Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-19@17:23:20 GMT

رئیس جمهور آموزش و پرورش را به ریل اصلی خود بازگرداند

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۰۰۸۳

نماینده مردم تهران در مجلس در انتقاد از آموزش و پرورش گفت: در نظام آموزش و پرورش گرفتاری‌ها به قدری است که ساختار فلج شده است تمام توان این ساختار اما صرف کارهای با اولویت پایین‌تر می‌شود.

به گزارش ایسنا، فاطمه سعیدی در نطق میان دستور جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن تبریک میلاد سومین امام شیعیان گفت: ما از امام حسن (ع) درس مذاکره و صلح آموختیم از همین امام درس رشادت و ایستادگی بر سر عقیده را آموخته‌ایم ما به دنیا نشان دادیم که هنگام نیاز بهترین مذاکره کنندگان و مؤمن‌ترین آنها را به آرمان‌های انقلاب به میدان می‌فرستیم و در هنگام جنگ رشیدترین مردمان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال که دشمنی دشمن عیان‌تر از همیشه شده است ما هیچ واهمه‌ای از او نداریم.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ضمن تاکید بر ضرورت اتکا به توان تولیدی داخلی گفت: با تکیه کردن به صنعت داخلی در کنار استفاده از تمام ظرفیت‌های دیپلماسی می‌توانیم از سختی‌های کنونی گذر کنیم. آمریکایی‌ها یک بار ما در جنگ آزموده و دیگر چنین خطایی را تکرار نمی‌کنند. به گواه سازمان‌های بین المللی ما در زمان صلح پای تمام تعهدات خود ایستادیم و جهان بدعهدی آمریکا را مشاهده کرد اما ایستادن در برابر دشمن و یکپارچگی در برابر فشارهای بیرونی چگونه میسر است؟ با تهدید و تهمت یا همدلی و همبستگی؟

سعیدی ادامه داد: امروز همه معتقدیم که باید در برابر فشارها ایستاد اما بعضی تربیون دارها گویی می‌خواهند از فرصت پیش آمده برای حذف یک تفکر استفاده کنند. نباید از تهدید دشمن فرصت جناحی یا گروهی خلق کرد. این تهدید باید عمق همبستگی و یکپارچگی ملت را افزایش دهد. کشور ما در شرایطی است که به تمام ظرفیت‌های فکری و علمی احتیاج دارد.

نماینده مردم تهران در مجلس ضمن تاکید بر بازگشت به آرمانهای انقلاب گفت: مردم ایران برای استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی انقلاب کردند. اما برخی به بهانه استقلال و به عبارتی قرائت خودشان از استقلال در برابر آزادی مصرح و قانونی مردم می‌ایستدند. امروز وظیفه ما این است که یکپارچه در کنار دولت، نیروهای مسلح و تلاشگران حوزه امنیت از ایران عزیز حفاظت کنیم. ایران بدون پشتیبانی مردمشان معنا ندارد. حفظ ایران جزو از طریق به رسیمت شناختن مردم، تنوع فکر و سلیقه آنها به دست نمی‌آید.

سعیدی با اشاره به وضعیت معیشتی مردم اظهار داشت در شرایط فعلی تمرکز بر تسهیل تولید داخلی و حذف موانع تولید و تجارت وظایف همه دستگاه‌های قانونی است واگذاری اقتصاد و ثروت به مردم و بستن منفذهای رانت و فساد آینده ما را تضمین می‌کند امروز بزرگترین مشکل ما در درون کشور فساد و رانت است و چشم اسفندیار آن شفافیت و حاکمیت قانون! تا زمانی برخی از بخشهای از حاکمیتی با بخش خصوصی رقابت می‌کنند تا زمانی که رقابت عادلانه شکل نگیرد و شفافیت در برابر پنهان کاری مورد حمایت نباشد و همچنین مادامی که در برابر فساد بدون توجه به ارزشها در برابر وابستگی فاسدان نیایستیم سخن گفتن از همبستگی اجتماعی و تعمیق مفهوم ملت-دولت شوخی تلخی است.

