Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-19@14:20:34 GMT

وضعیت ایمنی بازارهای یزد مطلوب نیست

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۸۵۷۳

وضعیت ایمنی بازارهای یزد مطلوب نیست

رئیس سازمان آتش‌نشانی یزد با اشاره به مشکلات متعدد بازارهای یزد تاکید کرد: وضعیت ایمنی بازارهای یزد در برابر حوادث مترقبه وضعیت مطلوبی ندارد

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید عباس میرشمسی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا با بیان این که وضعیت ایمنی بازارهای یزد زیاد مطلوب نیست گفت: این بازارهای اغلب به صورت هیئت امنایی اداره می‌شوند و در چند سال گذشته جلسات متعددی با اعضای هئیت امنا داشته ایم و مشکلات ، نواقص و خطرات بازارها را به آن‌ها گوش زد کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیم کشی های برق بازار یزد را تهدید می‌کند

وی با بیان این که علت حادثه در بازار تبریز اتصال برق اعلام شده است ادامه داد: مشکل اصلی بازارهای سنتی یزد نیز سیم کشی‌های برق است، به طوری که سقف بازار را که نگاه می کنید به صورت خیلی خطرناک و وحشتناکی سیم‌های برق رد شده که به مرور زمان این سیم‌کشی‌ها فرسوده شده و خطر برق گرفتی و بروزحادثه وجود دارد.

میرشمسی کمبود شیرهای هیدرانت آب در بازارهای یزد را از دیگر مشکلات بازارهای یزد دانست و گفت: در بازار تاریخی یزد سه شیر هیدرانت وجود دارد که باید این تعداد افزایش یابد تا در زمان بروزحادثه، مشکلی در برداشت آب  نداشته باشیم و برای این کار سازمان آب و فاضلاب باید همکاری لازم را داشته باشد.

وی اظهار داشت: بافت بازارهای سنتی یزد اغلب از خشت و گل و امثال آن است که سنخیتی با آب ندارد و در زمان حادثه نیز نمی‌توان از آب زیادی استفاده کرد چون خشت و گل است و خراب می شود. از سوی دیگر کپسول های آتش نشانی نیز در مغازه ها وجود ندارد تا در لحظات ابتدایی حادثه بتوان حریق را مهار کرد.

میرشمسی ادامه داد: در ورودی بازارها موانعی را برای جلوگیری از ورود خودرو و موتورسیکلت به داخل بازار ایجاد کرده اند که این موانع در زمان بروز حادثه نیز مشکل آفرین خواهند بود و مانع ورود خودروهای امدادی و اتشننشانی نمی توانند به داخل بازار هستند که در این زمینه نیز باید تدبیری شود.

وی با اشاره به اقدامات سازمان آتشنشانی یزد در آگاه سازی بازاریان و کسبه گفت: دوره های آموزشی لازم به کسبه داده شده همچنین چند خودرو کوچک ام وی ام نیز تجهیز شده تا بتواند در معابر بافت تاریخی حرکت کند و با توجه به این که قدرت مانور موتورسیکلت بیشتر از خودرو است یک دستگاه موتورسیکلت نیز برای حرکت در بافت تاریخی و بازارهای قدیم شهر تجهیز شده است.

تامین ایمنی بازار بدون مشارکت کسبه امکان پذیر نیست

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری یزد خاطرنشان کرد: خطرات و نواقص بازارها مکرراً  به مسئولین مربوطه منعکس شده اما لازم است مسئولین مربوطه همه پای کار بیایند و مشارکت کنند تا قبل از بروز حادثه اقدامات لازم صورت گیرد اما متاسفانه تا یک اتفاقی نیفتاده و درس عبرتی نشود وارد عمل نمی‌شوند.

میرشمسی مسئول اصلی تامین امنیت بازار را هیئت امنای بازار دانست و اذعان داشت: ایمنی بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست. اگر خود کسبه و بازاریان ایمنی بازار را خواسته باشند مسئولان را نیز پای کار می‌کشانند اما اگر کسبه نخواسته باشند کاری از پیش نمی‌رود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۵۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر مطلوب بارندگی‌های بهاری بر کشت آبی استان مرکزی

علیرضا کیشانی با اشاره به افزایش بارش‌های بهاری سال جاری نسبت به سال قبل، بیان کرد: این بارندگی‌ها در افزایش میزان آب‌های زیرزمینی و آب‌های جاری تاثیرگذار بود که اثر مثبت آن بر مزارع آبی است.

وی خاطر نشان کرد: مزارع دیم تاثیر قابل توجهی از بارندگی‌های بهاره دریافت نمی‌کنند و بیشترین تاثیر را بر این قسمت بارندگی فصل پاییز و اوایل زمستان دارد که به دلیل کمبود بارش در سال گذشته به بخشی از مزارع گندم دیم استان خسارت وارد شد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی عنوان کرد: استان مرکزی در مجموع ۴۳ هزار هکتار گندم آبی، ۴۵ هزار هکتار جو آبی دارد که هم‌اکنون وضعیت مناسبی دارند.

کیشانی اظهار کرد: اواسط اسفندماه سال گذشته که کاهش دما رخ داد قسمتی از مزارع بخش مرکزی ساوه آسیب دید که با مجموع اطلاع رسانی‌ها و تمهیدات در نظر گرفته شده بخشی از این خسارت جبران شد و در خصوص سرمازدگی مزارع مشکلی وجود ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • معاون درمان وزیر بهداشت: پروانه ۱۰۰ بیمارستان دارای اخطار ایمنی تمدید نشد
  •  سیگنال بازارهای جهانی به دلار تهران
  • تاثیر مطلوب بارندگی‌های بهاری بر کشت آبی استان مرکزی
  • بازار رسولی زاهدان به دلیل این وضعیت تعطیل شد | تصاویر
  • وضعیت مطلوب دلیجان در حوزه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
  • مطلوب بودن مشارکت‌های مردمی در بخش کشاورزی خوزستان
  • آخرین وضعیت طلا و انواع سکه در بازار؛ نیم و ربع سکه چند شد؟ | جدول قیمت ها
  • محدوده بازار تهران رکورددار ساختمان‌های ناایمن
  • کمای سیاستی بازار مسکن