Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  خبرنگار ایلنا، محسن هاشمی، رییس شورای اسلامی شهر تهران در  یکصد و چهل و دومین جلسه شورا با اشاره به اینکه امروز دومین سالروز رای تاریخی شهروندان تهرانی به شورای پنجم است، گفت: در این رکورد مشارکت مردم در انتخابات شورای شهر در تاریخ ایران شکست و حضور حدود  4میلیون نفر شهروند تهرانی، پشتوانه بی سابقه ای را برای مدیریت شهری تهران آفرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس شورای اسلامی شهر تهران گفت: برای جمهوری اسلامی که مبدع نظام مردم سالاری دینی در جهان است، این شورا، بهترین ابزار برای تثبیت و تعمیق اراده مردم در اداره جامعه است. رای و حمایت مردم از شورای پنجم یک تهدید نیست بلکه فرصتی استثنایی است که در صورت عدم استفاده صحیح از آن موجب یاس و ناامیدی مردم وعدم تکرار آن خواهد شد.

وی در ادامه تصریح کرد: سنگین‌ترین بخش بار این امانت بزرگ بر دوش ما در شورای پنجم برای تحقق مطالبات و انتظارات مردم است اما این به معنای بی مسئولیت بودن سایر قوا و دستگاه‌های نظام در برابر این بار نیست و امروز باید متاسفانه تصریح کنم که طی دوسال سپری شده از رای معنادار شهروندان به شورای پنجم، هنوز شواهد و قرائن توجه سه قوه به این حمایت و تفویض اختیار مردم به نمایندگانشان در شورای شهر دیده نمی‌شود و اغراق نیست اگر گفته شود که مجموعه حمایتی که از نهاد مدیریت شهری در گذشته می‌شده با این حمایت بی سابقه مردم نه تنها افزوده نشده بلکه به نوعی کاسته شده است.

 هاشمی همچنین افزود: بنده پیش از این بارها از تریبون شورای اسلامی شهر تهران  به انتقادی از عملکرد مجموعه شورا و شهرداری دست زدم و اجازه می‌خواهم امروز و به پاس ادای امانت مردم و پاسخ دادن به انتظارات به حق شهروندان گلایه‌هایی نسبت به سایر دستگاه‌های مسئول در این میان عرض کنم، انتظار ما از دولت بیش از عملکرد دوسال گذشته آن در حوزه مدیریت شهری است، تهران و شهروندان تهرانی بار سنگین خدمات پایتختی کشور  را بدوش می‌کشند بدون آنکه دولت مرکزی نقش خود را در حل مشکلات و مقابله با پیامدهای این وضعیت ایفا کند.

وی با اشاره به انتظارات شورای پنجم بیان کرد: مجلس شورای اسلامی نیز با وجود همزبانی و همدلی با مدیریت شهری، تاکنون در عمل اقدام جدی و فراتر از گذشته در حل مسائل تهران برنداشته و تنها گام مثبت آن جلوگیری از تصویب لایحه دولت برای تملک درآمد پایدار مدیریت شهری بوده که آن نیز هنوز به نتیجه قطعی نرسیده است.

هاشمی در خطاب به قوه قضاییه اظهار کرد: از دستگاه قضایی با مدیریت جدید نیز انتظار داریم با اطلاع‌رسانی نسبت به سرنوشت پرونده مرتبط با شهرداری تهران که هزاران میلیارد تومان از حقوق شهروندان تهرانی با رسیدگی قطعی به این پرونده‌ها احیا و بازگردانده می‌شود و بخش زیادی از مشکلات مردم قابل حل است، ما را یاری کند.

رئیس شورای شهر تهران ضمن قدردانی از پرسنل زحمت کش صداوسیما گفت: پوشش اطلاع‌رسانی فعالیت‌ها، مشکلات و نیازهای مدیریت شهری تهران در دوره فعلی در مقایسه با دوره‌های گذشته افت محسوسی داشته است در حالی که این انتظار وجود داشت که صداوسیما با شورای پنجم که از آرا و نمایندگی چندین برابری مردم برخوردارند، تعامل قوی‌تری داشته باشد تا نمایندگان مردم بتوانند مطالبات عمومی و مسائل شهروندان را بهتر منعکس کنند.

وی در ادامه سخنانش از سایر نهادهای حاکمیتی مانند سپاه پاسداران، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی خواست تا نه تنها سطح همکاری و تعامل و کمک به مدیریت شهری را نسبت به دوره گذشته کاهش ندهند که شائبه مسائل سیاسی در افکار عمومی شکل بگیرد بلکه حمایت و کمک به حل مسائل شهری در تهران را در اولویت قرار دهند زیرا نارضایتی مردم در شرایط فعلی بزرگترین تهدید برای نظام و خطرناک‌تر و مهم‌تر از تهدیدات خارجی است و خدمت‌رسانی و حل معضلات جامعه بزرگترین بازدارندگی و قدرت دفاعی برای نظام محسوب می‌شود، موثرترین آرایش جنگی برای تهران، حل معضلات ریشه‌ای مردم و نشاندن لبخند رضایت بر لبان شهروندان مظلوم تهرانی است.

 وی در  ادامه گفت: نقش مدیریت شهری، بویژه شهرداری تهران از همه تاثیرگذارتر است وامیدواریم انگیزه واشتیاق مدیران ومسئولان شهرداری برای افزایش کارایی و خدمت‌رسانی به مردم در عمل دیده شود و از هرگونه اتلاف بیت‌المال، رانت، تخلف، هزینه‌های غیرضروری و تشریفاتی در این سال سخت برای مردم، جلوگیری شود.

محسن هاشمی تصریح کرد: با تقویت واقع‌بینی و عملگرایی بجای ایده‌آل‌گرایی و بهبود وحدت وکاهش اختلاف سلیقه ها دوسال باقیمانده را با انگیزه و انرژی مضاعفی به خدمت بپردازند.

