Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@09:56:54 GMT

انجمن تخصصی صنعت نساجی و پوشاک در گیلان فعال شد

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۰۰۹۱

انجمن تخصصی صنعت نساجی و پوشاک در گیلان فعال شد

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان از فعالسازی انجمن تخصصی صتعت نساجی در گیلان خبر داد و گفت: افراد فعال در این حوزه می‌توانند از طریق این انجمن‌ها، سیاستگذاری برای کسب بازارهای هدف را پیگیری کنند. ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۸ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فرهاد دلق‌پوش امروز در حاشیه بازدید از واحد صنعتی ریسندگی خاور اظهار داشت: هیچ نقطه‌ای در کشور همانند استان‌های ساحلی به ویژه گیلان و مازندران آماده ایجاد فعالیت‌های مربوط به صنایع نساجی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان صمت گیلان گفت: بایستی تخصص سرمایه گذاران در بخش صنعت را بررسی کنیم تا در هنگام خصوصی سازی این بخش دچار آسیب نشود؛ صنعت نساجی و ریسندگی یک فرصت ملی برای رونق اقتصاد و افزایش اشتغال است که در گیلان وجود دارد.

وی با اشاره به اهمیت صنعت نساجی تصریح کرد: اگر یک واحد صنعتی راکد شود به کل کشور آسیب می‌رسد؛ صنعت نساجی یک زنجیره است و هر کدام از این حلقه‌ها باید در جای خود حفظ شود تا بتواند در زمینه اشتغال و اقتصاد به نحو مطلوب ایفای وظیفه کند.

گیلان| برخی درصدد ملتهب نشان دادن فضای حاکم بر بازار هستندزنجیره تولید و فرآوری محصولات کشاورزی در گیلان شکل نگرفته استخروج چوب از گیلان تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده است

دلق‌پوش ارزش سرمایه‌گذاری در بخش تولید را بالاتر از صرفا درآمدزایی دانست و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه تولید به جامعه حیات و زندگی می‌بخشد و اثرات آن همانند حوزه‌های دیگر کوتاه‌مدت نخواهد بود و سود حاصل از ارزش افزوده ایجاد شده در آن، تداوم و استمرار خواهد داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان افزود: برای احداث مجدد تاسیسات و ابنیه کارخانجات در زمان کنونی، بایستی صدها برابر هزینه شود اما با نوسازی، بهسازی و به روز رسانی ماشین آلات می‌توانیم زمینه فعالیت آن را با ارزش افزوده مضاعف فراهم نماییم.

دلق‌پوش به ضربه اقتصادی ناشی از ورود بی‌رویه پوشاک از چین در دهه 80 اشاره کرد و ابراز داشت: با توجه به بهبود اوضاع و موقعیت ایجاد شده در رابطه با عدم ورود کالای قاچاق، فرصت ارزشمندی دست داده است که وضعیت فعلی پوشاک زنده‌ و فعال‌تر از گذشته به امور خود ادامه دهد.

وی از فعالسازی انجمن تخصصی صنعت نساجی و پوشاک در استان گیلان خبر داد و گفت: این انجمن‌ها زمینه برای ایجاد همبستگی و همکاری بیشتر در بخش نساجی را فراهم می‌کند و افراد فعال در این حوزه می‌توانند سیاست گذاری برای کسب بازارهای هدف از تولید تا فروش را با رویکرد حمایتی به صورت جدی‌تر پیگیری کنند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان پیرامون وضعیت شرکت پوشش خاطرنشان کرد: مهمترین مسئله در رابطه با این شرکت، برطرف کردن مشکلات حقوقی آن است و اگر این مسئله حل شود، سایر مشکلات آن نیز قابل رفع است. 

دلق‌پوش درباره تسریع در حل و فصل مسائل حقوقی و قضایی بخش تولید و صنعت اظهار داشت: پیشنهاد تشکیل شعبه قضایی ویژه صنعت در استان داده شده است تا ضمن اتخاذ رویکرد تخصصی و دیدگاه حمایتی، با سرعت بیشتری به پرونده‌های مرتبط به تولید و صنعت رسیدگی شود.

مدیرعامل شرکت ریسندگی خاور نیز در این دیدار اظهار داشت: هم‌اکنون این شرکت با ظرفیت هزار و 900 تن در سال در حال فعالیت است و بنا داریم که این ظرفیت را به دو هزار و 300 تن در سال جدید برسانیم.

حمزه‌علی حاجی‌پاشا تعداد شاغلان در کارخانه را 225 نفر برشمرد و افزود: عمده‌ترین مشکل این واحد آن است که ماشین‌آلات فعال در آن به علت به روز نبودن، مصرف انرژی بالایی دارند؛ در صورت بازسازی و نوسازی این واحد، ظرفیت اشتغال آن تا 500 نفر نیز قابل افزایش است.