سعیدی با اشاره به ریاست جدید قوه قضائیه گفت: با ورود آقای رئیسی امیدواری به دستگاه قضا بیشتر شده است از ایشان خواستاریم که با دقت ضمن حفظ حقوق همه شهروندان مماشاتی با مجرمان اقتصادی نداشته باشد در همین فرصت به لایحه منع خشونت علیه زنان اشاره می‌کنم چهره جمهوری اسلامی و میزان اهمیتی که به جایگاه زن می‌دهد در این لایحه متجلی است امیدوارم که دستگاه قضائی به اهمیت آن توجه کافی داشته باشد.

وی در انتقاد از آموزش و پرورش گفت: گرفتاری‌ها در این نظام آموزش و پرورش به قدری است که ساختار را فلج کرده است. تمام توان این ساختار صرف کارهای با اولویت پایین‌تر است هر روز از صدر تا ذیل وزارت آموزش پرورش به جای تمرکز بر ارتقای وضعیت تحصیلی و پرورشی دانش آموزان یا بهبود وضعیت معیشتی فرهنگیان به دنبال رفع و رجوع مواد کم اهمیت اما پرسرو صدا هستند. جالب اینجا است که کسی به دنبال شنیدن صدای معلمان نیست. به دنبال صداهایی هستند که نان سیاسیشان را تأمین می‌کنند.

نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه این دولت در خصوص عمل به وعده‌هایش در حوزه آموزش و پرورش نمره قبولی نمی‌گیرد گفت: بارها پیرامون همسان سازی حقوق بازنشستگان فرهنگی با دیگر بازنشستگان صحبت کردیم. بارها قول گرفته و بدعهدی دیده‌ایم. در خصوص نظام رتبه بندی معلمان، معلمان حق التدیس، مؤسسات آموزشی و رسیدگی به فساد عجیب کتب کمک درسی آموزش و پرورش هرگز موفق نبوده است. از آقای رئیس جمهور می‌خواهم که با هر ابزاری که می‌تواند آموزش و پرورش کشور را به ریل اصلی خود بازگرداند. در حوزه آموزش عالی و دانشجوی دو نوع مشکل صنفی-رفاهی و مشکلات فرهنگی-سیاسی وجود دارد که وزرای علوم برای رفع هر دو گام‌های مؤثری برداشته‌اند و امیدواریم که با حمایت رئیس جمهور اقدامات مؤثری انجام دهند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: فاطمه سعیدی رئیس جمهور آموزش و پرورش جان بولتون سیاست مهاجرتی ترامپ روز خیام هوشنگ امیراحمدی حسین طائب پرونده یاسین رامین مهلا مومن زاده جواد نکونام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۰۰۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد

 رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر غیرممکن بودن لو رفتن سئوالات آزمون‌ها گفت: سئوالات به صورت رمزگذاری شده تا چند دقیقه قبل از شروع آزمون‌ها به رئیس شعبات داده می‌شود.

به گزارش تسنیم، محسن زارعی امشب در شورای آموزش و پرورش استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، با قدردانی از پاسخ اخیر سپاه به صهیونیست‌ها اظهار داشت: عملیات شجاعانه و غرورآفرین سپاه پاسداران به جهانیان نشان داد که ایران برای احقاق حق خود از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد بود.

وی با بیان اینکه این عملیات شجاعانه، درس بزرگی برای همه ما جهت پیشبرد برنامه‌ها با همین سیاق بود، افزود: آزمون‌های نهایی و نظام سنجش در سنوات گذشته به شیوه‌ای غلط برگزار می‌شد چرا که دانش آموزان را بیشتر به سمت حافظه‌محوری سوق می‌داد که این روند ممکن بود در درون نظام آموزشی آسیب بزرگی ایجاد کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اصلاح این ساختار غلط در سال گذشته، گفت: به منظور ارتقاء کیفیت نظام آموزش و پرورش در سال 1402 سوابق تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی ملاک قرار داده شد و به ترتیب هر سال درصد خاصی به خود اختصاص داده که این درصد در سال‌جاری به 60 درصد رسیده است.

برگزاری آزمون‌ها به صورت الکترونیک، تا سال 1407

وی با اشاره به اینکه به منظور برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک مراکز آزمون سطح کشور تا سال 1407 استاندارد می‌شوند، عنوان کرد: راستا تحقق این هدف هم اکنون برنامه‌هایی در حال اجراست اما برای اجرای کامل آن نیاز به فراهم شدن زیرساخت‌ها و تجهیزات مناسب هستیم.

زارعی اظهار کرد: تامین امنیت آزمون‌ها به ریاست وزارت کشور و از طریق شورای تامین استان‌ها و شهرستان‌ها بسیار حائز اهمیت و مورد تاکید قرار دارد که این مهم با همکاری دستگاه‌های متولی و شورای تامین هم در سطح ملی و هم استانی و شهرستانی دنبال می‌شود.

وی با تاکید بر غیرممکن بودن لو رفتن سئوالات آزمون‌ها تصریح کرد: سوالات به صورت رمزگذاری شده تا چند دقیقه قبل از شروع آزمون‌ها به رئیس شعبات داده می‌شود و بازگشایی این رمز‌ها برای سایر افراد غیرممکن بوده اما آنچه قابل انتشار است این است که افراد حاضر در جلسه آزمون از طریق ابزارهای مختلف این سوالات را به بیرون ارسال کنند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: امسال حدود 100 عنوان آزمون برگزار خواهد شود که برای فراهم کردن زیرساخت‌های لازم جهت برگزاری آن‌ها، تقریبا یک ماه عوامل اجرایی درگیر برگزاری این آزمون‌ها خواهند بود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری آزمون در شرایط مطلوب نتیجه مطلوبی برای دانش‌آموز به دنبال خواهد داشت، گفت: به منظور کیفیت‌بخشی به آزمون‌های نهایی وضعیت موجود باید کاملا بررسی و نقاط ضعف کاملا احصا شود که این مهم در دروس مختلف مورد توجه و مبنا و پایه تصمیم‌گیری‌ها قرار خواهد گرفت.

شرکت یک میلیون و 800 هزار دانش‌آموز در آزمون‌هایی نهایی

زارعی وجود اطلاعات کافی از وضعیت موجود برای دست‌یابی به ارتقای امنیت و کیفیت برگزاری آزمون‌های سنجش را ضروری خواند و عنوان کرد: تحلیل‌ها و داده‌های اطلاعاتی می‌تواند در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی مناسب برای هر استان و منطقه‌ای تاثیر بسزایی داشته باشد، اما در کل نمی‌توانیم برای کل کشور یک نسخه واحد در راستای ارتقای کیفیت آزمون‌های سنجش بپیچیم.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت وزارت آموزش و پرورش در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه در آزمون‌های نهایی پیش رو تقریبا یک میلیون و 800 هزار دانش‌آموز به صورت مستقیم درگیر خواهند بود، ابراز داشت: ایجاد امنیت روانی جامعه برای دانش‌آموزان و خانواده‌ آنها در اولویت ما قرار دارد و در صدد ایجاد فضایی آرام و امن برای آنان هستیم.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: پاسخ وزارت آموزش و پرورش به خبر" ۳۰ هزار معلم بازنشسته، ۸ ماه است حقوق نگرفته اند" فعالیت 110 مدرسه تک‌دانش‌آموزی در کشور

دیگر خبرها

  • حمایت تمام قد علم الهدی از بازگشت گشت ارشاد و طرح «نور» /آموزش و پرورش موافقت کند اساتید حوزه عفاف و حجاب دختران را اقناع کنند
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس؛ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • رئیسی در سمنان: تمام همت دولت تحقق وعده‌ها در استان است/تذکر رئیس جمهور به بانک‌ها 
  • تغییر تقویم آموزشی مدارس/ امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • آغاز سال تحصیلی از مهر به شهریور تغییر می‌کند؟!
  • رئیسی: پروژه‌های نیمه تمام آبی استان سمنان پیگیری می‌شود
  • برگزاری آزمون‌های تمام الکترونیک در آموزش و پرورش تا سال ۱۴۰۷
  • امکان افشای سئوالات آزمون های وزارت آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • زلنسکی: بدون کمک آمریکا، شانس پیروزی نداریم