Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر داداش ضیایی پیشکسوت تیم فوتبال ماشین سازی تبریز در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: کادرفنی باشگاه ماشین سازی در فصل اخیر لیگ برتر تمرکز خود را روی خط دفاعی تیم گذاشت و از خط حمله این تیم غافل بود که در نهایت منجر به ایجاد یک آمار متناقض توسط این تیم شد. مهاجری در تیم فوتبال ماشین سازی سعی کرد که تیمش کم‌تر گل بخورد و گل خورده کم تری داشته باشد که در نهایت با ۲۶ گل خورده تیم فوتبال ماشین سازی یک آمار خوب در خط دفاعی از خود به نمایش گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ماشین سازان در طول فصل نشان دادند که با به ثمر رساندن ۱۹ گل در رقابت‌های لیگ برتر از نبود یک مهاجم گل زن در خط حمله تیمشان رنج می‌بردند و همین نیز مشکل اصلی این تیم در فاز هجومی بود.

ضیایی در خصوص مالکیت ۲ تیم ماشین سازی و تراکتورسازی تبریز، نیز گفت: زنوزی اولویت خود را روی تیم تراکتورسازی گذاشته است که این کار درست نیست، زیرا باشگاه ماشین سازی با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کند. زنوزی مدت‌ها است گفته قصد فروش تیم ماشین سازی را دارد و این زیبنده نیست، زیرا ماشین سازی یک تیم قدیمی و با سابقه است و هیچ کمبودی نسبت به دیگر تیم تبریزی یعنی تراکتورسازی ندارد.

وی در ادامه در خصوص شایعه خریداری تیم ماشین سازی توسط پیشکسوتان این تیم نیز گفت: پیشکسوتان تیم ماشین سازی قدرت خرید این باشگاه را ندارند و مطرح کردن این بحث‌ها اصلا به صلاح تیم نیست. بر اساس خبر‌هایی که از باشگاه به گوش می‌رسد یک شرکت تجاری از مشتریان جدی تیم ماشین سازی است و به نظر می‌رسد در صورت رضایت مالک باشگاه تیم به این شرکت واگذار شود.

داداش ضیایی به اخراج جان کویتونگو بازیکن خارجی تیم فوتبال ماشین ساز‌ی واکنش نشان داد و افزود: علت اصلی اخراج این بازیکن پرداخت نشدن مطالباتش بوده و باشگاه ماشین سازی فقط ۵۰ درصد پول این بازیکن را پرداخت کرده است و در این شرایط می‌توان گفت حق بازیکن است.

وی در ادامه گفـت: ماشین سازان در طول فصل با مشکلات مالی زیادی دست و پنجه نرم کرده اند. کار به جایی رسید که بازیکنان برای دریافت مطالباتشان و بازی نکردن در تیم خودشان را به مصدومیت زدند. مدیران باشگاه باید تلاش کنند تا مشکلات مالی این تیم را حل کنند.

بازیکن اسبق تیم فوتبال ماشین سازی ادامه داد: فوتبال تبریز بازیکنان باکیفیت زیادی دارد که متاسفانه مربیان خیلی کم از آن‌ها استفاده می‌کنند و این بازیکنان مجبور به ترک تبریز و کوچ از این شهر می‌شوند. درگذشته مربیانی همچون داریوش محرابی در فوتبال تبریز حضور داشتند که توانستند ۹۵ درصد تیم ماشین سازی را بومی کنند، اما متاسفانه امروزه چنین چیزی را در فوتبال تبریز شاهد نیستیم.

ضیایی در ادامه به گلایه از مدیران باشگاه پرداخت و گفت: به عنوان کسی که بیشترین بازی‌ها را برای ماشین سازی تبریز انجام داده ام باید بگوییم که مدیرعامل و مسئولان این تیم من و دیگر پیشکسوتان را از یاد برده اند. آن‌ها حتی یک بار هم با من تماس نگرفته اند. چرا مدیر عامل باشگاه برای بازیکنی مثل رسول خطیبی که یک سال سابقه حضور در آلمان را دارد پیام تبریک تولد می‌فرستد، اما، با من که ۱۷ سال در تیم ماشین سازی زحمت کشیدم و بهترین سال‌های عمرم را در این تیم گذاشته ام حتی یک تماس هم نمی‌گیرد.

بیشتر بدانید:

قانون‌شکنی در تبریز با هماهنگی سازمان لیگ

لیکنز: هر ۲ تیم تبریزی برای برد و هدف خود بازی می‌کنند/ جمعیت کم تماشاگران مرا شگفت زده کرد

فروزان: امسال به رکورد کلین شیت دست می یابم/ دربی تبریز دوستانه بود!

انتهای پیام/

اظهارات بازیکن اسبق تیم فوتبال ماشین سازی  در خصوص این تیم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لیگ برتر فوتبال اخبار ورزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان از ستقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در استان خبر داد. - اخبار استانها -

علیرضا قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: در پی صدور هشدار قرمز هواشناسی، کلیه تمهیدات لازم، اعم از آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی، استقرار تمام تجهیزات و ماشین‌آلات سنگین، ناوگان آبرسانی سیار و ایمن‌سازی خطوط برق منابع تولید تا پایان بحران اتخاذ شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان گفت: برای مقابله با بحران سیل و جلوگیری از اختلال در روند خدمات‌رسانی به مردم مرکز و جنوب استان، همزمان با اعلام هشدار قرمز هواشناسی جلسه مدیریت بحران تشکیل و اقدامات لازم برای پیشگیری و یا کاهش آسیب‌های احتمالی ناشی از سیلاب مصوب و ابلاغ شد.

وی افزود: در همین راستا برای روزهای بحرانی پیش‌رو از هم‌اکنون 86 نیروی عملیاتی در قالب 43 تیم واکنش سریع و ماشین‌آلات سنگین در 5 شهرستان زابل، زاهدان، سراوان، ایرانشهر و چابهار مستقر شده است.

قاسمی از ذخیره‌سازی آب در مخازن ذخیره مناطق شهری و روستایی که در معرض آسیب‌پذیری بالا قرار دارند خبر داد و گفت: پایش و رصد مستمر کلرمازاد و کدورت آب در مناطقی که منابع تولید در حاشیه رودخانه ها و یا از سدها آب تامین می‌شود نیز در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان ادامه داد: ایمن‌سازی خطوط برق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و ایمن‌سازی و ایجاد خاکریز در اطراف منابع تولید ( چاه‌ها) و ایستگاه‌های پمپاژ آب و فاضلاب در معرض سیلاب از دیگر اقدامات لازم برای مقابله با آسیب‌های احتمالی ناشی از سیل است.

با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی دور از انتظار نیست نسبت به رفع حوادث نشت خطوط انتقال یا شکستگی خطوط انتقال سریعا اقدام گردد.

رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب در طول بحران

مدیر دفتر بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز در این رابطه بیان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها در شهرستان‌های زرآباد، چابهار، کنارک و دشتیاری، کلیه ماشین آلات حوزه فاضلاب و پمپ‌های لجن‌کش قوی، ماشین آلات سنگین و تجهیزات مقابله با بحران جهت امدادرسانی در حالت آماده بکار قرار دارند.

احمد دشتی افزود: هماهنگی برای آمادگی پیمانکاران بخش خصوصی برای بکارگیری کلیه ماشین‌آلات و تجهیزات انجام شده تا درصورت نیاز بکارگیری شود.

وی ادامه داد: همچنین، کلیه مولدهای برق اضطراری در تاسیسات آب و فاضلاب و ناوگان آبرسانی سیار در سطح استان نیز در حالت آماده به کار قرار دارند. 

دشتی اضافه کرد: استقرار و برقراری کشیک پرسنل معاونت بهره‌برداری و توسعه آب و فاضلاب، رصد مستمر تاسیسات تامین، تولید و انتقال آب تا پایان شرایط اضطراری، اعلام سریع گزارش هرگونه حادثه احتمالی از جمله اقدامات برنامه‌ریزی شده شرکت در طول گذر از بحران است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه مدیریت بحران، مقرر شد با توجه به وقوع سیلاب در رودخانه‌های فصلی و در صورت وارد آمدن آسیب به تأسیسات نسبت به اعزام تیم‌ عملیاتی جهت رفع حادثه با قید فوریت اقدام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • حفاری زیر دریای عمان با ماشین حفاری دانش‌بنیان ایرانی
  • انعقاد هفت هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش بنیان/ بومی سازی ۸۵ درصدکالا‌های مورد نیاز صنعت نفت
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • استقرار ۴۳ تیم‌ عملیاتی واکنش سریع آبفا برای مقابله با سیلاب
  • تولید و تجاری‌سازی ۱۷ محصول از گیاهان دارویی توسط یک شرکت فناور