ابتلا به آبله مرغان را دارد باید به پزشک عفونی یا عمومی مراجعه کنید، اضافه کرد: پزشک با معاینه‌ی ضایعات و در نظر گرفتن سایر علامت‌ها می‌تواند بیماری را تشخیص دهد، همچنین در صورت لزوم، برای کاهش شدت بیماری و درمان عوارض ناشی از آن، دارو تجویز می‌کند.

مردانی توصیه کرد: در صورت ابتلا به آبله‌مرغان ضایعات را نخارانید ممکن است خاراندن ضایعات شما را در معرض خطر عفونت باکتریایی قرار ‌دهد و همچنین می‌تواند باعث برجای ماندن محل ضایعات شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آبله مرغان، بیماری شایع اولین فصل سال است
  • چند باور رایج و غلط درباره ویتامین‌ها
  • نتایج یک تحقیق جدید؛ این ماده غذایی خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • قند و شکر خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهند
  • این خوراکی‌ها را برای افزایش طول عمر بخورید
  • به این دلایل به کودکتان زیاد بستنی ندهید
  • وسواس؛ بیماری سمج اما درمان‌پذیر
  • ۱۰ توصیه کاربردی در پیشگیری از خطر سرطان‌ها
  • شناسایی ۶۶۸ نفر بیمار مبتلا به تب مالت در استان کردستان
  • آبله مرغان؛ بیماری شایع اولین فصل سال