Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فرماندار مهریز، صبح امروز در مراسم کلنگ‌زنی این پایگاه اظهار داشت: عملیات ساخت یک باب پایگاه خیری اورژانس پیش بیمارستانی در دهستان میانکوه مهریز آغاز شد.

رضا زارع زاده بیان کرد: این پایگاه در وسعت ۶ هزار مترمربع با صرف ۵ میلیارد ریال توسط خیر منطقه، حاج هدایت دهقان منشادی احداث می‌شود و مورد استفاده مردم و مسافران قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: در این پایگاه اورژانس پیش‌بینی پد بالگرد (محل استقرار و نشست و برخاست بالگرد روی ساختمان‌های بلندمرتبه) شده است.

زارع زاده عنوان کرد: هم اکنون پنج پایگاه اورژانس بین جاده‌ای در شهرستان مهریز فعال است که با کادر مجرب بر حسب نیاز به ارائه خدمات به مردم و مسافران اقدام می‌کنند.

به گزارش مهر، در حال حاضر ۵۳ پایگاه اورژانس جاده‌ای، شهری و پیش بیمارستانی در استان یزد فعالیت دارد.

شهرستان مهریز در فاصله ۳۰ کیلومتری و روستای منشاد در فاصله ۵۰ کیلومتری از مرکز استان یزد قرار گرفته است.

منشاد از روستاهای ییلاقی شهرستان مهریز است که به دلیل عدم بهره‌مندی از جاده مناسب و دارای عرض استاندارد، تصادفات بسیاری در طول سال به ویژه روزهای تعطیل در این جاده رخ می‌دهد.

کد خبر 4620760

منبع: مهر

کلیدواژه: یزد شهرستان مهریز فرمانداری مهریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۷۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار اورژانس پیش بیمارستانی مشهد درباره مسمومیت با قارچ‌های سمی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: همه ساله با شروع فصل بهار و به دنبال بارندگی‌های فصلی در دامنه کوهستانی و بخصوص در مناطق باغی و روستایی شاهد رویش قارچ‌های خودرو در دامنه طبیعت هستیم که از نظر شکل ظاهری بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی است و به همین علت مصرف آن موجب مسمومیت تعداد زیادی از شهروندان می‌شود.

دکتر علی یزدانی با هشدار درباره عوارض خطرناک مسمومیت بااین قارچ‌های سمی تصریح کرد: مصرف این قارچ‌ها می‌تواند به بروز علایمی، چون تهوع، استفراغ، دل درد، علائم گوارشی و یا در برخی موارد به نارسایی کبدی و حتی مرگ منجر شود.

وی با اشاره به رواج مصرف انواع مختلف قارچ تحت عنوان مجیک ماشروم به عنوان یک ماده محرک در میان جوانان، درباره مخاطرات مصرف این مواد از قبیل بروز اختلالات روانی، توهم، تشنج، اختلالات رفتاری و آسیب زدن به خود و دیگران ابراز نگرانی کرد.

رئیس مرکز اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ابراز تاسف گفت: عوارض و اختلالات روانی مصرف این مواد غیرقابل پیش بینی و غیر قابل کنترل بوده و ممکن است ماه‌ها و سال‌ها بعد از مصرف به صورت ناگهانی و خودبخودی ظاهر شود.

دکتر علی یزدانی همچنین از مردم خواست:  با توجه به خطر و عوارض مرگبار و جبران ناپذیر مسمومیت با قارچ ها،  فقط از قارچ‌های خوراکی تولید شده درکارخانه‌های معتبر استفاده و از هرگونه مصرف دیگر انواع قارچ خودداری کنند.

 

 

 

دیگر خبرها

  • تصادف در جاده نقده - مهاباد ۱۱ مصدوم برجا گذاشت
  • اردوگاه فرهنگی منشاد به آموزش و پرورش واگذار شود
  • لزوم ایمنی در مسیر جایگزین جاده در حال ساخت یاسوج-سی‌سخت
  • تصادف در جاده گچساران_ بهبهان با یک کشته و 3 مصدوم
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در نیشابور
  • یک کشته و دو مصدوم در حادثه رانندگی محور خرمشهر_اهواز
  • تصادف در جاده گچساران_ بهبهان چهار کشته و مصدوم برجا گذاشت
  • راه‌اندازی ۲ بخش بیمارستانی به ظرفیت ۲۱ تخت در صورت وجود بحران
  • هشدار اورژانس پیش بیمارستانی مشهد درباره مسمومیت با قارچ‌های سمی
  • آغاز عملیات ساخت بلوار شهید سلیمانی در مهریز