انتهای پیام/ن

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۰۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان همدان، چنگیز اصلانی امروز در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه نیاز کارگران این است که دولت و مجلس در جهت حمایت‌های واقعی از این قشر گام بردارند، افزود: ۱۸ میلیون نفر نیروی کارگری در کشور وجود دارد که این تعداد در همدان ۳۱۷ هزار بیمه‌ شده است، امیدواری این قشر عظیم و پرتلاش، حمایت بی چون و چرای قانون گذاران و دولت در تمام سطوح است.

وی با بیان اینکه یکی از چالشی‌ترین موضوع ما با دولت دستمزد است که براساس واقعیت‌ها و قانون به آن پرداخته نشده است، گفت: دولت باید برای بهبود کسب‌وکار و روان‌سازی تولید به شرکای اجتماعی خود اعتماد داشته باشد البته کارفرما هم یکسری مشکلات مثل مالیات و ... دارد بنابراین لازم است دولت تسهیلات تشویقی به سرمایه‌گذاران واقعی بپردازد.

اصلانی خاطرنشان کرد: اعتقاد داریم در ابتدا باید توان، قدرت و توانمندی نیروی کار دیده شود و بر این اساس دستمزد برای کارگران درنظر گرفته شود.

وی اضافه کرد: اصلی‌ترین خواسته جامعه کارگری، اجرای قانون است و تشکل‌های کارگری خواستار رعایت قانون از سوی دولت‌ها هستند.

دبیر اجرایی خانه کارگر همدان با بیان اینکه ماده ۴۱ قانون کار در بحث تعیین دستمزد کارگران حجت را تمام کرده است و متأسفانه یکی از چالش‌های اساسی قشر کارگری همین ماده است، تصریح کرد: در سالجاری حداکثر دستمزد تعیین شده حدود ۱۱‌ میلیون تومان است، آیا این دستمزد جوابگوی تامین مسکن، خوراک، پوشاک، تحصیلات و درمان کارگران خواهد بود؟

دبیر اجرایی خانه کارگر همدان با تأکید بر اینکه باید به صورت تخصصی و با ارزش قائل شدن به تولید، اقتصاد و صنعت دستمزد تعیین شود، به شعار سال تحت عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» اشاره کرد و یادآور شد: منظور از مشارکت مردم در تولید یعنی کسانی‌ که سرمایه دارند، پای کار بیایند و این نیروی کار است که در کنار سرمایه و خط تولید خواهد بود.

اصلانی با تأکید بر اینکه برای داشتن تولید در کشور کارگر و کارفرما لازم و ملزوم هم هستند، اظهار داشت: باید در اصلاح قوانین کار و تأمین اجتماعی به صنعت کمک شود؛ یعنی طوری حرکت شود که سرمایه‌گذار با اطمینان‌خاطر بتواند سرمایه‌گذاری کند به گونه‌ای که دولت باید به قدری به سرمایه‌گذاری توجه ویژه‌ای داشته باشد که افراد به دنبال دلالی نروند.

وی با بیان اینکه در نهایت بحث حمایت از تولید در تمام مباحث کشور مورد توجه قرار گیرد، افزود: پیشنهاد داریم موانع تولید برداشته شود ضمن اینکه شعار جهش تولید به شرطی تحقق خواهد یافت که از نیروی کارگری حمایت شود.

اصلانی با بیان اینکه پاشنه آشیل جامعه کارگری امنیت شغلی، غذایی، مسکن و حمایت از تشکل‌های قانونی است، گفت: ۵۸ هزار نفر بازنشسته در استان همدان وجود دارد که ۷۰ درصد آنها حقوق، حداقلی دریافت می‌کنند.

وی در ادامه به عضویت ۶۸ هزار نفر در خانه کارگر همدان اشاره کرد و افزود: سال گذشته ۵۳۹۵ نفر به عضویت خانه کارگر همدان درآمدند.

اصلانی با بیان اینکه ۱۰۲۰ دانشجو در مرکز علمی کاربردی خانه کارگر مشغول به تحصیل هستند، به آموزش‌های کوتاه‌مدت این تشکل نیز اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۳۸۷۳ نفر در آموزش‌های ۱۳گانه خانه کارگر از جمله دوره‌های خیاطی گلدوزی، کامپیوتر و زبان شرکت کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898367

دیگر خبرها

  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • رشد ۱۸ درصدی صنعت نساجی در دولت سیزدهم
  • آیا دستمزد پائین کارگران می‌تواند، جوابگوی مسکن، پوشاک و خوراک آنها باشد؟
  • برگزاری نخستین رویداد استارت‌آپی سال در صنعت نساجی اصفهان
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می‌رسد