Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد میکلانی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این موضوع که در شهرستان فریدونشهر پرندگان بومی مثل عقاب طلایی، عقاب صحرا، عقاب دشت، شاهین و کبک گَبید زندگی می‌کنند، اظهار داشت: ما به خاطر اقلیم و پوشش گیاهی خاص شهرستان و همین طور وجود آبگیرها و رودخانه‌ها در زمستان شاهد حضور پرندگان مهاجر آبزی و کنار آبزی هستیم و در تابستان هم پرندگانی مهاجر مثل کبک و انواع سهره ها و گنجشک‌ها وارد منطقه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: زاد و ولد پرندگان مهاجر تابستانی در فریدونشهر انجام می‌شود و در زمستان به مناطق گرمسیر می‌روند.

گزارش مشاهده پلنگ در روستای حیران فریدونشهر

رئیس اداره محیط زیست فریدونشهر بابیان این مطلب که خرس قهوه‌ای یک گونه جانوری پرچم در شهرستان فریدونشهر است، ابراز داشت: تعدادی از حیوانات بومی منطقه سیاه گوش، کل و بز، گرگ، روباه، و شغال هستند و اخیراً در روستای حیران دو بار گزارش رؤیت پلنگ داشتیم ولی توسط، محیط‌بانان تا به حال رؤیت نشده است.

وی افزود: گونه‌های چهارپایان مهاجر شهرستان هم قوچ، میش و کفتار هستند.

طرح شکار ممنوع مهمترین طرح اجرا شده در محیط زیست فریدونشهر

میکلانی با بیان این مطلب که مهمترین طرح زیست محیطی اجرا شده شهرستان فریدونشهر بحث شکار ممنوع شدن منطقه است، تصریح کرد: این طرح در هر منطقه‌ای که پتانسیل لازم را داشته باشد به صورت پنج ساله و آزمایشی اجرا می‌شود ما در این زمینه از صفر به نقطه اول رسیده‌ایم.

وی گفت: اولین قدم برداشته شده در این زمینه معرفی منطقه شکار ممنوع بود و در حال حاضر در مرحله دوم و در حال احداث پاسگاه محیط بانی هستیم.

معرفی یک منطقه بکر در پشتکوه برای اجرای طرح حفاظت

رئیس اداره محیط زیست فریدونشهر با بیان این مطلب که در برنامه‌های آینده محیط زیست فریدونشهر بحث حفاظت شده مطرح می‌شود، تاکید کرد: منطقه حفاظت شده یک قدم از شکار ممنوع جلوتر است و ما می‌خواهیم منطقه حفاظت شده‌ای در منطقه پشتکوه ایجاد کنیم که مکانی بکر و صعب‌العبور با حیات وحش و پوشش گیاهی غنی و خاص است.

وی اضافه کرد: این منطقه از طرف محیط زیست و فرمانداری شهرستان فریدونشهر معرفی شده و باید به تصویب شورای عالی محیط زیست استان برسد.

۶۲ غار کشف شده شهرستان مورد مطالعه و تحقیق قرار خواهد گرفت

میکلانی با بیان این موضوع که بحث تحقیقات روی غارهای شهرستان فریدونشهر در محیط زیست فریدونشهر در حال پیگیری است، افزود: در شهرستان فریدونشهر ۶۲ غار توسط غار نوردان شهرستان کشف و معرفی شده است

وی گفت: اطلاعات غارهای کشف شده به محیط زیست استان فرستاده شده و امیدواریم این بحث ادامه دار باشد و به نتیجه برسد.

کنترل حیوانات زیانکار نباید باعث انقراض نسل گونه جانوری شود

رئیس اداره محیط زیست فریدونشهر با بیان این مطلب که وقتی یک جانور طغیان می‌کند و زیانکار شناخته می‌شود اقداماتی برنامه‌ریزی شده برای کنترل آنها صورت می‌گیرد تا باعث انقراض گونه حیوانی نشود، ابراز داشت: در واقع زیانکار بودن این حیوانات به خاطر ورود به زمین‌های کشاورزی روستاها است و این موضوع به این خاطر اتفاق می‌افتد که ما انسان‌ها زیستگاه‌های این حیوانات را تصاحب کرده‌ایم و آنها گرسنه مانده‌اند وگرنه هیچ حیوانی طبیعتاً زیانکار نیست.

همه ارگان‌های شهرستان فریدونشهر توجه ویژه‌ای به اداره محیط زیست دارند

وی با بیان این موضوع همه ارگان‌های فریدونشهر همکاری خوب و توجه ویژه‌ای به اداره محیط زیست فریدونشهر دارند، تصریح کرد: فرمانداری شهرستان همکاری خیلی خوبی با اداره محیط زیست دارند و دامپزشکی شهرستان هم در بحث درمان حیوانات بیمار و آسیب دیده همکاری خوبی با ما دارند.

