Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:55:45 GMT

وزارت بهداشت مخالفتی با طب سنتی ندارد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۷۲۲۱

وزارت بهداشت مخالفتی با طب سنتی ندارد

قزوین - ایرنا - رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی قزوین گفت: وزارت بهداشت مخالفتی با طب سنتی که علمی و اصولی باشد، ندارد اما دخالت غیرعلمی برخی در امور درمان با نام طب اسلامی غیرقابل قبول است.

به گزارش ایرنا، دکتر منوچهر مهرام روز یکشنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی قزوین افزود: دخالت غیر علمی برخی افراد و گروه ها به نام طب اسلامی، سوء استفاده از شرع و تقلب در امور درمان است که صدمات جبران ناپذیری هم بر سلامت افراد می گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: هم اکنون رشته طب سنتی به صورت تخصصی در دانشگاه های علوم پزشکی راه اندازی شده است و مشکل اصلی ما با سودجویی افرادی است که به نام طب اسلامی اقدام به مداخلات غیر علمی در امر درمان مردم می کنند و عوارض جبران ناپذیری بر سلامت آنها به جای می گذارند.
این مسئول اضافه کرد: با صراحت اعلام می کنیم طبی به نام طب اسلامی در هیچ کجای دنیا وجود ندارد و آنچه با سوء استفاده از نام دین اسلام با این عنوان معرفی می شود تنها یک سودجویی از شرع مقدس اسلام و تقلب در امر درمان است.
مهرام ادامه داد: هفته ای نیست که بیماری در بیمارستان ها ما به علت مراجعه به چنین افرادی که مداخله غیر علمی در امر درمان دارند دچار مشکل نشده و به بیمارستان های ما مراجعه نکند.
وی گفت: متاسفانه مداخلات این افراد و همچنین برخی عطاری ها در درمان بیماران به مرحله ای رسیده که در کنار توزیع دارو، جراحی هایی هم بر روی آنها انجام می دهند.
مهرام از رسانه هایی چون صدا و سیما خواست نسبت به آگاه سازی مردم در این خصوص اقدام کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین همچنین با اشاره به رتبه دوم قزوین در مصرف دخانیات در کشور نسبت به جمعیت،گفت: متاسفانه سن مصرف دخانیات نیز در قزوین پایین آمده و در نوجوانان شیوع زیادی پیدا کرده است که باید با همکاری تمام نهادهای مربوط نسبت به کنترل آن چاره اندیشی کرد.
7388*3013

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بهداشت و درمان طب سنتي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند

حسین فرشیدی درخصوص تزریق واکسن «گارداسیل»، وضعیت شیوع بیماری HPV درکشور و اهمیت واکسیناسیون علیه آن، اظهار کرد: عملکرد ما باید بر اساس اسناد و مدارک باشد؛ به طور مثال یک کشور در اروپا ادعا می‌کند که سالیانه در جمعیت کشورش افرادی دچار سرطان مشخصی هستند؛ بنابراین برای این کشور، واکسیناسیون برای پیشگیری از این نوع سرطان، صرفه اقتصادی دارد. بنابراین در فعالیت‌ها باید تحلیل هزینه داشته باشیم؛ به این ترتیب برای واکسیناسیون با واکسن گارداسیل نیز باید اسناد و مدارک داشته باشیم.  

وی ادامه داد: به‌طور مثال ما اگر واکسن‌های پنوموکوک و روتاویروس را وارد برنامه واکسیناسیون کشوری می‌کنیم، مشخص است که واکسن پنوموکوک سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری می‌کند و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری در کودکان جلوگیری خواهد کرد و این بسیار رقم زیادی است.

فرشیدی افزود: معاونت پژوهشی و پژوهشگاه‌های وزارت بهداشت در رابطه با واکسن گارداسیل نیز از سال گذشته در حال انجام تحقیقات مورد لزوم هستند و اگر نتایج تحقیقات، لزوم ورود آن به برنامه واکسیناسیون ملی را مشخص کند، وارد برنامه واکسیناسیون کشوری خواهیم کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر تولید و تزریق این واکسن از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود، اظهار کرد: در خارج از وزارت بهداشت شرکت‌هایی هستند که واکسن گارداسیل را تامین می‌کنند و بسیاری از افراد نیز که تمایل به تزریق آن دارند، خریداری می‌کنند؛ اما این کار از طریق وزارت بهداشت انجام نمی‌شود.

وی در خصوص ضرورت استفاده از این واکسن گفت: افراد دارای رفتار پرخطر و جوامع غربی و اروپایی به دلیل روابط خارج از عرف و شرع و خطر بالای انتقال این بیماری، این واکسن را تزریق می‌کنند. اما در کشور ما با توجه به شرایط موجود لزومی ندارد که تمامی افراد جامعه را ملزم به تزریق این واکسن کنیم و اگر ما ذره‌ای به این اطمینان برسیم که برای سلامت مردم تزریق واکسن گارداسیل نیاز است حتما این کار انجام خواهد شد.

فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: پژوهشگاه مربوطه این وعده را داده است که در بازه زمانی شش ماهه اطلاعات لازم را ارائه دهند و اگر نتیجه پژوهش‌ها این باشد که باید تزریق این واکسن انجام شود و به نفع مردم است، حتما انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • معاون وزیر کشور : طرح نور با قوت به‌کار خود ادامه خواهد داد / یک مورد هم نداشتیم که نسبت به اجرای طرح مخالفتی داشته باشند و به پلیس اعتراض کنند
  • همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی ۱۴۰۳ برگزار شد
  • انجام ۱۸۰ هزار عمل جراحی در تعطیلات نوروز
  • واکسیناسیون همگانی گارداسیل انجام می‌شود؟ | مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسیناسیون واکسن اچ‌پی‌وی
  • بانک مرکزی به تعهدات خود در حوزه دارو عمل کرد
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرد
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • وزارت بهداشت ضرورتی برای تزریق واکسن گارداسیل نمی بیند
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی