Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-19@00:49:19 GMT

نقص نرم‌افزاری بوئینگ دردسرساز برطرف می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۸۵۱۵

سخنگوی بوئینگ به تازگی اعلام کرده است که مشکل نرم‌افزاری هواپیمای ۷۳۷ مکس را که در ماه‌های اخیر دو فروند از آن دچار سانحه هوایی و سقوط شده بود، در سیمولاتور این هواپیما برطرف کرده است. آفتاب‌‌نیوز : از آنجایی که دو فروند هواپیمای مدل بوئینگ ۷۳۷ مکس در چند ماه اخیر بدون هیچ دلیل معلوم و مشخصی سقوط کرده و تمامی سرنشینان آن نیز کشته شده و از بین رفته‌اند، بسیاری از کشورها و ایرلاین‌های جهان پرواز و فعالیت این مدل خاص از هواپیما را ممنوع اعلام کرده و یا به حالت تعلیق درآورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


با اینکه در بسیاری از کشورها نظیر اتحادیه اروپا، آمریکا، چین، سنگاپور و اندونزی پرواز و ادامه فعالیت این هواپیما را تا اطلاع ثانوی متوقف و ممنوع اعلام کرده‌اند، شرکت هواپیماسازی بوئینگ در ابتدا گفته بود که این هواپیما احتمالاً تنها یک نقص نرم‌افزاری دارد و پرواز آن همچنان بلامانع خواهد بود. اما بعد از دومین سقوط، تمامی ایرلاین‌های فعال در جهان، پرواز این مدل خاص از هواپیما را در خطوط هوایی خود تا اطلاع ثانوی ممنوع و متوقف اعلام کردند. به گونه‌ای که هم اکنون تمامی هواپیماهای ۷۳۷ مکس موجود در ایرلاین‌های سراسر جهان زمین گیر شده و اجازه پرواز نخواهند داشت.
بر اساس گزارشی که رویترز در این باره نوشته است، حالا به تازگی گوردون جاندرو، سخنگوی شرکت آمریکایی بوئینگ، به عنوان یکی از بزرگترین غول‌های هواپیماسازی در جهان اعلام کرده است که نقص و مشکل نرم افزاری موجود در هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ مکس ۸ را که دچار دو سانحه هوایی مرگبار و سقوط شده بود، در شبیه ساز یا سیمولاتور آن به طور کامل برطرف کرده‌ایم.
وی در ادامه سخنانش افزود: برطرف کردن این مشکل نرم‌افزاری در سیمولاتور بوئینگ ۷۳۷ مکس به معنای آن خواهد بود که مشکل مذکور در هواپیماهای واقعی نیز برطرف خواهد شد و خلبانان در شرایط مختلف آب و هوایی و همچنین سایر موقعیت‌های اضطراری قادر خواهند بود کنترل اوضاع و هواپیمای مربوطه را در دست بگیرند و از سقوط و بروز هر گونه حادثه هوایی مرگبار جلوگیری به عمل بیاورند.
بیشتر از دو ماه پیش بود که دومین هواپیمای مسافربری بوئینگ ۷۳۷ مکس ۸ تنها ۱۳ دقیقه بعد از بلند شدن از زمین که به نایروبی، پایتخت کنیا در حال پرواز بود، سقوط کرد و تمامی ۱۵۷ سرنشین آن کشته شدند. این دومین سانحه مرگباری بود که دقیقاً به فاصله چند ماه، برای این هواپیمای جدید و پیشرفته اتفاق می‌افتاد. بعد از این اتفاق، تمامی ایرلاین‌های جهان تصمیم گرفتند که به ادامه فعالیت این نوع خاص از هواپیما پایان دهند و به طور موقت پرواز آن را به حالت تعلیق دربیاورند.
بوئینگ در ابتدا علت حادثه را یک نقص نرم‌افزاری اعلام کرد و در تلاش بود تا با ارائه یک به‌روزرسانی نرم افزاری آن را برطرف کند اما نتایج پژوهش‌های متخصصان سازمان هوانوردی فدرال آمریکا نشان می‌داد که سیستم اتوماتیکی که در دماغه هواپیما برای جلوگیری بالا رفتن هواپیما به‌کار رفته، در شرایط بخصوصی کنترل هواپیما را از دستان خلبانان خارج کرده و موجب حرکت سریع رو پایین و در نهایت سقوط آن شده است. نتایج بررسی‌های سازمان هوانوردی فدرال آمریکا با همکاری شرکت سازنده این هواپیما یعنی بوئینگ، پیش‌تر نشان می‌داد که سیستم جدیدی که از سنسورهای پیشرفته در نوک دماغه جت به‌کار برده شده، موجب سقوط آن شده است. این بدان معناست که سنسورهای موجود در دماغه هواپیما احتمالاً به دلیل مشکلات نرم‌افزاری اطلاعات نادرستی به سیستم مرکزی هواپیما مخابره کرده و این بدان معناست حتی در زمانی که خلبان کنترل و هدایت هواپیما را بر روی اتو پایلوت (هدایت خودکار و اتوماتیک) می‌گذارد، این سنسورهای موجود در سیستم جدید، سر هواپیما را به سمت پایین می‌کشانند و این امر موجب می‌شود کنترل جت برای خلبان دشوار شود و به سرعت سقوط کند. همین امر موجب شد که اندونزی سفارش این نوع از هواپیما از شرکت بوئینگ را لغو کند و از مسئولان و مدیران آن درخواست بررسی دقیق و تحقیقات ویژه کند تا این غول هواپیماسازی از تکرار چنین حوادث ناگواری جلوگیری به عمل بیاورد.
منبع: ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بوئینگ هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی گوشی‌های سری گلکسی S۲۱ سامسونگ با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند

برخی از گوشی‌های قدیمی سامسونگ، به‌خصوصی از سری گلکسی S21، ظاهراً با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند و یک خط سبز نازک روی صفحه آن‌ها ظاهر می‌شود. علت دقیق این مشکل هنوز مشخص نشده است، اما احتمالاً به آخرین به‌روزرسانی نرم‌افزاری ارائه‌شده برای این دستگاه‌ها مربوط می‌شود.

گزارش‌های متعددی در مورد مشکل نمایشگر برخی از گوشی‌های قدیمی گلکسی سامسونگ در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. طبق گفته کاربران، این مشکل به‌صورت یک خط سبز باریک و عمودی روی نمایشگر دستگاه‌ها ظاهر می‌شود و به‌طور بالقوه عملکرد گوشی‌ها را مختل می‌کند. به نظر می‌رسد این مشکل در درجه اول بر گوشی‌های سری گلکسی S21 تاثیرگذار است و مدل‌های گلکسی اس ۲۱ اولترا و اس ۲۱ FE بیشتر به آن دچار شده‌اند.

نقص نمایشگر گوشی‌های گلکسی S21 سامسونگ

برخی از کاربران به‌طور تصادفی با این خط سبز مواجه شده‌اند و برخی دیگر ادعا می‌کنند که پس از دریافت به‌روزرسانی نرم‌افزاری جدید یا هنگام استفاده سنگین از دستگاه‌ها مانند انجام بازی با آن مواجه شده‌اند.

به گفته یکی از کاربران شبکه اجتماعی ایکس، او بلافاصله پس از نصب به‌روزرسانی نرم‌افزاری روی گلکسی S21 FE متوجه این مشکل شده است (تصویر زیر). کاربر دیگری نیز ادعا کرده که پس از نصب پچ ماه آوریل روی گلکسی S21 اولترا خود با آن مواجه شده است (تصویر بالا).

علت دقیق مشکل خط سبز نامشخص است. در حالی که ممکن است دلیل آن فقط یک نقص نرم‌افزاری باشد، اشکالات مربوط به نرم افزار معمولاً باید با راه‌اندازی مجدد یا بازگشت به تنظیمات کاخانه برطرف شوند. اما این واقعیت که مشکل مذکور همچنان برای برخی از کاربران وجود دارد، نشان می‌دهد که احتمالاً با یک نقص سخت‌افزاری مواجه هستیم.

یکی از دلایل احتمالی مشکل نمایشگر گوشی‌های سامسونگ می‌تواند اختلال در اتصال صفحه‌نمایش یا کابل انعطاف‌پذیر آن باشد. این اجزاء، نمایشگر را به برد اصلی دستگاه متصل می‌کنند و هر گونه آسیب یا نقص در آن‌ها می‌تواند منجر به اختلال در عملکرد نمایشگر شود.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • چه اقداماتی قبل از پرواز و در فرودگاه باید انجام داد؟
  • برخی گوشی‌های سری گلکسی S۲۱ سامسونگ با مشکل نمایشگر مواجه شده‌اند
  • (ویدئو) بمب‌افکن آمریکایی B-۵۲ آمریکا در پرواز کم‌ارتفاع
  • سقوط یک شی عجیب از فضا بر روی خانه‌ای در آمریکا
  • مقایسه‌ بوئینگ و ایرباس در سوانح و حوادث هوایی آمریکا + اینفوگرافیک
  • پرواز هواپیمای آمریکایی بر فراز تنگه تایوان و واکنش سریع چین
  • همه چیز درباره استرداد و کنسلی بلیط هواپیما
  • ۱۰ هواپیمای جنگنده که افراد عادی نیز می‌توانند بخرند(+عکس)
  • محدودیت پرواز در کشور تکذیب شد
  • تصاویری که از سقوط یک هواپیما در چین ضبط شده / مرگ همه مسافرها (فیلم)