Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@20:39:08 GMT

فقط بازنشستگان سال ۹۷ پاداش خود را دریافت نکرده‌اند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۷۰۵۲

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی بابایی، رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در تشریح نشست فراکسیون نمایندگان ولایی با حضور بطحایی وزیر آموزش و پرورش و معاونین وی، گفت: محور این مباحث مطالبات فرهنگیان بود و مطرح شد که جامعه فرهنگیان از وضعیت معیشتی و حقوقی خود ناراضی هستند و باید وضعیت حقوق معلمان و فرهنگیان مورد بازنگری قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از موارد مورد تاکید نمایندگان، اهمیت دانشگاه فرهنگیان و لزوم توجه خاص به تربیت نیروی انسانی مورد نیاز با استفاده از حداکثر ظرفیت این دانشگاه بود. همچنین تبدیل وضعیت نیروهای حق التدریس و لزوم تسریع در تعیین تکلیف این گروه از موارد مطرح شده در این جلسه بود. نمایندگان مردم معترض بودند که چرا با وجود ظرفیت بالای نیروی انسانی کارآمد و متخصص در آموزش و پرورش، بعضی از مدیران انتخاب شده آموزش و پرورشی نیستند.

نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: نمایندگان از وزیر گله‌مند بودند که چرا تاریخ پرداخت مطالبات فرهنگیان اعلام می‌شود ولی اقدام موثری صورت نمی‌پذیرد، همچنین بلاتکلیفی دانش آموزان کنکوری و عدم اعلام نظر دقیق و صریح دراین مورد با توجه به شرایط مناطق سیل زده مورد سوال نمایندگان بود. لزوم برنامه ریزی دقیق برای پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته هم از مطالبات نمایندگان مردم بود، زیرا معتقدند زمانی که پاداش بازنشستگان پرداخت می‌شود که فاصله زمانی زیادی ایجاد شده و دردی از آن‌ها دوا نمی‌کند.

رئیس فراکسیون فرهنگیان مجلس گفت: نیروهای خرید خدمتی نیز در این جلسه مورد توجه نمایندگان بودند و عدم پرداخت حقوق آن‌ها مورد سوال قرار گرفت. نظام رتبه بندی معلمان هم مطالبه فرهنگیان است که نمایندگان مردم در خانه ملت از وزیر درخواست کردند در اسرع وقت در این خصوص نیز پاسخگوی جامعه فرهنگیان باشد.

حاجی بابایی ادامه داد: مسائل اخیر که در مدارس اتفاق افتاده است، نیز در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و درخواست شد، جوانب مختلف مساله با توجه به مسائل و اولویت‌های فرهنگی بررسی و گزارشی ارائه شود.

رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: نارضایتی فرهنگیان از بیمه درمانی نیز مورد سوال نمایندگان بود و لزوم ارائه بیمه درمانی موثر و پاسخگو مورد تاکید قرار گرفت. افزایش حقوق دانشجومعلمان باید براساس مصوبه مجلس صورت گیرد و در این مورد قوانین گویا و مستند وجود دارد، همچنین در صدور احکام افزایش حقوق همکاران فرهنگی مصوبه مجلس باید اجرایی شود.

حاجی بابایی اظهار داشت: اجرای سند ۲۰۳۰ در برخی مدارس و لزوم نظارت در این زمینه مورد اعتراض نمایندگان بود، همچنین، بی‌توجهی برخی مدارس غیر دولتی به مسائل فرهنگی مورد بحث قرار گرفت و از وزیر درخواست شد، نظارت بیشتری بر این امور داشته باشند.

نماینده مردم همدان اضافه کرد: وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت آئین نامه تبدیل وضعیت حق‌التدریس ها تمام  و به دولت اعلام شده است که به محض تایید اجرایی می شود. همچنین افزایش حقوق دانشجومعلمان را۴۴۰ هزار تومان اعلام کرد و در خصوص کنکور نیز بیان داشت که این امر از اختیارات و مسئولیت های وزارت علوم است.