وی همچنین افزود: همه ما با تجدید عهد با شهروندان تهرانی، از هرگونه انتقاد، پیشنهاد و نظر سازنده و کارشناسی برای رفع مشکلات و خدمت‌رسانی بهتر مدیریت شهری به مردم استقبال می‌کنیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: جامعه جمهوری اسلامی دولت شورای شهر تهران مشکلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۳۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند

به گزارش همشهری آنلاین، سوده نجفی رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران گفت: در برنامه چهارم، ۲۱حکم در حوزه این معاونت وجود دارد اما بعد از گذشت سه سال از عمر این دوره مدیریت شهری جای سوال است که چه تعداد از این احکام محقق شده است؟

او افزود: احداث ۷سرای محلات در برنامه بود اما چه تعداد تاسیس شده است؟ در حوزه آموزش‌های شهروندی بگوید که چه تعداد از این آموزشها ارائه شده است؟ در مورد قرارگاه جهادی سیدالکریم توضیحاتی ارائه دهید که قرار است چه اقداماتی انجام دهد.

تشکری هاشمی رئیس کمیسیون حمل ونقل شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه مردم از شهرداری تهران توقع دارند که شهری تمیز و آراسته داشته باشند و برای اینکه شهری آراسته و در شأن و متناسب با فرهنگ مان داشته باشیم، لازم است اقداماتی در چارچوب توقعات مردمی شکل گیرد، گفت: سوال من این است که چقدر برای فرهنگ‌سازی شهر متمدن تلاش کردیم؟

علیرضا نادعلی رئیس کمیته فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه جلسات متعددی با معاونت فرهنگی برگزار شده است، گفت: در مورد استقبال از نوروز زحمات زیادی کشیده بودند، اما در برخی از مناطق، برخی از کارها برای استقبال از نوروز خوب و در برخی مناطق کیفیت نداشت و باید متوازن می شدند و در مورد فعالیت ماه رمضان نیز باید بگویم در بیلبوردهای شهری به مردم گزارش داده می شد و ما هر چه به سمت مناطق و محلات برویم کارها نهادینه می شود و سعی شده به موضوعات جدید با تکنولوژی جدید وارد شوند که باید ادامه داشته باشد تا جاهای خالی پر شود.

جای خالی شادی و تفریح بعد از کرونا

نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران نیز با بیان اینکه انجام کارهای اجتماعی بعد از کرونا بسیار سخت است و شهرداری تمام تلاش خود را کرد تا با طراحی برنامه‌های خلاقانه مردم را به برگزاری برنامه های جمعی تشویق کند، افزود: برای شادی و تفریح بعد از کرونا نیازمند الگو و طراحی جدید بودیم که این مهم نیز محقق شد و شاهد بودیم که جشنواره شهر رمضان امسال با حضور پرشور مردم رقم خورد.

پرویز سروری نایب رئیس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه امسال به همراه خانواده در برنامه بلوار کشاورز و پارک لاله حضور داشتم و از این خلاقیت‌ها وابتکارات تشکر می‌کنم، گفت: اما نیازمند تولیدات خلاقانه و نوآورانه هستیم و در برنامه‌های امسال ابتکاراتی داشتیم و توصیه میکنم که سال دیگر به مسئله معرفی ظرفیت های گردشگری تهران توجه ویژه شود.

مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا نیز با بیان اینکه رویکرد وظایف ذاتی شهرداری باید تقویت شود، گفت: انتظار ما این بود که در روز زمین پاک بیشتر فعالیت صورت می گرفت و در حوزه آب، هوا و خدمات شهری، اقدامات بیشتری مورد توجه قرار بگیرد.

حجت السلام سید محمد آقامیری رئیس کمیته عمران شورا هم با بیان اینکه ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ درگیر بودند که جای تقدیر دارد، ادامه داد: باید آموزش خانواده را با محوریت مادران مورد توجه قرار دهیم. اگر مادر خانواده درست آموزش ببیند هم می‌تواند فرزند را درست تربیت کند و هم تأثیر ویژه ای بر همسر خود داشته باشد.

مهدی بابایی رئیس کمیته ایمنی شورای شهر تهران با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در حوزه فرهنگسازی انسان متعالی انجام شد، گفت: در سالهای قبل اقدامات دینی با روش‌های نوین و جذاب چندان برگزار نمی‌شد که این اقدام در سال جاری مورد توجه قرار گرفت. باید در بیلبوردها برنامه‌های دیگر نیز معرفی می شد تا مردم از برنامه‌های بیشتری بهره ببرند.

کد خبر 846684 منبع: ایسنا برچسب‌ها حقوق شهروندی شوراى شهر تهران

دیگر خبرها

  • لزوم گره گشایی ترافیک شهری در رشت
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • بیشترین نارضایتی مردم از خودرسازان چیست؟ | ویدئو
  • دغدغه و درخواست شهروندان با ۵۶۴ مصوبه بازدید میدانی محلات پیگیری شد
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید
  • طرح رصد باید تبدیل به گفتمان نیرو‌های انقلاب در مدیریت شهری شود/ انجام یک پروژه کوچک به خواست مردم به اندازه یک کلان پروژه تاثیر گذار است
  • عملیات مسخره اسرائیل در اصفهان با اسباب بازی/ مدیریت شهری در حوزه مسکن حکم کمک کننده دارد
  • نشست هماهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب با همکاری مدیریت شهری تهران برگزار شد
  • نشست هماهنگی نمایشگاه کتاب با همکاری مدیریت شهری تهران برگزار شد
  • از بین رفتن جان شهروندان در سایه نبود HSE