Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@21:35:54 GMT

احیای کارخانه سامان کاشی بروجرد در اولویت قرار دارد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۳۹۰۳

احیای کارخانه سامان کاشی بروجرد در اولویت قرار دارد

بروجرد - ایرنا - معاون استاندارلرستان و فرماندار بروجرد گفت: احیا واحدهای صنعتی راکد تعطیل شده مانند سامان کاشی درسال های اخیر گام مهمی در راستای رونق تولید و تحقق شعارسال است و در اولویت کاری قرار دارد.

عبدالرحیم رحیمی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: احیای صنایع راکد و پیشگیری از تعطیلی واحدهای فعال صنعتی از اولویت کاری دولت در سال جاری است و اجرای فرامین مقام معظم رهبری مبنی بر رونق تولید از موئلفه های مهم و در دستور کار دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: در سالهای گذشته بسیاری از واحدهای بزرگ صنعتی این شهرستان به دلایل مختلف راکد و تعطیل شده و علاوه بر رونق بیکاری چرخ تولید این واحدها متوقف شده که با حمایت دولت و تلاش این فرمانداری مجددا این واحدها احیا خواهند شد.
وی حفظ و تقویت اشتغال موجود و همچنین ارتقای توان تولید کارخانه ها و صنایع با اتخاذ راهکارهای مناسب را از دیگر اولویت های دولت در سال رونق تولید عنوان کرد و افزود: احیاء واحدهای بزرگی مانند سامان کاشی، کاشی جم و استفاده از ظرفیت های کارخانه نساجی و بسیاری دیگر از صنایع این شهرستان از اولویتهای مهم است.
معاون استاندار لرستان و فرماندار بروجرد با اشاره به بازدید 29 اردیبهشت از واحدهای صنعتی راکد از جمله سامان کاشی بروجرد اضافه کرد: هر واحد صنعتی که 2 سال تعطیل شود احیا مجدد آن نیازمند زمان و صرف سرمایه فراوان است.
رحیمی با اشاره به بخشنامه اخیر دولت برای بخشودگی جرائم کارفرمایان به تامین اجتماعی ادامه داد: کارخانه سامان کاشی هم مشمول این بخشودگی شده و حدود 200 میلیارد زیال از جرائم این کارخانه بخشیده شده که این خود کمک بزرگی به این واحد صنعتی برای احیا مجدد است.
وی یادآور شد: پیگیرهای لازم برای رفع مشکلات کارخانه سامان کاشی صورت گرفته و از دستگاههای خدمات رسان خواسته شده تا 3 ماه به این کارخانه تنفس دهد تا تولید را شروع نماید.
فرماندار بروجرد به مصمم بودن کارفرما برای راه اندازی خط تولید این کارخانه اظهارداشت: حمایت های لازم از این واحد صنعتی انجام خواهد شد و در صورت عدم تمایل کارفرما از راههای قانونی در راستای احیا مجدد اقدام می شود.
رحیمی با بیان لزوم به کارگیری نیروهای قبلی این کارخانه، بیان کرد: تلاش خواهد شد از تخصص نیروهای سابق این واحد صنعتی در جهت رونق و احیا مجدد این کارخانه بهره گیری شود و در صورت فراهم شدن شرایط و رفع مشکلات هشت ماه زمان لازم است تا خط تولید کارخانه سامان کاشی احیا شود.
معاون استاندار و فرماندار بروجرد در بخش دیگری از سخنان خود ‍با اشاره به بازدید از روند اجرای فاز جدید پروژه میدان میوه و تره بار بروجرد گفت: این طرح مربوط به بخش خصوصی است که حدود ۶۵ درصد پیشرفت کار داشته است.
رحیمی افزود: این طرح مربوط به بخش خصوصی است که در مسائل جانبی مشکلاتی دارد و تلاش شده در کمیته انطباق مطرح شود.
وی اضافه کرد: حجم سرمایه‌گذاری این طرح حدود 110 میلیارد ریال است که برای بهره برداری از ان نیاز به 100 میلیارد ریال سرمایه دیگر است که با بهره برداری از ان 32 مغازه 240متری ایجاد می شود.
6052/7273

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي فرمانداري صنايع رونق توليد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی نوری عصر چهارشنبه در آئین رونمایی از مرکز توسعه کار آفرینی کردستان اظهار کرد: کردستان دارای مرز مشترک با کشور عراق بوده و نیاز است از دانش فناوری ارتباطات برای کمک به ایجاد زیرساخت استفاده کنیم.

وی افزود: در سنوات قبل در زمینه نرخ بیکاری کردستان عمدتاً در رتبه‌های یکم تا پنجم نرخ بیکاری کشور بودیم اما در تابستان سال قبل بهترین عملکرد را در کاهش نرخ بیکاری داشتیم.

وی تصریح کرد: توجه به زیرساخت‌های فناوری ارتباطات و اطلاعات در راستای افزایش اشتغال و کاهش نرخ بیکاری مهم است و باید زیرساخت‌ها تقویت شوند.

نوری ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را لازمه توسعه استان دانست و خاطرنشان کرد: براساس دستور رئیس جمهور باید به اشتغال فارغ التحصیلان زاگرس‌نشین بیشتر توجه شود تا در زمینه اشتغال و توسعه کردستان قدم مثبتی برداشته شود.

معاون اقتصادی استاندار کردستان یادآور شد: کردستان استانی صنعتی نیست و توجه به تولید در توسعه کردستان مهم است و در این راستا سال قبل هر هفته یک روز را به نام «دوشنبه‌های تولید» نامگذاری کردیم که ۷۰ واحد تولیدی به عرصه تولید بازگشت.

وی اضافه کرد: امسال «شنبه‌های تولید» را راه‌اندازی کردیم که در راستای احیای واحدهای تولیدی بویژه واحدهای تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز قدم برخواهیم داشت و هدفگذاری کردیم تا بتوانیم موفق عمل کنیم.

نوری به وضعیت معادن استان پرداخت و گفت: کردستان در حوزه معدن رتبه یکم تولید طلای کشور را دارد و در حوزه ذخیره این ماده معدنی رتبه دوم کشور را داراست.

وی اعلام کرد: در حوزه کشاورزی و تولید توت فرنگی، گندم و انار رتبه‌های خوبی در کشور داریم و در حوزه صادرات و واردات نیز جا برای توسعه وجود دارد.

معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اذعان کرد: اگر نتوانیم علم روز را به این حوزه‌ها وارد کنیم مسیر توسعه و تحول را نخواهیم دید بنابراین باید از همه ظرفیت‌ها در استان بهره ببریم.

نوری خاطرنشان کرد: به مدیران و مسؤولان دستگاه‌های مختلف اجرایی تاکید شده که ۲۰ درصد از تسهیلات را به شرکت‌های دانش بنیان اختصاص دهند.

وی اضافه کرد: انتقال دانش‌های فناوری به کشور عراق نیز از اولویت‌هایی است که مورد توجه خواهد بود.

کد خبر 6088063

دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • شناسایی و پلمپ کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید چیپس سیب زمینی در سامان
  • مهار آتش‌سوزی گسترده کارخانه پارافین شهرک صنعتی شکوهیه قم
  • راه‌اندازی واحد احیا فولاد بافت با نانوکاتالیست‌‌های ایرانی
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • سهم ۱۷ درصدی تهران از صادرات کشور/ ۲۰۰ واحد راکد احیا شد
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته