Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@17:01:10 GMT

ایلان ماسک ومشکلات مالی تسلا

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۱۹۲۵۵

ایلان ماسک ومشکلات مالی تسلا

در این ایمیل آمده است که ماسک و Zach Kirkhorn مدیر مالی این شرکت تمام هزینه‌های این شرکت از حقوق گرفته تا تامین قطعات در سراسر جهان را مورد بررسی قرار داده‌اند. در پایان سال ۲۰۱۹ تسلا ۲/ ۲ میلیارد دلار پول نقد در اختیار داشت اما شرکت ۷۰۲ میلیون دلار ضرر هم کرد و همین باعث شد که ماسک اعلام کند این شرکت یک رژیم سخت برای کاهش هزینه را مدنظر قرار خواهد داد و سرمایه‌گذاری ۷/ ۲ میلیارد دلاری هم جذب خواهد کرد تا شرکت سرپا باقی بماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تسلا می‌گوید پول قابل‌توجهی هم‌اکنون در حساب تسلا وجود دارد اما این پول تنها کفاف ۱۰ ماه نخست ۲۰۱۹ را می‌دهد و به گفته ماسک برای اینکه شرکت از لحاظ مالی پایدار شود، مجبور به رژیم لاغری شدیدی است. این برای نخستین‌بار نیست که ماسک از مشکلات مالی تسلا سخن می‌گوید. در واقع شرکت تسلا اساسا از همان ابتدا با مشکلات مالی شدید و عجیبی روبه‌رو بوده خود ماسک هم بارها به این موضوع اشاره کرده است.

سال گذشته هم ماسک در ایمیلی به کارکنان شرکت نوشت که مشغول اصلاحات هزینه‌ای در این شرکت است که بعد از آن شرکت ۹ درصد از کارکنانش را اخراج کرد. تمام این تغییرات همراه با فاجعه تولید در این شرکت همزمان بود جایی که تسلا قادر به تولید انبوه خودروهای سفارش گرفته نبود. شرکت تصمیم گرفت که تولید خودروی تسلا مدل ۳ را هر هفته تا چند هزار دستگاه بیشتر کند تا بتواند ۴۰۰ هزار پیش‌سفارش را انجام دهد. تسلا البته به مرور نرخ تولید خود را بهبود داد تا تسلا مدل ۳ به پرفروش‌ترین خودروی الکتریکی سال ۲۰۱۸ تبدیل شد و دیگر نیازی به کوبیدن سر مدیرعامل به خودروی در حال ساخت نبود! اما به‌نظر می‌رسد کاهش هزینه‌ها هنوز نتوانسته تسلا را سودده کند. در تمام رویدادهای تسلا ایلان ماسک تلاش کرده در جلوی موضوع قرار داشته باشد چه در بیان موفقیت‌ها و چه هنگام شکست‌ها و ضعف‌ها. ماسک در سال ۲۰۱۵ به وال‌استریت ژورنال گفت: وقتی در جنگ قرار دارید، بهتر است در خط مقدم باشید. ژنرالی که پشت خط مقدم باشد جنگ را خواهد باخت.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت

به گزارش­ ­­­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ ­­­بابک نگاهداری در حاشیه نشست دبیرخانه دائمی مقابله با فقر، فساد و تبعیض، به راهکار‌هایی برای محافظت مالی در برابر مخارج کمرشکن سلامت در ایران اشاره و اظهار کرد: این مخارج به دلیل بالا بودن سهم پرداخت هزینه‌های سلامت از جیب مردم، پایین بودن ظرفیت درآمدی خانوار، ضعیف بودن سازوکار‌های پیش پرداخت و تجمیع ریسک در تأمین مالی مراقبت‌های سلامت، ایجاد می‌شود. ­ وی بیان کرد: کشور‌ها می‌توانند از طریق گسترش طرح‌های مبتنی‌بر پیش‌پرداخت و کاهش سهم پرداخت از جیب، احتمال بروز هزینه‌های کمرشکن خدمات سلامت را کاهش دهند. البته در کنار آن نیاز است که بسته مزایای بیمه‌های سلامت و عمق پوشش خدمات نیز مورد توجه قرار گیرد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با بیان اینکه برخی خانواده‌ها، به دلیل نداشتن درآمد کافی، در زمان مناسب برای دریافت خدمات سلامت مراجعه نمی‌کنند، افزود: به همین دلیل ممکن است که با مخارج کمرشکن سلامت مواجه نشوند که این موضوع در محاسبات مخارج کمرشکن سلامت در نظر گرفته نمی‌شود؛ بنابراین موضوع مهم در هنگام بررسی روند مواجهه با مخارج کمرشکن سلامت، روند بهره‌مندی از خدمات سلامت است. ­ نگاهداری گفت:­­ با وجود تأکید بر محافظت مالی از خانوار در برابر مخارج کمرشکن سلامت در قوانین برنامه‌های توسعه و سیاست‌های کلان، سلامت کشور طی سال‌های گذشته این هدف محقق نشده است. رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس با تأکید بر اینکه دلیل اصلی عدم تحقق سلامت در کشور، بالا بدون سهم پرداخت از جیب خانوار در هزینه‌های سلامت است، گفت: پایداری و افزایش منابع مالی در دسترس عاملی مهم جهت کاهش پرداخت از جیب هزینه‌های سلامت است. ­همچنین سیاست گذاری برای کاهش هزینه‌های این بخش، نیازمند راهبرد‌هایی برای بهبود همکاری بین بخش‌های مرتبط از طریق تعیین اهداف و ایجاد چشم انداز مشترک است در این راستا لازم است که نقش متولی گری وزارت بهداشت تقویت شده و سازوکار‌های نظارت و ارزیابی سیاست‌های حمایتی طراحی شود. ­ وی با اشاره به نقش رسانه‌ها و اراده مسئولان برای کاهش هزینه‌های سلامت، گفت: ارائه دهندگان خدمات باید در امر سیاست گذاری در این زمینه مشارکت داشته باشند تا سیاست‌ها و تصمیمات کلان، در جامعه هدف، اثرگذار باشد. ­ رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: پیش بینی تغییرات آینده بخش سلامت و برنامه ریزی برای مراقبت‌های سلامت مورد نیاز و آگاهانه تصمیم گرفتن درباره این موضوعات، از دیگر ملزومات برای کاهش هزینه‌های سلامت در کشور است. ­ وی با اشاره به اهمیت بازنگری و بازتعریف سیاست‌های حمایتی برای کاهش هزینه‌های سلامت گفت: در این زمینه باید مداخلات هدفمند برای افزایش محافظت مالی از گروه‌های کم درآمد و آسیب پذیر در برابر هزینه‌های کمرشکن سلامت صورت گیرد. ­ایجاد نظام داده‌ای پویا و به روز جهت ارزشیابی شاخص‌های تأمین مالی نظام سلامت کشور و آگاهی از تغییرات آینده بخش سلامت و مراقبت‌های سلامت نیز در این زمینه اهمیت ویژه‌ای دارد.

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک: موشک‌ها را باید به فضا پرتاب کنیم، نه به سوی یکدیگر
  • سنگینی هزینه‌های درمان روی دوش مردم
  • تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند
  • تصمیم ایلان ماسک برای ایجاد تغییرات انقلابی در تسلا
  • خبر ناراحت‌کننده ایلان ماسک برای کاربران ایکس
  • برگزاری جلسه قرارگاه تامین منابع مالی و مدیریت هزینه‌ها در سال ۱۴۰۳
  • مواجهه خانواده‌های ایرانی با هزینه‌های کمرشکن سلامت
  • راهکارهای کاهش هزینه‌های سلامت در ایران
  • بیکارتر از کیم کارداشیان، مرفه‌تر از ایلان ماسک!
  • اخراج ۱۰ درصد کارکنان تسلا