Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور گفت: در دولت تصویب شده است که ۱۵ هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات به افرادی که خانه‌هایشان در سیل خسارت دیده پرداخت شود.

به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در جلسه‌ای که عصر امروز با موضوع بررسی رفع مشکلات موجود در پرداخت تسهیلات بانکی مناطق سیل زده در محل وزارت کشور برگزار شد اظهار کرد: امروز جلسه نوسازی و بازسازی را با حضور مدیر عامل‌های بانک‌ها برگزار کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخیراً در دولت تصویب شد ۱۵ هزار میلیارد تومان در قالب تسهیلات باید به افرادی که خانه‌هایشان خسارت دیده و یا کاملاً تخریب شده است پرداخت شود که برای ۵۰۰۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف و در بین بانک‌ها تقسیم شده است و بانک‌ها نیز باید آن را پرداخت کنند.

وی با بیان اینکه بحث عقد قرارداد نیز در این جلسه مطرح شد گفت در این جلسه مقرر شد که با همه افراد عقد قرار داد تا آخر خرداد تدوین شود و پرداخت‌ها نیز همزمان با آن صورت گیرد.

به گفته وزیر کشور ، موضوع بعدی مطرح شده در جلسه ۱۰ هزار میلیارد تومان باقی مانده بود که بایستی تأمین شود.در این جلسه اشاره شد در صورتی که بانک مرکزی تأمین و تصویب کند، بانک‌ها در پرداخت آن مشکلی نخواهند داشت در غیر این صورت اگر دولت سود را تضمین کند حاضر هستند که در مقابل آن تعهدی که دارند را انجام دهند. همچنین مقرر شد که بنیاد مسکن این موضوع را پیگیری کند و بانک‌ها نیز با تعیین نماینده در کنار آنها کار را انجام دهند.


رحمانی فضلی در بخش دیگری از صحبت‌هایش اضافه کرد: ما در شرایط خاصی قرار گرفته ایم بیش از 5000 روستا و ۲۳۰ شهر دچار آسیب شده اند مردم ما از شرایط سختی که در ایام سیل با آن مواجه بودند گذر کردند و در دوران مقابله کارهای خوبی انجام شد و همه دستگاه‌ها نیز کمک کردند. در حال حاضر نیز در مرحله بازسازی و نوسازی هستیم و بایستی با همان هماهنگی و همکاری کارها را پیگیری کنیم.
وی با اشاره به گزارش‌های اخیر صداوسیما از شرایط نامناسی سیل‌زدگانی که در چادر زندگی می کنند، افزود: همه اقداماتی که بنیاد مسکن، استانداران و دولت می‌بایست انجام می‌داد تا این افراد در دوران موقت در شرایط مطلوب باشند را انجام داده است به عنوان مثال به آنها اجاره‌بها داده ایم تا بتوانند خانه‌ای اجاره کنند براین اساس هرکسی که آمادگی دارد تا خانه‌ای را اجاره کند به آن اجاره‌بها می‌دهیم که رقم آن برای روستاها ۶ میلیون تومان یعنی ماهانه یک میلیون تومان و برای شهرها نیز ۱۲ میلیون تومان است. درکنار آن نیز برخی از خانه‌های مسکن مهر را تحویل داده‌ایم.

وزیر کشور این را هم گفت: قطعاً این هموطنان در شرایط مناسبی نسبت به قبل سیل نیستند بنابراین به جای اینکه دنبال این باشیم تا نارضایتی‌ها را پخش کنیم افرادی را پیدا کنیم که مشارکت می‌کنند تا کار بهتر پیش رود و وحدت و همدلی شکل گیرد. انتظار ما از رسانه‌ها این است که مانند همان دوره مقابله همکاری و مشارکت‌ها را تقویت کنند، هوایی مردم را داشته باشند تا این موضوع حل شود و موجب نشود که با مشکلاتی که خود مردم دارند و بیان و تحریک و تهییج آن خدایی نکرده مورد سوء استفاده‌های رسانه‌های خارجی قرار گیرد.


وزیر کشور در ادامه گفت: من امروز دیدم که رسانه‌های خارجی توییت زده بودند و اطلاع داده بودند که همه کسانی که در این مناطق مشکلات دارند برای ما بفرستند تا ما آنها را پخش کنیم. با این موضوع حتماً ناراحتی مردم زیاد خواهد شد در حالی که روند کار به خوبی پیش می‌رود. امروز نیز بنیاد مسکن اعلام کرد که امکانات ارسالی در انبارها در مناطق است و در صورتی که افراد خانه‌هایشان را تحویل بگیرند این وسایل نیز به آنها تحویل داده خواهد شد و در حال حاضر نیز اگر درخواست کنند این وسایل به آنها تحویل داده می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

رحمانی فضلی بااشاره به تسهیلات اختصاص یافته برای سیل زدگان، گفت: حدود ۵ هزار میلیارد تومان بلاعوض در دولت تصویب شده است که ۲,۵۰۰ میلیارد تومان برای مسکن و 2500 میلیارد تومان برای کشاورزی در نظر گرفته شده است. همچنین پرداخت خسارت‌های بلاعوض مسکن و پرداخت ۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نیز شروع شده است.

