Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: تعداد دانشجویان این دانشگاه در حال حاضر حدود ۲۲۵۸ نفر بوده و قصد داریم این تعداد به ۲۵۰۰ نفر ارتقا یابد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی اکبر اختری، رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: دانشگاه صنعتی کرمانشاه با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور، تأمین نیاز‌های صنایع گوناگون موجود در استان و منطقه غرب، توسعه و کاربردی کردن فناوری‌های نوین در صنایع مختلف، در سال ۸۴ موفق به اخذ موافقت اصولی شد و از بهمن ۸۶ با پذیرش ۱۳۰ دانشجوی مقطع کارشناسی در دو رشته مهندسی برق و مهندسی شیمی در شهر کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اختری ضمن اشاره به اخذ مجوز برای پذیرش دانشجوی بین المللی به صورت غیر بورسیه و بورسیه از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تعداد دانشجویان این دانشگاه در حال حاضر حدود ۲۲۵۸ نفر بوده که در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد مشغول به تحصیل هستند که در برنامه راهبردی دانشگاه چندین رشته به رشته‌های موجود این دانشگاه اضافه خواهد شد و تعداد دانشجویان نیز به ۲۵۰۰ نفر ارتقاء می‌یابد.

رئیس دانشگاه صنعتی کرمانشاه در خصوص ساختمان تازه تاسیس دانشگاه، اضافه کرد: در حال حاضر ساختمان جدید دانشگاه با متراژ ۲۲۵۰۰ متر مربع در چهارفاز و چهارطبقه است که در سفر پر برکت مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به استان، اعتبارات دفتر رهبری کاملا پرداخت شد و در پایان در تیر ۹۵ به دستور ریاست جمهوری اسلامی و توسط فرهادی، مقام عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری افتتاح شد.

وی در خصوص برنامه‌های راهبردی دانشگاه تا سال ۱۴۰۰ ابراز کرد: دانشگاه صنعتی کرمانشاه در برنامه‌های آتی خود قصد دارد با افزایش میزان ارتباطات خود با صنایع مختلف استان، در وهله اول نیاز صنعت به نیروی انسانی متخصص را با تربیت مهندسین خلاق و تحول گرا مرتفع کند و در مقابل با عقد تفاهم نامه‌هایی در خصوص تعامل و همکاری‌های دوجانبه شرایطی را فراهم آورد که در آینده این صنایع نیروی کار مورد نیاز خود را از بین دانشجویان فارغ التحصیل این دانشگاه جذب کند تا به این ترتیب وارد پروسه‌ی اشتغال زایی شده از این طریق شرایط شغلی مناسبی برای دانشجویان فراهم آوریم.

اختری ضمن اشاره به برقراری ارتباط با دانشگاه‌های اقلیم کردستان در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی عنوان کرد: به کمک این ارتباط نه تنها جایگاه آموزشی و پژوهشی دانشگاه هم تراز دانشگاه‌های بزرگ کشور خواهد شد، بلکه زمینه اشتغال زایی و جذب گردشگران نیز در این استان هموارتر می‌شود.

وی با تأکید بر پیام مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال جدید، یادآور شد: جهت‌گیری این دانشگاه در چهار سال آتی، حرکت به سوی دانشگاه‌های تحول گرا خواهد بود، که بدون شک با کارآفرینی و خلق ثروت دانش‌بنیان و همچنین تربیت نیرو‌های متخصص، باعث رونق تولید خواهیم شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه صنعتی کرمانشاه پذیرش دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،  بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان و بهبود زیر ساخت‌ها برای سرمایه گذاری و گردشگری از مباحث این نشست بود.

بهبودزیر ساخت‌ها برای سرمایه گذاری و گردشگری مانند فرودگاه و راه آهن و راه‌های استان از مطالبات دانشجویی بود که خواستار پیگیری کریدور همدان / کرمانشاه/ وسنندج شد.

دانشجویی دیگر ساماندهی ناوگان حمل و نقل شهری و بهره گیری از ظرفیت پایانه بین المللی خسروی را برای راه اندازی کاروان‌های کوتاه مدت زیارتی مطرح کرد.

کمبود تفریحگاه وشغل مناسب برای جوانان و راه اندازی رشته هنر در دانشگاه آزاد را یکی از دانشجویان دختر یاد آور شد.

قاسمی مدیر گروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی هم خواستار شناسایی / پیگیری و پیشگیری مشکلات استان به روش علمی و ارایه راهکار‌های تخصصی و راهگشا شد

صحرایی استانداردرادامه این نشست ، لزوم بازخوانی تاریخ را به دانشجویان توصیه کرد و گفت دانشگاه باید به تاریخ بعنوان شناسنامه خود نگاه کند. وی افزود متوجه باشیم کفه تمدنی در حال جابجایی است.

وی سپس در پاسخ به مطالبات دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه / با اشاره به پیگیری بهسازی فرودگاه / ارتقا کیفی راه آهن / و اصلاح راه‌های استان/ از دانشجویان خواست برای حل مشکلات نسخه اجرایی ارایه دهند.

صحرایی تاکید کرد راه اندازی دانشکده هنر دردانشگاه ازاد اسلامی /و رشته میراث فرهنگی در دانشگاه رازی درحال پیگیری است.

دیگر خبرها

  • ۱۲۶۸ واحد تولیدی و صنعتی کردستان به شبکه سراسری گاز متصل شدند
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • طرح پویش دانشگاه آزاد، تلاقی آموزش مهارتی و اشتغال دانش‌بنیانِ نسل جوان
  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • تاکید بر بهره گیری از توان نخبگان دانشگاهی در حل مشکلات استان کرمانشاه
  • تنوع فرصت‌های شغلی برای جوانان شرط مهم حضور سازمان‌ها در نمایشگاه بازار کار