Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، در نشستی خبری محمدحسین گودرزی رئیس انجمن اسقاط کشور از تعطیلی 95 درصد این مراکز و بیکار شدن 25 هزار نفر خبر داد و گفت: این مراکز از سرمایه شخصی و بدون تسهیلات بانکی فعالیت می‌کنند و اکنون از 216 مرکز موجود 190 مرکز تعطیل و باقی با 10 درصد ظرفیت کار می‌کنند.

وی ادامه داد: علاوه بر تعطیلی این مراکز مردم نسبت به گذشته بیشتر درگیر آلودگی هوا و مصرف سوخت شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امروز یک میلیون و 500 هزار خوردروی فرسوده در حال تردد است طبق نظر کارشناسان هر کدام از آنها دو برابر یک خودروی استاندارد یورو 4 سوخت مصرف می‌کنند اگر دولت یک دهم هزینه صرفه‌جویی سوخت را به صنعت اسقاط اختصاص دهد علاوه بر فعال شدن این صنعت شاهد کاهش کشتارهای جاده‌ای خواهیم بود اما افسوس گوش شنوایی در دولت وجود ندارد و هیچ عزمی برای این کار نیست.

گودرزی با انتقاد از عدم اجرایی شدن مصوبات دولت توسط خود آنها گفت: هر مصوبه‌ای که خودروساز داخلی در آ‌ن دخیل باشد اجرا نخواهد شد چون زور دولت به خودروسازها نمی‌رسد در سال 88 دولت مصوب کرد که خودروسازهای داخلی معادل 30 درصد تولید خود را گواهی اسقاط بدهند اما تا به امروز اجرایی نشده و هیچ کدام از ارگان‌های نظارتی نیز علت عدم اجرای آن را نمی‌پرسند این در حالی است که در سال 96 نیز مصوبه‌ دیگری داشتیم که خودروهای تولید داخل که مصرف آنها در هر 100 کیلومتر بیشتر از هشت لیتر است باید یک گواهی اسقاط ارائه دهند اما زمانی که شریعتمداری وزیر شد اولین درخواست آ‌ن لغو این مصوبه بود و معاون اول نیز بلافاصله آن را پذیرفت.

وی ادامه داد: چرا هر مصوبه‌ای که پای خودروساز داخلی در آن آست عقیم می‌شود وزارت صمت را بدهید دست خودروسازها شاید ما بهتر بتوانیم با آنها کنار بیانیم دولت حتی نتوانست مصوبه‌های اسقاط قانون هوای پاک را که در خصوص خروج موتورسیکلت‌های فرسوده بود را اجرا کند. این در حالی است که طبق جدول معادل‌سازی آلایندگی دو موتورسیلکت برابر یا یک خودرو است.

وی با اشاره به انباشت گواهی اسقاط خودرو گفت: ‌اکنون 80 هزار گواهی موجود است که اگر بخواهیم با قیمت مصوب دولت حساب کنیم 200 میلیارد تومان سرمایه این مراکز بلااستفاده مانده و با قیمت روز نزدیک به 500 میلیارد تومان است.

گودرزی ادامه داد: دولت ریشه صنف ما را کند و بلایی سر ما آورد که خودش هم نمی‌داند چه کار کند و اعضای ما بارها خواستند جلوی وزارتخانه یا مجلس تجمع کنند اما ما مانع شده‌ایم. اکنون فقط امید ما به مجلس است تا طرح ساماندهی را به تصویب برساند که بخشی از آن خودروسازها را مکلف می‌کند که به تولید هر چهار دستگاه یک خودرو را استقاط کنند. خودروسازی که امروز پژوی 12 میلیونی را 120 میلیون می‌فروشد برای صرفه‌جویی و کاهش آلودگی هوا می‌تواند پنج میلیون بابت اسقاط بدهد.

گودرزی افزود: ما از دولت هیچ کمکی نمی‌خواهیم بلکه فقط انتظار داریم که جلوی کسب و کار ما را نگیرد خودمان می‌توانیم با استفاده از سرمایه خود فعالیت کنیم.

وی در خصوص اظهارات دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در خصوص انحصار در گواهی اسقاط گفت: واردکنندگان خودرو شریک تجاری ما هستند و در حالی که خودروسازها هیچ قانونی را اجرا نمی‌کردند ما با واردکنندگان در ارتباط بودیم. روز گذشته جلسه‌ای با دبیر این انجمن داشتیم و موارد مطرح شد آنها این تفکر را داشتند که با خرید گواهی از انجمن انحصار به وجود آمده و ما قیمت‌ها را بالاتر می‌دهیم. بنابراین پس از جلسه دیروز تصمیم گرفته شد که ظرف امروز و فردا ما آنالیز قیمت‌ها را به آنها بدهیم تا خودشان محاسبه کنند و یا اینکه خود انجمن به ما یک قیمت بدهد اگر مناسب بود بر همان اساس کار می‌کنیم اگر نه به ازای هر گواهی یک خودروی اسقاطی به مراکز بدهند.

گودرزی تصیح کرد: مالکین خودروهای فرسوده قشر ضعیف جامعه هستند و باید برای ترغیب آنها به اسقاط طرح‌های تشویقی گذاشته شوند که اکثر آنها با این خودروها زندگی خود را می‌چرخانند و باید بتوانند جای آن یک خودروی دیگر تهیه کنند. در حال حاضر کف خرید خودروی فرسوده 6 میلیون تومان است وقتی قیمت پراید به 40 میلیون رسیده، نمی‌شود اسقاط آن را 2.5 میلیون تومان محاسبه کرد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دولت قانون کسب و کار موتورسیکلت یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحدهای تعطیل سمنان احیا شد/ رئیس جمهور: تلاش برای رفع کم آبی

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: رئیس جمهور در چهارمین مقصد از دور دوم سفرهای استانی دولت سیزدهم صبح پنجشنبه وارد سمنان شد و مورد استقبال مقام‌های استانی قرار گرفت.

شرکت در جشن احیای ده‌ها واحد تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل در استان سمنان، افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی، شرکت در جلسه شورای اداری، شرکت در جشن نهضت ملی مسکن و سخنرانی در جمع مردم این استان از جمله برنامه‌های سفر یک روزه رئیس جمهور خواهد بود.

در زیر مجموعه از اخبار سفر رئیس جمهور به استان سمنان را ملاحظه می‌کند.

۱۰:۳۷ صد و نود و پنج هزار شغل در این زمینه تثبیت شده است

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم رئیس جمهور با بیان اینکه هشت هزار واحد راکد در کشور احیا شده است، گفت: ۱۹۵ هزار شغل در این زمینه تثبیت شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیات دولت اجرا می‌شود
  • فیلم/ رئیسی: بانک‌ها حق بنگاه‌داری ندارند
  • واحدهای تعطیل سمنان احیا شد/ رئیس جمهور: تلاش برای رفع کم آبی
  • توجه ویژه دولت برای رفع عقب ماندگی های بخش آب در مازندران
  • افزایش حق مسکن فقط با تصویب هیات دولت اجرا می شود
  • کاهش نرخ بیکاری در استان سمنان قابل توجه است/ «آب» مهمترین دغدغه
  • ۷۲ درصد مصوبات سفر رئیس جمهوری به لرستان اجرا شده‌اند
  • اجرای کامل ۷۲ درصد مصوبات اقتصادی سفر رئیس جمهور در لرستان
  • تعطیلی پنجشنبه‌ها از کی اجرا می‌شود؟
  • اختصاص بنزین به کد ملی قابل اجرا نیست