Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: قوانین متعددی وجود دارد که بر این واقعیت دلالت دارد که دانشجو معلمان ومتعهدین دبیری باید مانند سایر فرهنگیان از مزایای افزایش حقوق بهره‌مند شوند که برای تنویر افکار عمومی به نمونه‌ای از مستندات اشاره می‌شود. ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۰ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حمیدرضا حاجی بابایی اظهار کرد: جای بسی تعجب است که علیرغم وجود قانون مجلس شورای اسلامی و تجربه 40 سال گذشته،سعی معاونت پشتیبانی وزارت آموزش وپرورش این است که دانشجو معلمان و متعهدین دبیری را که همه دارای حکم‌ آزمایشی هستند از مزایای افزایش حقوق محروم کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید براین که قوانین متعددی وجود دارد که بر این واقعیت دلالت دارد که دانشجو معلمان ومتعهدین دبیری باید مانند سایر فرهنگیان از مزایای افزایش حقوق بهره مند شوند که برای تنویر افکار عمومی به نمونه‌ای از مستندات قانونی آن اشاره می‌کنم.

رئیس کمیسیون تلفیق برنامه ششم توسعه کشور اظهار داشت: اولین قانون ماده 63 قانون برنامه ششم است که در بند" ب "ماده 63 قانون برنامه ششم توسعه مصوب کرده‌ایم که سازمان اداری و استخدامی کشور موظف است به منظور ارتقای کیفیت نظام تعلیم و تربیت با جذب معلم از طریق دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی، در طول اجرای قانون برنامه، ردیف‌های استخدامی و تأمین اعتبار مورد نیاز آموزش و پرورش را با رعایت قوانین و ضوابط مربوطه و ظرفیت جذب دانشجو در دانشگاه‌های یادشده، برای جذب دانشجو معلم‌ها در اختیار وزارت آموزش و پرورش قرار دهند.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: به عنوان دومین پشتوانه قانونی افزایش حقوق دانشجو معلمان، ماده 6 از قانون متعهدین به خدمت است که تصریح دارد دانشجویان متعهد به خدمت موضوع این قانون از آغاز تحصیل خود به استخدام آزمایشی وزارت آموزش و پرورش در آمده و از حقوق و فوق العاده شغل مربوط به مدارک تحصیلی لازم جهت ورود به دوره تحصیلی مورد نظر برخوردار خواهند شد.

وی بیان داشت: در این ماده آمده است، ضمنا حقوق کارآموزی دانش‌آموزان دانشسراهای تربیت معلم معادل حقوق و فوق العاده شغل مربوط به مدرک تحصیلی لازم جهت ورود به دوره تحصیلی مورد نظر پرداخت خواهد شد.

حاجی بابایی افزود: تبصره ماده 6 قانون متعهدین خدمت که تصریح دارد، پرداخت حقوق کارآموزی و حقوق به دانش‌آموزان و دانشجویان مذکور مانع استفاده آنان از امکانات رفاهی عمومی از قبیل خوابگاه و وام صندوق رفاه و غیره که دانشسراها، مراکز تربیت معلم و آموزشکده‌های فنی، دانشگاهها، مؤسسات آموزش عالی و حوزه‌های علمیه معمولا در اختیار آنان قرار میدهند نخواهد بود، لکن هزینه‌های شبانه‌روزی و هزینه خوابگاه از وجوه پرداختی کسر خواهد شد.

وی افزود: همچنین سومین پشتوانه قانونی ماده 7 قانون متعهدین خدمت است که در این  ماده این قانون آمده است  که متعهدین پس از استخدام رسمی حداکثر مدت دو سال از مدت تحصیل دانشجویان دوره کاردانی و حداکثر 4 سال از مدت تحصیل دانشجویان دوره کارشناسی و دانش آموزان دانشسراهای تربیت معلم جزء سابقه خدمت رسمی آنان منظور و از نظر ترفیع (پایه، گروه، بازنشستگی) قابل محاسبه خواهد بود.