رییس فراکسیون نمایندگان ولایی همچنین گفت: وزیر آموزش و پرورش در مورد حوادث اخیر معتقد است دشمنان ما می خواهند مردم را به نظام آموزش و پرورش بی‌اعتماد سازند و ما سعی کردیم با تدبیر عمل کنیم. وزیر آموزش و پرورش درخصوص پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته اعلام کرد که فقط بازنشستگان سال ۹۷ پاداش خود را دریافت نکرده‌اند و حقوق معلمان خرید خدمت تا پایان دی ماه پرداخت شده است و باقی در خردادماه پرداخت خواهد شد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟

یدالله فرجی، که فعال صنفی بازنشستگان کارگری است، به اظهارات مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد که افزایش حقوق بازنشستگان در اردیبهشت اعمال خواهد شد و معوقه فروردین در خرداد پرداخت خواهد شد.

او اظهار کرد: باید از ایشان بپرسیم، چقدر قرار است به حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیرانِ سازمان تامین اجتماعی اضافه شود که تصویب و پرداخت آن را سه ماه طول می‌دهید؟ چرا مانند سایر بازنشستگان کشور افزایش حقوق ما را از فروردین اعمال نمی‌کنید؟

او ادامه داد: چرا سازوکار مناسب برای صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان از فروردین وجود ندارد؟ مدیران سازمان تامین اجتماعی هر هفته و هر ماه، در مورد مزایایِ الکترونیکی‌سازی و دولت الکترونیک صحبت می‌کنند پس چرا صدور احکام جدید بازنشستگان بیش از دو ماه به طول می‌انجامد؟ اینهمه هزینه که صرف الکترونیکی‌سازی شده، چرا به کار بازنشستگان نمی‌آید؟

به گزارش ایلنا، فرجی با تاکید بر لزوم صدور سریع احکام حقوقی جدید بازنشستگان تاکید کرد: به جز صدور احکام حقوقی جدید، اجرای متناسب‌سازی برای بازنشستگان کارگری هم یک مسئله‌ی علیحده است؛ مگر متناسب‌سازی حقوقِ تمام بازنشستگان کشور از جمله بازنشستگان کارگری، تکلیف روشن برنامه هفتم توسعه نیست؛ مگر در مجلس مصوب نشده؛ مگر اجرای آن نباید از فروردین ۱۴۰۳ آغاز شود؛ باید از آقایان پرسید شما که هنوز احکام حقوقی جدید را صادر نکرده‌اید، چه زمانی می‌خواهید فرمول‌های متناسب‌سازی را تدوین و اجرای آن را کلید بزنید؛ ما بازنشستگان چند ماه باید منتظر بمانیم؟

این فعال صنفی اضافه کرد: خواسته بازنشستگان تامین اجتماعی، اجرای دقیق ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی‌ست؛ افزایش ۳۵ درصدی و ۲۲ درصدی مصوب شورایعالی کار، برای افزایش حقوق بازنشستگان کارگری کافی نیست؛ خواسته ما اجرای نص صریحِ دقیق قانون است.

همه «حداقل‌بگیر» می‌شوند!

به گفته وی، افزایش ناچیز دستمزدِ سایر سطوح مزدی، کمال بی‌عدالتی‌ست؛ بازنشسته‌ای که سی سال برای این کشور زحمت کشیده و عرق ریخته و پای تولید و سازندگی ایستاده، چرا باید «سایر سطوح مزدی» به حساب بیاید و مشمول افزایش ۲۲ درصدی حقوق شود؟

فرجی تاکید کرد: افزایش سایر سطوح مزدی کمتر از حداقل مزد و مستمری، هیچ تناسبی با ماده ۹۶ قانون تامین اجتماعی ندارد و با این رویکرد، به تدریج سایر سطوح مزدی از میان برداشته می‌شود و همه بازنشستگان تبدیل به حداقل‌بگیر می‌شوند؛ بازنشسته‌ای که امروز سایر سطوح است، در زمان اشتغال حقوق بالاتر از حداقل دستمزد داشته و بیشتر از حداقل بیمه تامین اجتماعی پرداخته؛ پس حالا باید از اندوخته‌ی سی سال خود، حقوق عادلانه دریافت کند؛ انصاف نیست که این بازنشسته را به یک حداقل‌بگیرِ چند بار زیر خط فقر بدل کنند.

