Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@20:56:02 GMT

ظرفیت دانشجویان برای تبلیغ جشنواره رضوی بکار گرفته می شود

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۴۸۶۴

ظرفیت دانشجویان برای تبلیغ جشنواره رضوی بکار گرفته می شود

سنندج - ایرنا - نماینده نهاد رهبری در دانشگاه کردستان گفت: از ظرفیت دانشجویان برای تبلیغ و اطلاع رسانی در خصوص نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی بهره گرفته می شود.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محرمعلی بیابانی روز یکشنبه در دیدار مدیر کل کتابخانه های عمومی کردستان در خصوص نحوه برگزاری جشنواره رضوی اظهار داشت: فضای بسیار خوبی در دانشگاه کردستان برای حضور دانشجویان در این جشنواره فراهم است و باید از این ظرفیت به بهترین نحوه استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: نهاد رهبری در دانشگاه کردستان با استفاده از ارتباطات موثری که با سایر بخش ها و همچنین دانشجویان دارد علاوه بر تبلیغ و اطلاع رسانی در خصوص جشنواره زمینه را برای حضور دانشجویان، مدرسان و اساتید دانشگاه و همچنین خانواده های آن ها فراهم می کند.
نماینده نهاد رهبری در دانشگاه کردستان اضافه کرد: برگزاری برنامه های متنوع در ارتباط با کتاب و کتابخوانی نیاز جامعه امروز است و باید از شیوه های کاربردی برای ارتقای سرانه مطالعه استفاده کرد.
حجت الاسلام بیابانی یادآور شد: نهاد کتابخانه های عمومی کشور به عنوان یکی از متولیان حوزه کتاب با برگزاری جشنواره رضوی گام بسیار مهمی در راستای دعوت از اقشار مختلف برای کتابخوانی برداشته است.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان هم گفت: نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی توسط نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور و با همکاری بنیاد فرهنگی هنری بین المللی امام رضا (ع) و معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار می شود.
محمد عبدالملکی اظهار داشت: این جشنواره در راستای اشاعه و ترویج فرهنگ منور رضوی، گسترش فرهنگ کتابخوانی و مطالعه کتاب‌های مرتبط با سیره‌ پاک ائمه‌ معصومین (ع) همزمان با ایام دهه‌ کرامت، برگزار می‌شود.
وی افزود: در فراخوان نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی، 12 کتاب در سه رده سنی «کودک، نوجوان و جوان و بزرگسال» معرفی شده است.
عبدالملکی تاکید کرد: این جشنواره در دو بخش «فردی» و «خانوادگی» برگزار می‌شود که علاقه‌مندان می‌توانند با مطالعه منابع مرتبط با این بخش، در دو شیوه مکتوب و الکترونیکی در جشنواره شرکت کنند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان گفت: برگزیدگان نهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در 2 سطح «ملی» و «شهرستانی» معرفی و با اهدای لوح تقدیر و هدایای نقدی از آنها تجلیل می شود.
وی اضافه کرد: این جشنواره در سطح شهرستانی با توجه به تعداد کتابخانه‌های شهرستان و میزان شرکت کننده، از 8 برگزیده و 2 خانواده برتر در هر شهرستان با اهدای لوح سپاس، تندیس جشنواره و هدیه نقدی تقدیر می‌شود.
به گزارش ایرنا، جشنواره کتابخوانی رضوی از مجموعه جشنواره بین المللی امام رضا (ع) فعالیت خود را از نهمین دوره برگزاری زیر نظر نهاد کتابخانه های عمومی کشور آغاز کرد.
نهمین جشنواره رضوی در سطح ملی از 80 نفر به عنوان برگزیدگان فردی و هشت خانواده برتر با اهدای لوح سپاس، تندیس جشنواره و مبالغ نقدی تجلیل می‌شود.
7349/9102

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي جشنواره رضوي دانشگاه كتابخواني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۴۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند

به گزارش جام جم آنلاین زنجان، محسن افشارچی، در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان گفت: طی دوسال اخیر نحوه مدیریت و رویکرد کتابخانه‌های عمومی استان زنجان متحول شده و یکی از ویژگی‌های مسئولین این دستگاه پیگیری مداوم امور است.

افشارچی با بیان اینکه ترویج کتاب و کتابخانه منشا خیر و به نفع مردم است، افزود: از فرمانداران و مسئولین استان در رده‌های مختلف خواستارم به مقوله کتابخانه‌‌ها به عنوان یک دستگاه فرهنگی تاثیرگزار بنگرند و در این راستا عمل کنند.

این مسئول ادامه داد: در کشور، پایگاه‌های فرهنگی بسیاری داریم اما در این میان کتابخانه های عمومی وضعیت منحصر به فردی دارد؛ کتابخانه یک پایگاه فرهنگی عمومی است و طیف مخاطبان گسترده‌ای را دربر می‌گیرد.

رئیس انجمن کتابخانه‌های عمومی استان زنجان تصریح کرد: ترویج کتابخوانی از اهداف مهم ما است و ترویج کتاب و کتابخانه و تربیت فرهنگی منشا خیر و به نفع مردم است.

وی خاطرنشان کرد: کتابخانه محل مناسبی برای آموزش امور شهری به کودکان و نوجوانان در حوزه‌هایی مانند آموزش تفکیک زباله، باید و نبایدهای حقوق شهروندی و... است. در استان نیروهای انسانی توانمندی در حوزه فرهنگ داریم و باید از این ظرفیت‌ها در کتابخانه‌های عمومی بهره ببریم.

استاندار زنجان ضمن اشاره به برگزاری سلسله جلسات ادبیات و زندگی در کتابخانه‌های استان، گفت: جلسات خوانش و شرح مثنوی، عطار و حافظ بسیار ارزشمند است و باید چنین برنامه‌های تداوم داشته باشد.

وی در پایان ضمن تاکید بر استفاده از بستر رسانه‌های اجتماعی و صدا و سیما برای ترویج فعالیت‌های کتابخوانی و معرفی خدمات کتابخانه‌های استان عنوان کرد: مکان‌های پر رفت و آمد مانند فرودگاه، راه آهن و ترمینال محل مناسبی برای ترویج کتابخوانی است و می‌توان استندهای ویژه برای دریافت کتاب صوتی برای مسافرین ایجاد کرد.

دیگر خبرها

  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • توسعه کتابخانه‌های سیار و ایجاد زنگ کتابخوانی در مدارس کشور
  • رشد ۳ برابری فعالیت‌های فرهنگی در کردستان
  • طرح کتابخانه‌های بدون کتاب در کشور اجرا شده است/ بی مهری نسبت به کتابخانه‌های عمومی کردستان
  • اجرای طرح کتابخانه‌ بدون کتاب در کشور/۱۰شهر کردستان فاقد کتابخانه
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • مسئولین استان نسبت به کتابخانه‌ها متفاوت عمل کنند
  • لزوم اجرای برنامه های فرهنگی با محوریت کتاب و کتابخوانی
  • ترویج فرهنگ کتابخوانی نیاز امروز جامعه است
  • کتابخانه‌های عمومی با برگزاری برنامه‌های فرهنگی مردم را به کتابخوانی ترغیب کنند