Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس اساتید خبرگزاری بسیج، رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی درباره انتشار کتاب آموزش عالی، جهانی شدن و تصویر سازمانی دانشگاه‌ها گفت: این کتاب با هدف تبیین سیر آموزش عالی در ایران و جهان،‌ رسالت و کارکردهای آموزشی عالی در ایران از دیدگاه صاحب‌نظران، نقش و اهمیت دانشگاه در قبال جامعه، فلسفه بین‌المللی کردن آموزش عالی، بیم‌ها و امیدهای آموزش عالی در عصر جهانی شدن، چالش‌ها و فرصت‌های آموزش عالی در عصر جهانی شدن و عوامل تأثیرگذار در تصویر سازمانی دانشگاه و مراکز آموزش عالی پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کتاب آموزش عالی، جهانی شدن و تصویر سازمانی دانشگاه‌ها در پنج فصل تدوین شده است، که نظام دانشگاه و مراکز آموزش عالی،‌ جهانی شدن آموزش عالی، تصویر سازمانی، عوامل تأثیرگذار در تصویر سازمانی دانشگاه و مدل‌های مفهومی در تصویر سازمانی دانشگاه عنوان فصول این کتاب به‌شمار می‌رود.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: در بخش فلسفه بین‌المللی کردن آموزش عالی دلایل سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، آموزشی و فرهنگی آن تشریح شده است. امیدها و بیم‌ها در آموزش عالی مورد بررسی قرار گرفته است. به‌عنوان مثال نبود منابع مالی دولتی برای رفع نیازهای دانشگاه‌ها و پرداخت هزینه تحصیل از سوی داوطلبان نیز یکی از بیم‌های دانشگاه به‌شمار می‌رود. چالش‌ها و فرصت‌های آموزش عالی نیز در این کتاب مورد بررسی قرار گرفته است.

هاشمی در این کتاب غفلت از رشته‌های مورد نیاز جامعه، غفلت از سرمایه‌های فرهنگی جوامع و ورود مؤسسات آموزش عالی فاقد صلاحیت به‌منظور کسب سود سخن به میان آورده و آنها را به عنوان چالش‌های نظام آموزش عالی معرفی کرده است.

وی بیان کرد: ظهور و گسترش برنامه‌های بین‌رشته‌ای، تخصصی شدن دانشگاه، ارتقای کیفیت آموزش عالی، استفاده گسترده از یادگیری الکترونیکی از جمله فرصت‌های آموزش عالی کشور معرفی شده است.

رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: این کتاب دانشگاه را به‌عنوان عالی‌ترین نهاد تربیت و آموزش سرمایه انسانی با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌های معرفتی و مهم‌ترین مرکز پژوهشی و نوآوری در حوزه مختلف معرفی کرده است.

منبع : روابط عمومی بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی

 

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۱۹۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت



آقای حسام پور در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: جشنواره ملی کتاب رشد در بیست و یک دوره گذشته خود بیش از ۱۰۰ هزار کتاب را ارزیابی و از این بین، بیش از ۳۰ هزار کتاب موفق را انتخاب کرده است.
وی افزود: کتاب‌هایی که موفق به دریافت نشان رشد شده‌اند در سامانه سامان کتاب به نشانی samanketab.roshd.ir در اختیار خانواده‌ها و فعالان فرهنگی و آموزشی قرار گرفته است.
وی افزود: آموزش و پرورش برای این که بتواند نقش حکمرانی در محتوا‌های تولید شده توسط بخش‌های دولتی و غیردولتی را به صورت جدی ایفا کند در سال ۱۳۸۹ مصوبه‌ای در هشتصدوبیست و هشتمین جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با موضوع ساماندهی منابع آموزشی و تربیتی را تصویب کرد و برخی از رویداد‌ها و فعالیت‌های مرتبط همچون جشنواره ملی کتاب رشد ذیل این مصوبه ساماندهی شد.
معاون ساماندهی منابع آموزشی گفت: با توجه به این مصوبه، تنها منابعی اجازه ورود به کتابخانه‌های مراکز آموزشی و مدارس را دارند که استاندارد‌های مورد نظر وزارت آموزش و پرورش را کسب کنند.
وی افزود: این امکان برای ناشران و نویسندگان کودک و نوجوان فراهم شده است تا آثار تولیدی خود را برای دبیرخانه این مصوبه ارسال نمایند، آثاری که موفق به دریافت «نشان رشد» وزارت آموزش و پرورش شوند امکان ورود به کتابخانه‌های مدارس و کتابخانه‌های کلاسی را پیدا می‌کنند.
آقای حسام پور افزود: جشنواره ملی کتاب رشد، از جمله دغدغه‌مندی‌های مهم وزارت آموزش و پرورش در انتخاب و به‌گزینی کتاب‌های دارای استاندارد‌های آموزشی و تربیتی برای کودکان و نوجوانان است.
معاون ساماندهی منابع آموزشی افزود: با توجه به این که متولی اصلی بحث آموزش و تربیت کودکان و نوجوانان تا پایان دوران آموزش عمومی، وزارت آموزش و پرورش است و با توجه به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و سند برنامه درسی ملی به عنوان اسناد تحولی این حوزه، پیرایش و ساماندهی محتوا‌های پیرامون کتب درسی که به نحوی فضای آمورش و تربیت را متأثر می‌سازند باید توسط وزارت آموزش و پرورش طراحی و تدبیر شود.

دبیر بیست و یکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد افزود: بیست و یکمین دوره جشنواره ملی کتاب رشد، کتاب‌های آموزشی تربیتی ناشران را که در طی فرایند یک سال موفق به دریافت نشان رشد شده‌اند در ۱۴ محور مورد ارزیابی نهایی قرار داده است. این محور‌ها در سه بخش کلان موضوعی شامل: آثار آفرینش ادبی و هنری و آثار مطالعات تبیینی و ترویجی و آثار حوزه دانش‌افزایی و کمک آموزشی و مهارتی تقسیم‌بندی شد.

وی درباره بهبود کتاب‌های آموزشی و تربیتی و کمک آموزشی هم گفت: باید نهاد‌هایی که در حوزه برنامه‌ریزی و سیاستگذاری محتوا‌های کودک و نوجوان دارای مسئولیت هستند با یکدیگر ارتباط فرایندی داشته باشند تا هم‌افزایی و اثرگذاری بهتری صورت پذیرد.
آقای حسام پور گفت: در این خصوص لازم است در حوزه ترویج و توزیع محتوا‌های تولیدی کودک و نوجوان توسط بخش‌های مرتبط اقدامات مؤثرتری صورت پذیرد.
آخرین جشنواره کتاب‌های رشد در تاریخ ۱۶ اسفند ماه معرفی شدند.

دیگر خبرها

  • ۳۰ هزار کتاب برگزیده رشد در سامانه دانش آموزان قرار گرفت
  • سازمان جهانی بهداشت: از هر ۶ دانش آموز، یک نفر قربانی آزار و اذیت در فضای مجازی می‌شود
  • فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیئت علمی دانشگاه‌ها اصلاح شد
  • ضرورت توجه به خوشنویسی در کتاب‌های آموزشی
  • فرم امتیازدهی علمی داوطلبان جذب هیأت علمی دانشگاه ها اصلاح شد
  • طرح مدرسه عالی گردشگری و مرکز مهارتی حقوق تجاری تدوین می‌شود
  • رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه دولت
  • اتحادیه کشور‌های اسلامی برای دفاع از منافع مسلمانان تشکیل شود
  • دانشگاه‌های دولتی و رشته‌های اشتغال‌آفرین در اولویت دریافت بودجه
  • برنامه آموزش و پرورش برای استخدام ۷۲ هزار معلم جدید/امسال کتاب‌های پایه اول تغییر می‌کند