میکلانی اضافه کرد: ما هر سال در روز زمین پاک یک برنامه پاکسازی دسته جمعی با مشارکت ارگان‌ها و سمن‌ها و مردم داریم که با استقبال خوبی مواجه می‌شود.

بحث حفاظت از محیط زیست همکاری مردم منطقه را می‌طلبد

وی با بیان این مطلب که محیط زیست بخشی متعلق به همه ما است و بحث حفاظت از محیط زیست همکاری مردم منطقه را می‌طلبد، تاکید کرد: مردم شهرستان فریدونشهر از نظر حفاظت از محیط زیست در سطح خوبی هستند و گاهی در روستاها گزارش تخلف داشتیم که خود مردم روستاها برای برخورد با متخلفین با محیط‌بانان همکاری داشته‌اند.

رئیس اداره محیط زیست فریدونشهر افزود: در بحث آموزش محیط زیست به مردم برنامه ساعتی با محیط‌بان را در مناطق حفاظت شده و شکار ممنوع در روستای چغیورت و سه روستای دیگر و طرح محیط یار را که در مدارس انجام می‌شود داریم.

کد خبر 4620726

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان محیط زیست حفاظت از محیط زیست غار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنده‌گیری یک رأس بره میش وحشی در پردیس

محسن رضاییان در این باره گفت: روز گذشته بر اساس گزارش رسیده مبنی بر دیده شدن یک راس بره میش وحشی در این شهرستان، ماموران اجرایی این اداره در محل حضور یافته و پس از بررسی موضوع، حیوان وحشی را زنده گیری کرده و برای درمان اولیه و نگهداری به یگان حفاظت محیط زیست استان تهران انتقال دادند.

به گزارش ایرنا، وی با اشاره به اینکه در این شهرستان با توجه به ساخت و ساز‌های زیاد و نزدیک شدن مناطق مسکونی به زیستگاه‌ها شاهد این چنین اتفاق‌ها در این شهرستان هستیم، اظهار داشت: شهروندان دوست داران محیط زیست در صورت مواجه با اتفاقات این چنینی قبل از هرگونه اقدام با شماره تماس ۷۶۲۸۶۴۶۰ اداره حفاظت محیط زیست شهرستان پردیس یا سامانه ۱۵۴۰سازمان حفاظت محیط زیست تماس بگیرند.

قوچ و میش، گوسفند وحشی بومی منطقه خزر از شرق ترکیه، ارمنستان، آذربایجان تا ایران است، این‌گونه در ایران جمعیت آسیب پذیری دارد و با ادامه روند کنونی، در خطر انقراض قرار خواهد گرفت.

گوسفند وحشی در فصل بهار به ارتفاعات بالاتر می‌رود که شاید به دلیل آغاز رویش بهاری علف‌ها در ار تفاعات باشد، آن‌ها تابستان را هم در همان ارتفاعات بالا می‌گذرانند. گله‌ها برای دوری از گرمای تابستان، دامنه‌های شمالی با شیب ملایم را برای استراحت انتخاب می‌کنند تا علاوه بر استفاده از خنکی دامنه شمال، از حشره‌های موذی هم در امان باشند. با آغاز پاییز و زمستان، گله‌های گوسفند وحشی به مناطق کم‌ارتفاع‌تر و دره‌ها و گودی‌ها پناه می‌آورند. زیرا با آغاز فصل سرما، نیاز به آب کمتر می‌شود. به علاوه علف‌ها بیش‌تر در گودی و مناطق کم‌ارتفاع رشد می‌کنند. آن‌ها در این مهاجرت‌ها، مسیر‌هایی سنتی دارند.

دیگر خبرها

  • مناطق حفاظت شده در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • مشاهده پلنگ در روستای مشهد دماوند
  • پاکسازی محیط زیست از زباله در سربیشه
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است
  • کشف لاشه دو قوچ وحشی از شکارچیان غیرمجاز در قوچان
  • (عکس) زنده‌گیری یک راس بره میش وحشی در پردیس تهران
  • تحویل ۲ بره میش وحشی به اداره محیط زیست تایباد
  • زنده‌گیری یک رأس بره میش وحشی در پردیس
  • تحویل ۳ ایستگاه سنجش گرد و غبار به محیط زیست خراسان رضوی
  • ۳ ایستگاه سنجش گرد و غبار به محیط زیست خراسان رضوی تحویل داده شد