او افزود: افزایشی مطابق با تورم و سبد هزینه‌های زندگی، باید بلااستثنا به همه مستمری‌ها اضافه شود؛ نباید تفاوتی میان حداقل و سایر سطوح باشد؛ ماده ۹۶ این الزام را تاکید کرده است؛ این ماده قانونی باید مبنای تصمیم‌گیری در مورد حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی قرار بگیرد.

۲۰ درصد افزایش اصلاً کافی نیست

این بازنشسته با تاکید بر اینکه بازنشستگان دولتی سطح حقوق بالاتری نسبت به بازنشستگان تامین اجتماعی دارند؛ اضافه کرد: بازنشستگان صندوق‌های دولتی سطح حقوق و مزایای بالایی دارند و عموم آن‌ها با ۲۰ درصد افزایش حقوق، بیش از ۱۲ یا ۱۳ میلیون تومان حقوق می‌گیرند؛ گرچه این رقم اصلاً کافی نیست اما بازهم بهتر از حقوق کارگران بازنشسته است که گویا قصد دارند آن را با افزایش امسال به ۱۰ میلیون تومان برسانند؛ وقتی خط فقر بیش از ۳۰ میلیون تومان است، بازنشسته با ۱۰ میلیون که هیچ، با ۱۵ میلیون هم نمی‌تواند نصف ماه زندگی کند.

فرجی در ادامه بیان کرد: خیلی دوست داریم بدانیم فیش حقوق و مزایای مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است و چه ارقامی دارد؛ واقعاً آقایان با ماهی چند میلیون تومان زندگی می‌کنند که در مصاحبه‌ها از ۲۰ درصد افزایش حقوق بازنشستگان کشور دفاع می‌کنند؟ چطور توقع دارند یک خانواده بازنشسته با ۱۰ میلیون تومان ناچیز، ۳۰ روز یک ماه را سر کند و هیچ مشکلی نداشته باشد؟! اول از فیش‌های حقوقی خودشان رونمایی کنند بعد در مورد حقوق بازنشستگان تصمیم بگیرند!

نشانه‌های بهبود وضع سازمان کو؟!

به گفته این فعال صنفی، اینهمه تبلیغات مدیران سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه مدیران سازمان تامین اجتماعی کسری بودجه این صندوق را برطرف کرده‌اند و تامین اجتماعی از بدهکار به طلبکار بدل شده، هیچ تاثیری در زندگی یومیه‌ی بازنشستگان و مستمری‌بگیران این صندوق نداشته است.

فرجی با بیان اینکه «چرا ما مستمری‌بگیران نشانه‌ای از این بهبود ادعایی در معیشت و زندگی خود نمی‌بینیم» تصریح کرد: اگر واقعاً درست می‌گویند و وضع مالی صندوق تامین اجتماعی در این دولت بهبود پیدا کرده، چرا به معیشت و رفاه بازنشستگان نمی‌رسند؟ اگر صداقت دارند وام ضروری ۲۰ میلیون تومانی را ۱۰۰ میلیون تومان کنند تا لااقل بازنشسته بتواند با آن، فرزندش را روانه خانه بخت کند. همان وام ۲۰ میلیون تومانی را با هزار اما و اگر و شرط و شروط می‌پردازند، آن وقت مدعی هستند که صندوق تامین اجتماعی دیگر هیچ مشکلی ندارد و وضع مالی‌اش بهتر از همیشه است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد
  • بلاتکلیفی قهرمان پارالمپیک برای دریافت پاداش توکیو!
  • واریزی ۴ میلیونی برای این دسته از بازنشستگان
  • بی عدالتی در حق بازنشستگان / حقوق مدیران سازمان تامین اجتماعی چقدر است؟
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان