Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار حاجی آباد با بیان اینکه این شهرستان قطب تولید گندم هرمزگان است، گفت: پیش بینی می شود در سال جاری بیش از 45 هزار تن گندم از مزارع حاجی آباد برداشت شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمید جهانگیری، فرماندار حاجی آباد در گفتگو  اختصاصی با خبرنگار هرمز  با بیان اینکه این شهرستان دارای ده هزار و 200 هکتار سطح زیر کشت گندم است،  اظهار کرد:  با توجه به بارندگی های خوبی که در سال جاری وجود داشته پیش بینی می شود بیش از 45 هزار تن گندم از مزارع حاجی آباد برداشت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جهانگیری با تاکید بر اینکه حاجی آباد قطب تولید گندم هرمزگان است، عنوان کرد: ۹۵ در صد گندم استان در حاجی آباد تولید می شود که چمران چمران دو، شیرودی  را می توان از مهمترین نوع آنها دانست که برداشت آن از نیمه اردیبهشت ماه آغاز و تا پایان خرداد ادامه دارد.

وی با بیان اینکه برداشت گندم در حاجی آباد با تعداد ۵۰ دستگاه کمباین انجام می شود، عنوان کرد: 25 نفر در قالب چهار اکیپ از کارشناسان بر برداشت صحیح و اصولی گندم نظارت می کنند.

فرماندار حاجی آباد با تاکید بر اینکه شرکت غله و خدمات بازرگانی سازمان تعاون روستایی به عنوان مباشر خرید گندم مشخص شده است، تصریح کرد:  بانک کشاورزی با نرخ جدید تضمینی گندم و براساس مصوبه دولت با مشخصه افت مفید دو  و غیر مفید چهار برای گندم نان 17 هزار ریال و برای گندم دوروم 19 هزار  ریال پرداخت می کند.

جهانگیری افزود: در سال جاری هفت مرکز خرید گندم در منطقه طارم،آشکارا، احمدی، فارغان، شمیل و مرکز شهرستان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در سال جاری با توجه به بارندگی های خوبی که در فصل بهار وجود داشت کشاورزان با مشکل بی آبی مواجه نشدند، خاطر نشان کرد: از هر هکتار یک و نیم تن افزایش محصول نسبت به سال گذشته وجود دارد.

فرماندار حاجی آباد  از پرداخت ۴۸ ساعته پول گندم کشاورزان توسط دولت خبرداد و افزود: امسال کشاورزان بعد ازبرداشت گندم و تحویل آن به مرکز خرید ظرف مدت ۴۸ ساعت پول گندم به حسابشان واریز خواهد شد.

جهانگیری با تاکید بر اینکه ذخیره گندم سیلویی باعث افزایش کیفیت گندم می شود، گفت: در سال های گذشته با توجه به اینکه سیلویی  مناسب برای نگهداری گندم وجود نداشت مجبور به ارسال گندم به مرکز استان بودیم که خوشبختانه در سال جاری با احداث سیلو 50هزار تنی در شهرستان کل گندم در حاجی آباد ذخیره می شود که این امر باعث افزایش کیفیت گندم نیز می شود.

وی افزود: سیلو شش کندویی حاجی آباد با ظرفیت ۵۰ هزارتن از سال گذشته کار ذخیره گندم را آغاز کرده و گندم مورد نیاز شهرستان در سیلو ذخیره می شود.

جهانگیری با بیان اینکه سالانه مصرف گندم حاجی آباد 10 الی 12 تن است، خاطر نشان کرد: از 45 هزارتن گندم برداشت شده مازاد مصرف این شهرستان به سایر نقاط استان ارسال می شود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۸۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌بینی تولید ۳۳۰ هزار تن گندم در شهرستان کرمانشاه

فرماندار کرمانشاه از پیش‌بینی برداشت ۳۳۰ هزار تن گندم در این شهرستان خبر داد و گفت: پیگیری مطالبات و اعتبارات از همین ابتدای سال در دستور کار باشد تا پرداخت به موقع اعتبارات انجام شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدرضا آمویی امروز _یکشنبه، دوم اردیبهشت_ در جلسه ستاد برداشت گندم (شورای کشاورزی شهرستان) که در سالن جلسات شهید باهنر فرمانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: سال قبل هماهنگی خوبی بین اعضای ستاد، اداره غله و جهاد کشاورزی شاهد بودیم و بخشداران مشکلات این حوزه را پیگیر شدند، همچنین بانک‌های عامل مساعدت لازم را انجام دادند.

وی با اشاره به اینکه امسال پیش‌بینی می‌شود بیش از ۳۳۰ هزار تن گندم و دانه‌های روغنی در حوزه کشاورزی برداشت شود، افزود: ظرفیت برداشت اگر هم معادل سال پیش باشد، اما از آنجا که کشاورزان برای پیشگیری از آسیب به محصولات برای برداشت حساسیت دارند، لذا باید همکاری لازم با آن‌ها صورت بگیرد.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به اینکه در زمینه کاهش آتش‌سوزی‌ها و کنترل پس چراها نیاز به آموزش و اطلاع‌رسانی همگانی به ویژه رسانه‌ها دارد و دستگاه‌های متولی پیش از فرارسیدن فصل گرم باید به این موضوع اهمیت دهند، گفت: پس از برداشت محصول اگر از زمین محافظت شود، برای کاشت بعدی نیز کیفیت بهتری را خواهیم داشت، نظام مهندسی نیز می‌تواند با بازرسی لازم با هرگونه تخلفات در این عرصه مبارزه کند.

وی با تأکید بر استفاده از کمباین‌های استاندارد، از ساماندهی سیلوها، مبارزه با آفت زنگ زرد، رعایت حریم قانونی عرصه کشاورزی و عدم تعرض به منابع طبیعی در این شهرستان خبر داد و گفت: پیگیری مطالبات و اعتبارات از همین ابتدای سال در دستور کار باشد و پرداخت به موقع اعتبارات انجام شود، تا در حقیقت شیرینی برداشت را به کام کشاورزان تلخ نشود.

آمویی با تاکید بر اهمیت پرداخت زکات در حوزه کشاورزی، بیان کرد: کشاورزان ما مقید به پرداخت زکات هستند و باید به آنان اطلاع‌رسانی و آموزش داده شود که از طریق سامانه الکترونیکی پرداخت‌ها با سهولت بیشتری انجام می‌شود.

کد خبر 746747

دیگر خبرها

  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • برداشت گندم از مزارع مهران
  • آغاز برداشت گندم از مزارع استان ایلام
  • آغاز برداشت گندم از مزارع شادگان
  • آغاز برداشت گندم از سطح بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع شادگان  
  • پیش‌بینی تولید ۳۳۰ هزار تن گندم در شهرستان کرمانشاه
  • برداشت گندم از مزارع بذری استان بوشهر آغاز شد
  • جشن برداشت گندم در دهلران
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۷۵ هزار تن گندم از مزارع بهبهان