حاجی بابایی تاکید کرد: در تبصره  ماده 7  این قانون آمده است حکم ماده فوق با پرداخت کسور بازنشستگی مربوط به پذیرفته شدگان قبل ازسال 54 مراکز تحصیلی مزبور که تا تاریخ تصویب این قانون از خدمت وزارت آموزش و و پرورش خارج نشده‌اند تسری یافته و آثار مالی ناشی از آن از تاریخ 1368 لازم الاجرا خواهد بود.

وی تاکید کرد: در طول چهل سال پس از انقلاب همواره دانشجو معلمان از حقوق متناسب با مدرک براساس قوانین موجود برخوردار بوده‌اند.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس شورای اسلامی گفت:حداقل حقوق در سال 98 یک میلیون و 562 هزار تومان است، بنابراین دانشجو معلمان علاوه بر این که دارای احکام آزمایشی هستند، مشمول قانون افزایش حقوق که شامل همه کارکنان کشوری ولشکری، شاغل وبازنشسته رسمی، آزمایشی و پیمانی می‌شود.

وی تاکید کرد: علاوه بر سه مورد قانونی فوق، چهارمین پشتوانه قانونی، از همه مهم تر در بند"ی" تبصره 12 قانون بودجه 98 آمده است که افزایش گروه‌های حقوق بگیر که شامل دانشجو معلمان نیز می‌شود و در پایان بند "ی"می‌گوید از ابتدای سال 98 حقوق عناوین مشابه این بند که شامل دانشجو معلمان نیز می‌شود.

حاجی بابایی افزود: قانون تربیت معلم، قانون خاص  و قانون مدیریت خدمات کشوری قانون عام است هیچ قانون عامی نمی‌تواند قانون خاص را ملغی کند.

معلمان جدیدالورود: اگر کارآموزیم چرا در حکم ما عنوان "پیمانی" آورده‌اید؟افزایش 400 هزار تومانی حقوق شامل معلمان ماده 28 نمی‌شوداعتراض معلمان به عدم افزایش 400 هزار تومانی حقوق + سند

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۸۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید

هدیه بسیار شناخته شده است، اما بسیاری از اشخاص اطلاعات دقیقی درباره شرایط قانونی و قواعد آن ندارند، به همین دلیل است که باید پیش از هدیه دادن، در این زمینه آگاهی‌های بیشتری داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، شهرنشینی مستلزم رعایت قوانین و قواعد شهری است و کارشناسان بر این باورند شهرنشینان هنگامی که به حقوق یکدیگر احترام بگذارند و به مسئولیت‌های خویش در برابر شهر و اجتماع عمل کنند، به «شهروند» ارتقا پیدا می‌کنند.

حقوق شهروندی نیز مجموعه حق‌هایی است که هر کدام از شهروندان از آن برخوردارند و باید توسط دیگر شهروندان و حاکمیت رعایت شود، حقوق شهروندی در ایران نیز مانند بسیاری از کشورها پذیرفته شده است که بارزترین و مهم‌ترین نمود آن قانون اساسی است که در اصول ۳۲، ۳۴، ۳۵، ۳۷، ۳۸ و ۳۹ به آن اشاره شده است.

یکی از موضوعات قابل توجه حقوق شهروندی، موضوع هدیه یا همان قرارداد هدیه (هبه) است؛ قانون مدنی قرارداد هدیه (هبه) را در ماده ۷۹۵ تعریف می‌کند؛ بر اساس این ماده از قانون مدنی، زمانی که شخصی مال خود را به رایگان به شخص دیگری می‌بخشد، به او هدیه داده است و این قرارداد برقرار خواهد شد؛ در این توافق، صاحب مال، با رضایت و علاقه شخصی، مالی را به شخص دیگری هدیه می‌دهد و تا زمانی که شخص مقابل، هدیه را نگرفته باشد، قرارداد انجام نشده است، بنابراین می‌توان هدیه را به رایگان به شخص دیگری اهدا کرد یا اینکه ممکن است هدیه را در ازای دریافت هدیه دیگری بخشید، گاهی هم دادن هدیه، بابت جبران عمل و محبت طرف مقابل است.

