Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، تقی رستم وندی، رییس سازمان امور اجتماعی کشور در حاشیه صد و هفدهمین جلسه شورای اجتماعی کشور با موضوع ساماندهی نقاط حاشیه نشین در جمع خبرنگاران گفت: موضوع سکونتگاه های غیررسمی یا بهتر بگوییم محلات هدف بازآفرینی شهری در دو جلسه از شورای اجتماعی کشور مورد بررسی قرار گرفت.

 وی ادامه داد: در این دو جلسه دستگاه‌های دولتی نسبت به ماموریتی که در حوزه امداد رسانی، خدمات اجتماعی و سلامت اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی بر عهده دارند گزارش های متنوع و مختلفی را ارائه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه مسائل این مناطق از جمله برقراری امنیت، اشتغال، آموزش، بهداشت و سلامت مورد بررسی قرار گرفت خاطرنشان کرد: خوشبختانه امروز یک هم افزایی و هماهنگی و انسجام خوبی در حوزه برنامه‌ریزی بین همه دستگاهها ایجاد شده است و می‌توانیم بگوییم سال ۹۸ آغاز یک تحول عمده در حوزه اقدامات و مداخلات دستگاه‌های دولتی در محلات هدف بازآفرینی شهری است.

رستم وندی تصریح کرد: حدود ۱۱ میلیون نفر در محلات حاشیه نشین کشور ساکن هستند همچنین حدود ۸ میلیون نفر در بافت فرسوده و بافت تاریخی کشور حضور دارند که در مجموع جمعیت بزرگی از کشور را شامل می شود یعنی در مجموع ۱۹ میلیون نفر از جمعیت ۶۰ میلیون شهرنشین جمهوری اسلامی در این مناطق ساکن هستند که دارای مشکلات خاص خود هستند این جمعیت مبتلا به فقر شهری بوده و دارای مشکلات کالبدی، مشکل مسکن پسماندها و ... هستند. همچنین عقب ماندگی از نظام آموزشی  و پایین بودن بهداشت در این محلات از جمله مشکلات این مناطق بوده که باید با کمک هم افزایی همه دستگاه‌ها در این محلات اقدامات و مداخلات لازم شکل بگیرد.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: امروز مقرر شد کارگروه ویژه‌ای تشکیل شده تا در خصوص موضوع مهاجرت معکوس که در برنامه ششم توسعه نیز به آن اشاره شده است موضوعات مختلف را بررسی کند. همچنین در حوزه امنیت و اشتغال الگوهای مناسبی امروز ارائه شد که نمونه آن ائتلافی است که بین هلال احمر و سازمان فنی و حرفه ای معاونت زنان و امور خانواده ریاست جمهوری و وزارت کشور ایجاد شده است تا در حوزه اشتغال فعالیت کند و تلاش می کند در ۲۲ استان کشور مدل خاصی را که در حوزه کارآفرینی طراحی شده است به اجرا درآورد همچنین امروز نمونه موفقیت از کارآفرینی را در شهر کرمان شاهد بودیم.

رستم وندی تاکید کرد: بحمدالله به نظر می رسد که با برنامه ریزی صورت گرفته، سال ۹۸ سرآغاز تحول خوب در حوزه مداخلات در این سکونت گاهها باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی جمهوری اسلامی زنان فنی و حرفه ای مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود

فرماندار ایلام گفت: بسته‌های تشویقی برای ساخت‌وساز در بافت‌های فرسوده با نظر شهرداری پیگیری و با هماهنگی راه و شهرسازی به مرحله اجرا رسانده شود، چراکه یکی از نقاط قوت در احداث مسکن در نظر گرفتن بسته‌های تشویقی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، عبدالصاحب نادری- امروز پنجشنبه ششم اردیبهشت - در جلسه شورای تأمین مسکن شهرستان ایلام اظهار کرد: با عنایت به تاکید ریاست جمهوری در تسریع ساخت واحدهای نهضت ملی باید تمام دستگاه‌های اجرایی و خدمت‌رسان در پروژه نهضت ملی مسکن بیش از پیش پای کار باشند.

وی افزود: تمام ادارات با همکاری راه و شهرسازی در تأمین زمین برای باقیمانده تعهدات ایجاد شده همکاری لازم به عمل آورند.

فرماندار ایلام خاطرنشان کرد: زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز و فاضلاب برای پروژه‌های اولویت‌دار از نظر پیشرفت فیزیکی از طریق هماهنگی با بنیاد مسکن توسط دستگاه‌های خدمات‌رسان اجرا شود.

نادری تصریح کرد: بسته‌های تشویقی برای ساخت‌وساز در بافت‌های فرسوده با نظر شهرداری پیگیری و با هماهنگی راه و شهرسازی به مرحله اجرا رسانده شود، چراکه یکی از نقاط قوت در احداث مسکن در نظر گرفتن بسته‌های تشویقی است.

وی با تشکر از بانک مسکن که پای کار بوده است، گفت: بانک‌هایی که در خصوص ارائه تسهیلات متعهد شده‌اند جهت مسکن همکاری لازم را نداشته‌اند باید تعیین تکلیف شود.

کد خبر 747768

دیگر خبرها

  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • پیشتازی شهرداری تبریز در تخفیف۸۰ درصدی صدور پروانه در بافت فرسوده
  • نوسازی ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور
  • وضعیت نامناسب بافت‌های فرسوده در شهرها
  • ۱۶۶ هزار هکتار از بافت‌های شهری فرسوده است
  • تعیین تکلیف املاک فاقد سند در بافت فرسوده پایتخت
  • ۲۵ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده کشور نوسازی شد
  • تسهیل در فرآیندهای صدور سند مالکیت املاک فاقد سند
  • راه‌حل‌های یک پژوهشگر علوم اجتماعی برای افزایش جمعیت
  • توزیع بیش از ۴۴ هزار بسته نوسازی بافت‌های فرسوده در ۲۶۱ محله کشور