Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ،  سید علی حاج سید علیخانی؛ مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شمال کرمان در جلسه کمیسیون ایمنی راه‌ها و بررسی سوانح و تلفات جاده‌ای استان به فعالیت ۶ مرکز معاینه فنی سنگین و ۱۲ پلیس راه اشاره کرد و گفت: ۱۲۰ کیلومتر روشنایی در محور‌های شمال استان تامین شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: ۵۶ درصد تصادفات جاده‌ای به دلیل واژگونی خودرو است و به منظور رفع خستگی رانندگان، ۳۲ مجتمع خدمات رفاهی در استان راه‌اندازی و ۱۳ مورد موافقت اصولی نیز گرفته شده است.

حاج سیدعلیخانی همچنین اجرای ۳۴۵ متر شانه‌سازی در جاده‌های شمال استان را به منظور کاهش میزان خسارت ناشی از انحراف خودرو مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ۱۲۵ نقطه پرحادثه در جاده‌های استان شناسایی شدند که ساماندهی ۷۲ نقطه آن باقیمانده و اعتبار مورد نیاز برای رفع آن‌ها ۸۳۰ میلیارد ریال است.

وی عنوان کرد: ۱۳ هزار و ۱۹۱ کیلومتر راه آسفالته در استان داریم که ۱۰ درصد راه‌های کشور را شامل می‌شود و از این حیث رتبه دوم کشور را داریم وهر اندازه در حوزه زیرساخت‌های جاده‌ای کار کنیم خوب است، اما با توجه به درصد بالای عامل انسانی در تصادفات، برای این موضوع طرح و برنامه‌ای گذاشته شود.

سیدعلیخانی ابراز کرد: ۱۴۹ دوربین ثبت تخلف عبور و مرور را در شمال استان کرمان در دست اجرا داریم که به صورت سرعت متوسط سنجش انجام می‌دهند.

سیدمصطفی آیت‌الهی‌موسوی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان نیز اظهار داشت: در مسئله کاهش آمار تصادفات، تنها دولت دخیل نیست، در حد توان زیرساخت‌های استان را در حوزه جاده، خرید دوربین‌های کنترل سرعت و نظارتی و ... برای کاهش تصادفات و تلفات درون‌شهری و برون‌شهری فراهم کرده‌ایم.

وی بیان داشت: ۵۶ درصد از تصادفات جاده‌ای به دلیل واژگونی خودرو به وقوع می‌پیوندد که حجم عمده آن‌ها نیز به خواب‌آلود بودن راننده بر می‌گردد، پس باید در حوزه فرهنگ‌سازی و آگاه‌سازی شهروندان بیشتر باید کار شود.

آیت‌اللهی‌موسوی ادامه داد: بخشی از اعتبارات برای خرید دوربین‌های کنترل سرعت را تامین کردیم و انجام شد و با خرید دوربین ها‌ی نظارتی، می‌توانیم اطراف شهر کرمان را به لحاظ امنیت و ترافیک به صورت کامل پوشش دهیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمان تاکید کرد: برنامه جامع کاهش تصادفات در دو بخش درون شهری و برون شهری با متولی‌گری راه و شهرسازی و راهداری تدوین شود.

سرهنگ یوسف نجفی رئیس پلیس راه استان کرمان در این جلسه، تعداد تصادفات فوتی درون شهری استان کرمان در سال گذشته را ۲۲۸ فقره اعلام کرد و افزود: این آمار تصادفات فوتی درون‌شهری نسبت به سال گذشته هشت فقره کاهش را نشان می‌دهد.

وی بیان داشت: شهرستان کرمان ۱۰۵ فقره تصادف فوتی در سال ۹۷ داشته و تعداد متوفیان درون‌شهری استان ۲۳۶ نفر بوده است.

نجفی ادامه داد: در شهر کرمان به لحاظ تعداد پاسگاه، زیرساخت‌های معابر، روشنایی معابر و مباحث فرهنگی جای کار بسیاری وجود دارد که با رسیدگی به آن‌ها کاهش تصادفات و تلفات را رقم بزنیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان تصریح کرد: ۳۷ درصد جانباختگان تصادفات درون شهری عابران پیاده و ۳۸ درصد آن‌ها راکبان موتورسیکلت هستند، لذا باید برنامه‌ای تدوین و بر اساس آن کار انجام شود.

نجفی افزایش دوربین‌های جاده‌ای را لازم برشمرد و عنوان کرد: شهر‌ها هم به لحاظ تجهیزات راهنمایی و رانندگی باید تقویت شوند.
انتهای پیام/ی

لزوم افزایش دوربین های جاده ای در کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حمل و نقل حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار

تین نیوز

داریوش امانی امروز (۴ اردیبهشت ماه) در حاشیه بازدید از پایانه مرزی شلمچه با اشاره به برنامه های سفر خود به خوزستان و موضوع اقدامات مربوط به اربعین اظهار کرد: از ورودی ماشین آلات راهداری در گمرک خرمشهر بازدید شد و به دنبال این هستیم که مباحث قانونی آن حل تا هرچه سریعتر ترخیص شوند و بتوانیم از این ماشین آلات برای فعالیت های اربعینی و اقتصادی استفاده کنیم.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، وی ادامه داد: بازدید از پایانه های اربعینیِ شلمچه و چذابه از دیگر برنامه های سفر است.  از سال گذشته اقداماتی برای بهسازی پایانه ها آغاز شد و تاکنون ادامه دارد که شامل بهسازی و ایمن سازی راه های استان به ویژه راه های منتهی به مرزها است. این اقدامات از سال گذشته آغاز و از ابتدای امسال نیز به استان ابلاغ و اعتبار لازم در نظر گرفته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به بهسازی محوطه پایانه ها افزود: از ابتدا بحث بر این بود که زائران از ابتدای ورودی پایانه مرزی باید در یک تونل سرد، سایه بان و مه پاش ها عبور کنند. سال گذشته، بیشترین تعداد نصب سایه بان را داشتیم امسال نیز این کار ادامه خواهد داشت. همچنین محوطه سازی، بهسازی پایانه ها و احداث سرویس های بهداشتی انجام می شود.

امانی با اشاره به بحث حمل و نقل و ناوگان در اربعین گفت: با توجه به مشکلاتی که در تامین ناوگان اتوبوسی و لوکوموتیو وجود دارد، اقداماتی در حال انجام است و ناوگان موردنیاز از طریق تولید داخل و واردات تامین می شود. امیدواریم بتوانیم تعدادی ناوگان جاده ای و مسافربری را از کشورهای اطراف وارد کنیم و از سویی در حال مذاکره با دولت عراق هستیم تا بتوانیم در ایام اربعین از ناوگان عراقی استفاده کنیم و وارد کشورمان شوند و تردد داشته باشند تا بخشی از زائران از این طریق جابجا شوند.

وی ادامه داد: اولویت ویژه تر ما، بهسازی راه های اربعین و رفع نقاط پرحادثه محورهای منتهی به پایانه های مرزی است. در حال حاضر بهسازی روشنایی، نصب نیوجرسی، خط کشی و روکش آسفالت از اقداماتی است که در حال انجام است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: سال گذشته بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان پروژه برای راه های اربعینی تعریف شد. امسال نیز بخشی از مطالبات پیمانکاران تامین و برای کارهای باقی مانده تامین اعتبار انجام شده است.

رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای افزود: در بحث جاده اهواز -خرمشهر، احداث بزرگراه در دستور کار است که شرکت ساخت در حال پیگیری است. اگر تامین اعتبار شود، بخشی از آن به اربعین امسال می رسد. جاده موجود نیز در اولویت است و هرگونه مشکلات روشنایی، خط کشی، روکش آسفالت و رفع نقاط پرحادثه، انجام می شود.

وی با اشاره به وجود ۸۸۷ نقطه پرحادثه گفت: هزار و ۵۰۰ نقطه پرحادثه از قبل داشتیم که سال گذشته نزدیک به ۷۶۰ نقطه برطرف شد. از ۸۸۷ نقطه ای که با پلیس به نتیجه رسیدیم که بر اساس استانداردها قطعا جزو نقاط پرحادثه هستند، نزدیک به ۴۰۰ نقطه رفع شد و تعهد این است که تا پایان این دولت کل نقاط برطرف شوند.

امانی عنوان کرد: امسال ۴۸۷ نقطه باقی مانده را در برنامه گذاشته ایم که حتما برطرف شوند. از آن طرف، در مسیرهای اربعینی نزدیک به ۱۲۰ مورد نقطه پرحادثه وجود داشت که اکنون ۷۰ مورد آن برطرف شده است.

وی ادامه داد: نیازمندی استان ها در بخش راه ها و پایانه های مرزی استخراج شدند و برآورد می شود نزدیک به هزار میلیارد تومان مطالبات پیمانکاران پرداخت شود و دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای فعالیت های اربعینی نیاز است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • به دنبال مسئول سازی، اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌ها هستیم
  • کاهش ۱۰۰ درصدی تصادفات فوتی در کردستان
  • موتورسیکلت‌ها با ۳۵ درصد از عوامل تصادفات درون شهری هستند
  • خط کشی ۱۰۰ کیلومتر از جاده‌های ارتباطی مازندران
  • افزایش ۱۶ درصدی متوفیان تصادفات ترافیکی در کرمانشاه
  • ایمن سازی و رفع ۴۸۷ نقطه پرحادثه راه‌های کشور
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • رفع ۴۰۰ نقطه پرحادثه در کشور/ احداث بزرگراه اهواز خرمشهر در دستور کار
  • مرگ ۱۰۹ نفر در تصادفات درون شهری کرمانشاه
  • کاهش ۱۰ درصدی مصدومان تصادفات جاده‌ای