از شروط این قرارداد این است که شخصی که هدیه می‌دهد، باید مالک هدیه باشد، همچنین مالک مال باید شروط لازم اهلیت در قانون مدنی و صلاحیت قانونی داشته باشد، اما لزومی ندارد که شخصی که هدیه را دریافت می‌کند، اهلیت قانونی داشته باشد، بنابراین می‌توان به کودک، صغیر، سفیه یا هر شخصی با شرایط دیگر هدیه داد و مانع قانونی یا شرعی برای این کار وجود ندارد، اما لازم به ذکر است که در صورت هدیه دادن به این اشخاص باید ولی یا سرپرست آن‌ها هدیه را دریافت کند.

توافق برای هدیه دادن در قانون مدنی شناخته شده است و شروط صحت آن، مربوط به مرحله قبض هدیه است، یعنی اینکه با بیان کلامی این جمله که «این مال را به تو بخشیدم» یا این مال را به مالکیت تو درآوردم، یک توافق کلامی ایجاد می‌شود که با قبض هدیه از جانب طرف مقابل، نهایی خواهد شد، بنابراین صحت قرارداد، به ثبت آن در دفاتر اسناد ارتباط ندارد و به صورت کلامی هم می‌توان این توافق را انجام داد.

بدون شک، اگر شخصی به شما هدیه داد، لازم است که به این مسئله توجه داشته باشید که نیازمند یک سند معتبر و قانونی خواهید بود که مشخص کند مال مورد نظر را به عنوان پیشکش دریافت کرده‌اید و مالکیت آن در اختیار شما است، بنابراین اجباری برای ثبت این توافق نیست، اما ثبت آن موجب می‌شود که ابهام جعلی بودن آن یا موارد دیگر مطرح نشود و یک سند و مدرک معتبر در اختیار طرفین باشد.

بر اساس قانون، بازگشت از قرارداد هدیه و فسخ آن در هر شرایطی امکان‌پذیر نیست و در مواردی شما امکان فسخ قرارداد را ندارید؛ اگر هدیه گیرنده پدر، مادر و فرزندان شما باشند، شما نمی‌توانید مالی که هدیه داده‌اید را، پس بگیرید؛ اگر هدیه را در راه رضای خدا و برای نزدیکی به خدا داده باشید و این مسئله را بیان کنید، دیگر نمی‌توانید قرارداد را فسخ کنید؛ اگر هدیه‌ای که به شخص دیگر داده می‌شود، در ازای یک کار یا یک اقدام عملی از سمت او باشد، قرارداد هدیه دارای بها است و بر اساس قواعد مربوط به هدیه، در این صورت امکان پس گرفتن هدیه وجود ندارد؛ اگر شخصی مالی را به عنوان صدقه داده باشد نیز نمی‌تواند آن را بازگرداند؛ اگر هدیه تلف شده باشد، دیگر امکان بازگرداندن آن وجود ندارد.

کد خبر 744676

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان / چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟
  • تعیین کف و سقف مزد کارگران و حقوق کارمندان | چه کسانی بالاتر از سقف دریافت می‌کنند؟
  • ‌زمان دقیق واریز حقوق فروردین ۱۴۰۳ فرهنگیان
  • میزان افزایش حقوق فرهنگیان و استخدام معلم جدید در ۱۴۰۳
  • زمان واریز حقوق فروردین ۱۴۰۳ فرهنگیان 
  • چرا مالباختگان سرقت‌های خرد تمایلی به پیگیری قضایی ندارند؟
  • قوانینی که باید درباره هبه کردن بدانید