وی افزود: البته هنوز ۱۰ هزار میلیارد تومان مشکل داریم که البته با همان ۵ هزار میلیارد تومان تا دو سه ماه می‌توانیم کار را پیش ببریم ولی در خصوص این ۱۰ هزار میلیارد تومان امروز در جلسه بانک‌ها توافق کردند که در صورت تضمین دولت تأمین آن را انجام خواهند داد.
وزیر کشور در پایان گفت: باید هم به مردم و هم به مسئولین و دستگاه ها ی اجرایی اعم از بسیج، سپاه، ارتش، هلال احمر، کمیته امداد و … افتخار کنیم که همگی تا به امروز پای کار آمده اند.خواهش ما از رسانه ها این است که فعالیت‌های‌شان موجب تقویت وحدت در بین مردم شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل عبدالرضا رحمانی فضلی وزارت کشور وزير کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۸۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس از ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی، درسال ۱۴۰۲ در این نیروگاه خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، داریوش محمودی اظهار داشت: یکی از افتخارات نیروگاه در سال‌های اخیر، خودکفایی در زمینه ساخت 90 درصد قطعات نیروگاهی است و این مهم در سایه حمایت از تولید داخلی و همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان و با صرفه‌جویی بسیار زیادی محقق شده است و قطعات ساخته‌شده برگ زرینی از افتخارات صنعت برق هرمزگان به‌ویژه شرکت مدیریت تولید برق هرمزگان بشمار می‌رود.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس افزود: این نیروگاه در سال 1402، موفق به بومی‌سازی بیش از 4200 قطعه مهم کوچک و بزرگ نیروگاهی شده که علاوه بر صرفه‌جویی ارزی، گام بسیار مهمی در عرصه افزایش دانش این بخش مهم صنعت برق کشور برداشته است.

محمودی بیان کرد: در این بازه زمانی قطعات یدکی ولوهای آب‌شیرین‌کن، قطعات بانداسکرین، توری، قرقره، زنجیر بانداسکرین، گیربکس باند اسکرین، دیافراگم اگزوز کوئیک والو تریپ ولو گاز، اکسپنشنها، کیسینگ پمپ اگزلری، اینترکولر، اکسپنشن آکاردئونی جی آرفن، پیستون کمپرسور هوا، یاتاقان گاید بیرینگ ساخته شده است.

مدیرعامل نیروگاه بندرعباس اضافه کرد: در این‌مدت چرخ لنگر بانداسکرین، الکتروموتور پمپ کلرزنی، مکانیکال‌سیل پمپ روغن کاری مجموعه فیدپمپ، تجهیزات کلرزنی، اکسپنشن کانال هوای GA7، مکانیکال سیل پمپ ایرساید ژنراتور، قطعات یدکی پمپ گردشی آب بویلر، دیافراگم کوئیک اگزوز شات‌آف ولو، شافت اسلیو شافت بوسترپمپ، بوش اسلیو پمپ بلودان آب‌شیرین‌کن‌ها، لنس سوت بلوئر لانگستروم توسط متخصصان داخلی نیروگاه بومی‌سازی شده است.

وی در پایان مطرح کرد: نیروگاه بندرعباس با 6 واحد تولیدی و با مجموع ظرفیت 1320 مگاوات‌ساعت یکی از نیروگاههای جنوب‌شرق کشور است که علاوه بر تولید پایدار انرژی حیاتی برق و پشتیبانی از شبکه سراسری، بخشی از قطعات مورد نیاز را با تکیه بر دانش، تجربه و تخصص کارکنان خود طراحی و مورد ساخت و بازسازی قرار می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات باقیمانده مناطق زلزله‌زده خوی حل شوند
  • بررسی واگذاری بناهای تاریخی مناطق روستایی به دهیاری‌ها/اختصاص تسهیلات کم بهره جهت بازسازی بناها
  • ساخت و بازسازی بیش از ۲۰۰ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین اهواز
  • ساخت و بازسازی ۲۵۶ قطعه توسط متخصصان نیروگاه رامین در فروردین
  • دزدی آیفون منازل مناطق شمالی تهران!
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • تخلیه آب از منازل در روستای ده جمال شهرستان بهاباد یزد+ تصاویر
  • تسهیلات ساخت انگیزه‌ای برای ورود مردم جهت تکمیل آورده‌های نهضت ملی مسکن است
  • ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات مسکن به مددجویان بهزیستی سبزوار پرداخت شد
  • ساخت و بازسازی ۴۲۰۰ قطعه تخصصی در نیروگاه بندرعباس