Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها با اشاره به اینکه پرداخت پول نقد به مردم برای تأمین کالاهای اساسی راهکار مناسب‌تر و کم هزینه تری نسبت به کوپنی شدن است، گفت: مردم با دریافت پول نقد خود می‌توانند نیازهایشان را اولویت بندی و آنها را تهیه کنند و دیگر احتمال توزیع ناعادلانه و رانت و یا فساد وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابوالفضل ابوترابی در گفت‌وگو با ایسنا درباره مزایا و معایب استفاده از کالابرگ یا کارت اعتباری برای مدیریت منابع تخصیص داده شده برای تأمین کالاهای اساسی بیان کرد: به دنبال بی تدبیری در سال گذشته، ۱۸ میلیارد دلاری که برای تنظیم بازار داده شد به دست مردم نرسید و مردم آن را در قیمت کالاهای اساسی خود ندیدند بنابراین در بودجه امسال ۱۴ میلیارد دلار یا به نوعی حدود ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین کالاهای اساسی مردم اختصاص داده شد.

وی در ادامه با بیان اینکه قرار است کمیسیون اقتصادی مجلس در ظرف چند هفته آتی سناریوهای متعدد را برای نحوه تخصیص این اعتبار که در بودجه امسال برای تأمین کالاهای اساسی دیده شده است را بررسی کند، اظهار کرد: اکنون چند شیوه به عنوان کالابرگ کاغذی یا الکترونیکی یا تخصیص پول مستقیم به مردم مطرح است که باید بحث‌های کارشناسی انجام شود تا معلوم شود کدام شیوه کم هزینه‌تر و مناسب‌تر است.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس تصریح کرد: از نظر بنده تخصیص پول نقد این اختیار را به مردم می‌دهد تا نیازهای خود را اولویت بندی کنند و پول را به هر جایی که نیاز دارند ببرند.

وی در ادامه تاکید کرد: از سوی دیگر احیای مجدد کوپن ممکن است فساد و رانت را به دنبال داشته باشد و از سوی دیگر هزینه بالاتری خواهد داشت. اما مردم با دریافت پول نقد خود می‌توانند نیازهایشان را اولویت بندی کنند و آنها را تهیه کنند و دیگر احتمال توزیع ناعادلانه و رانت و یا فساد وجود ندارد.

ابوترابی در پایان گفت: از سوی دیگر عده‌ای احتمال می هند با تخصیص پول نقد به مردم این موضوع بر روی تورم تأثیر بگذارد اما در واقعیت امروز دیگر تورم معنایی ندارد و خود بی دلیل بالا و پایین می‌رود. لذا از نظر من تخصیص پول نقد به مردم برای تأمین کالاهای اساسی راهکار مناسب‌تری است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كوپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۱۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی

معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر مهدی اسلامی معاون درمان سازمان تأمین‌اجتماعی از پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان در سراسر کشور خبر داد و گفت: علاوه بر این پرداخت، در هفته جاری نیز ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شده بود.

اسلامی با سپاس از همراهی و همکاری کلیه ارائه‌دهنگان خدمات سلامت به‌ویژه مراکز دانشگاهی در ارائه خدمات به بیمه‌شدگان تأمین‌اجتماعی گفت: با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تأمین منابعی که توسط همکاران انجام شده، در روز چهارم اردیبهشت ماه ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد این سازمان واریز شد. این پرداخت بابت مطالبات مراکز دانشگاهی شامل مراکز پاراکلینیک، درمانگاه‌ها، کلینیک‌های ویژه دانشگاهی و نیز بیمارستان‌های دانشگاهی در سراسر کشور انجام شد. همچنین در همین هفته ۲۲۵۰ میلیارد تومان از مطالبات داروخانه‌ها، پزشکان و مراکز طرف قرارداد پرداخت شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی سازمان تأمین‌اجتماعی، وی افزود: فرایند پرداخت مطالبات مراکز طرف‌قرارداد در بخش سلامت فرایندی مستمر است و سایر مطالبات رسیدگی‌شده مراکز طرف قرارداد نیز در اسرع وقت پرداخت خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پرداخت ۲۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز دانشگاهی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی
  • جزئیات تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی/ چقدر ارز پرداخت شد؟
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • رشد ۲۶ درصدی تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد