Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@10:03:58 GMT

ترفند‌های حفظ خونسردی هنگام عصبانیت

تاریخ انتشار: ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۲۰۵۹۸

ترفند‌های حفظ خونسردی هنگام عصبانیت

به خودتان نپیچید، کاری بکنید

اگر از چیزی عصبانی هستید، مثلا یک بی‌عدالتی خشمگین‌تان کرده است، کاری بکنید. در مطالعه‌ای محققان، الگو‌های امواج مغزی دانشجویانی را که به آن‌ها اعلام شده بود شهریه‌ی دانشگاه قرار است افزایش پیدا کند، ثبت کردند. امواج مغزی همه‌ی آن‌ها نشاندهنده‌ی خشم بود، اما امضا کردن یک دادخواست برای اعتراض به افزایش شهریه توانسته بود آن‌ها را آرام کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دست به کار شدن برای اقدامی که اشتباهی را درست کنید، تا حدود زیادی آرامش را به شما برمی گرداند، اما خودخوری کردن و ساکت نشستن بدون هیچ اقدامی، اثر معکوس دارد و حال‌تان را بدتر می‌کند.

بالش‌تان را زیر مشت و لگد نگیرید

اگر نمی‌دانید چگونه آرام شوید، مشت کوبیدن به بالش و دیوار و هر شی‌ء دیگری را فراموش کنید، زیرا تحقیقات نشان داده علی رغم باور عموم، این دست واکنش‌ها نه تنها خشم‌تان را کاهش نمی‌دهند بلکه حس خصومت‌تان را نیز شدت می‌دهند.

سه نفس عمیق بکشید

وقتی عصبانی هستید، بدن‌تان دچار تنش می‌شود. تنفس عمیق کمک‌تان می‌کند یاد بگیرید چگونه با آرام کردن شاخصه‌های درونی خشم، آرام بگیرید. تنفس عمیق، تنها یکی از راه‌های فراوانی است که می‌توانید فورا به خونسردی و آرامش برسید.

دلایل خشم‌تان را بشناسید

مثل یک کارآگاه بررسی کنید که چه موقعیت‌ها و افراد و ماجرا‌هایی می‌توانند خشم‌تان را برانگیخته کنند. وقتی دلایل خشم‌تان را شناختید، سعی کنید تا جایی که ممکن است از آن‌ها اجتناب کنید. اگر نمی‌توانید از عامل خشم‌تان دور بمانید، دست کم می‌توانید آن‌ها را پیش بینی کنید، در نتیجه فرصت بیشتری برای آماده شدن جهت روبرویی با آن‌ها خواهید داشت، بنابراین آنقدر بد از آن‌ها تاثیر نخواهید گرفت.

کنترل‌تان را از دست ندهید

از دست دادن کنترل باعث می‌شود همه جا و پیش هر کسی، آدم بسیار بدی به نظر برسید، فرقی هم نمی‌کند واقعا چه کسی مقصر باشد، به هر حال آن کسی که کنترل رفتار و زبانش را ندارد، بد و مقصر جلوه خواهد کرد. برای اینکه یاد بگیرید چگونه خونسردی خود را حفظ کنید، صحنه‌ای را به خاطرتان بیاورید که شما را عصبانی کرده بود و بار‌ها آن صحنه را در ذهن‌تان تکرار کنید، هر بار خودتان را تصور کنید که واکنش‌های متفاوتی نشان می‌دهید. شما در واقع واکنش‌های گوناگون را تمرین می‌کنید و به خودتان انتخاب‌های جدیدی می‌دهید. بار بعد که در موقعیتی مشابه قرار گرفتنید و حس کردید دارید کنترل خود را از دست می‌دهید، یکی از این انتخاب‌ها به ذهن‌تان خطور خواهد کرد و باعث خواهد شد واکنش بهتری از خود نشان دهید.

از موقعیت دور شوید

وقتی عصبانی می‌شوید، از منبع خشم‌تان دور شوید. حتی یک پیاده روی پنج دقیقه‌ای دور از محل عصبانیت می‌تواند کمک‌تان کند کنترل‌تان را حفظ کنید.

تصویری در ذهن‌تان ایجاد کنید

هر وقت احساس کردید خشم‌تان در حال به جوش آمدن است، یک علامت «توقف» قرمز در ذهن‌تان تصور کنید یا یک باند کشی دور مچ دست‌تان ببندید و آن را چند بار بکشید، چند دقیقه این کار‌ها را ادامه دهید تا فرصت پیدا کنید از خودتان بپرسید آیا ارزش این را دارد که اجازه دهید احساس درون‌تان تبدیل به خشمی آتشین شود؟

علائم خشم‌تان را بشناسید

علائم خاص خودتان را که نشان می‌دهند در آستانه‌ی عصبانیت هستید بشناسید. شاید گره کردن و فشردن مشت های‌تان باشد، لرزش دست‌های‌تان، عرق کردن و یا گُرگرفتن صورت‌تان. به محض اینکه علائم‌تان بروز کرد، نفس عمیق بکشید و سعی کنید قبل از اینکه خشم‌تان فوران کند خود را کنترل کنید. اگر بابت علائم خشم‌تان مطمئن نیستید می‌توانید از یکی از دوستان یا اعضای خانواده‌تان بخواهید در شناختن این علائم کمک‌تان کنند.

خودتان را نیشگون بگیرید

هر وقت که دیدید دارید از کلمات «هرگز» یا «همیشه» استفاده می‌کنید یک نیشگون از خودتان بگیرید. طرز فکر ِ «یا همه یا هیچ چیز»، تنها کاری که می‌کند این است که آستانه‌ی تحمل‌تان را از آنچه که هست کمتر هم می‌کند. در نتیجه نمی‌توانید یاد بگیرید با خشم‌تان چگونه برخورد کنید. در عوض سعی کنید به جای اینکه همه چیز را سیاه و سفید ببینید، خاکستری ببینید. این را هم درک کنید که زندگی گاهی بی‌رحم می‌شود و کسی که شما را عصبانی کرده، چندان هم مقصر نیست.

ریلکسیشن تمرین کنید

هر روز چند دقیقه برای ریلکس کردن وقت بگذارید. این شیوه هم برای بچه‌ها و هم برای بزرگسالان بسیار مفید است. یک جای راحت و ساکت بنشینید و بدن‌تان را شل کنید. با بینی عمیق دم بگیرید و با دهان بازدم انجام دهید. چشما‌ن خود را آرام ببندید و به تنفس عمیق‌تان ادامه دهید. اگر تمرین ریلکسیشن و خود کنترلی را بخشی از روتین روزانه‌تان می‌کنید، سه دقیقه برای آن وقت صرف کنید.

فضا را با خنده و شوخی تغییر دهید

این تکنیکی است که خانواده درمانگر‌ها از آن استفاده می‌کنند. اگر کسی از اعضای خانواده‌تان فردی عصبانی است، مثلا می‌توانید یک عکس خنده دار از خودتان بگیرید، پرینت آن را تهیه کنید و آن را زیر بالش او بگذارید. یا برایش هدیه‌ای در جایی که انتظارش را ندارد پنهان کنید. هدف این است که با هم کاری انجام دهید که جالب و خنده دار باشد. این کار شما نه تنها خشم را فرومی‌نشاند، بلکه به همه یادآوری می‌کند که در خانواده همیشه همه با هم هستید و عشق و بخشش، ارزشی ماندگار در میان شماست.

خشم‌تان را به معرض نمایش نگذارید

این را فراموش نکنید که ظاهر کردن خشم هیچ فایده‌ای ندارد جز اینکه دیگران را می‌ترساند. خشم ابزاری برای دیسیپلین و نمایش قدرت، شیوه‌ای برای ارتباط و یا سلاحی هیجانی برای فرونشاندن احساس منفی نیست، بلکه یک وضعیت روانیِ فردی و آسیب زننده است که نشان می‌دهد مشکلی پنهان وجود دارد. پس هرگز به خودتان اجازه ندهید از خشم به عنوان تهدید یا ابزار اعمال قدرت استفاده کنید، مخصوصا در برابر بچه‌ها. خشم شما، مشکل خود شماست نه دیگران!

یک نامه‌ی عذرخواهی بنویسید

مجبور نیستید حتما آن را بفرستید. همین حرکت نوشتن، بار خشم‌تان را سبُک می‌کند. اما اگر می‌خواهید رابطه‌ی خود را با کسی که از دست او عصبانی هستید ادامه دهید، دکمه‌ی ارسال را بزنید. مطالعه‌ای در دانشگاه میشیگان نشان داد وقتی افراد مورد آزمایش به فردی که موجب عصبانیت‌شان شده بود فکر می‌کردند، فشار خون و ضربان قلب و تنش عضلات‌شان بیشتر شده بود، اما زمانی که خودشان را در حال بخشش آن فرد تجسم می‌کردند (فقط تصور می‌کردند!)، فشار خون و ضربان قلب و تنش عضلات‌شان چندان بالا نرفته بود.

حس همدلی‌تان را تقویت کنید

همدلی واقعی یعنی اینکه واقعا خودتان را جای طرف مقابل بگذارید و تجربه‌ی او را احساس کنید. این کار چند راه دارد: از دید او ماجرا را ببینید، از نگاه او داستانی در مورد آن ماجرا یا موقعیت بنویسید، ماجرا را برای دوست دیگری تعریف کنید و نظر او را بخواهید و ....

خودتان را جای بچه‌های‌تان بگذارید

هر وقت از دست پدر و مادر خود عصبانی شدید، به بچه‌های خودتان فکر کنید. دوست دارید وقتی به سن شما رسیدند چه احساسی نسبت به شما داشته باشند؟ آیا دوست ندارید درک کنند که شما به نفع آن‌ها حرف می‌زنید و بهترین‌ها را برای‌شان می‌خواهید؟

این واقعیت‌ها را بپذیرید

چند واقعیت را در مورد افراد بدانید: بیشتر مردم فکر می‌کنند بهترین و درست‌ترین کار را انجام می‌دهند، بیشتر افراد بدجنس نیستند، دشمن شما نیستند و یا عمدا نمی‌خواهند آزارتان بدهند. بلکه بیشتر افراد بیش از آنچه تصور کنید حساسند و احساس ناامنی می‌کنند. خیلی از آن‌ها نمی‌دانند رفتار و گفتارشان چه اثری بر دیگران می‌گذارد. به عبارتی دیگر مردم، شیطان و شرور نیستند، فقط انسانند و برای شاد و سالم و راضی بودن در این دنیای سخت و پیچیده مبارزه می‌کنند. اگر این باور را بپذیرید، راحت‌تر می‌توانید کسانی را که عصبانی‌تان می‌کنند ببخشید.

درمورد خشم‌تان حرف بزنید

این با نمایش دادن خشم فرق می‌کند. حرف زدن در مورد خشم یعنی اینکه فشار آن را از دوش‌تان کم کنید و با یک دوست درد دل کنید. ضمنا با این کار می‌توانید نظر و نگاه یک نفر دیگر را هم در مورد آنچه پیش آمده جویا شوید. حتی اگر فرد قابل اعتمادی نمی‌شناسید که با او حرف بزنید، با خودتان با صدای بلند حرف بزنید! (البته وقتی که کاملا تنها هستید).   منبع: برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سلامت کنترل خشم کنترل عصبانیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۲۰۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سه کتاب را بخوانید و خودتان را بیشتر دوست داشته باشید

این موضوع که در بیشتر مواقع رضایت دیگران را بر رضایت خود ترجیح دهید، علتی دارد که به این مسئله برمی‌گردد؛ شما خود را کم‌تر از چیزی که باید، دوست دارید. اگر از آن دسته از افرادی هستید که با انجام کاری برای خودتان حس خوشحالی ندارید، یا از شروع خیلی از فعالیت‌ها خودداری می‌کنید، باید این موضوع را بدانید که نیاز است بیشتر از قبل به خود اهمیت دهید. این‌که ارزش و جایگاه خود را در اجتماع، زندگی و عملکردها بدانید، یکی از ضروری‌ترین نکاتی است که شما را به‌سمت جلو هدایت می‌کند. در این راستا تصمیم داریم شما را با 3 کتاب برتر که با خواندن آن‌ها می‌توانید حس ارزشمندی را به خود برگردانید آشنا کنیم.

معرفی کتاب تکه هایی از یک کل منسجم

با خواندن این کتاب ممکن است بخش درونی احساس‌تان بیدار شود و به پیدا شدن قسمت‌های گمشده دیگر کمک کند. کتاب تکه هایی از یک کل منسجم خلاف دیگر کتاب‌های شفاف اندیشیدن یا ایجاد شادی که به‌شکلی نوعی مثبت اندیشیدن کاذب را به شما انتقال می‌دهند، در مسیری کاملا واقع‌بینانه سیر می‌کند. این کتاب داستانی نیست، اما قصه‌های بیشمار از بیمارانی که نویسنده با آن‌ها در ارتباط بوده را در خود جای داده است. در این کتاب با موضوع خودشناسی روبه‌رو می‌شوید که در 9 بخش طراحی شده است. هرکدام از این بخش‌ها خود به یک تا 3 صفحه تقسیم می‌شوند.

نکته اصلی که در این کتاب مطرح می‌شود، درباره افرادی است که با خودشناسی توانسته‌اند به صمیمیت و روابط پایدارتری دست پیدا کنند. این شناسایی از بالاترین سطح روابط انسانی شروع می‌شود، به تنهایی بشر می‌رسد. هدف کتاب و نویسنده این است که با واقع‌نگری، خودتان را بپذیرید و در آخر از آرامش حاصل شده لذت ببرید.

کمی درباره پونه مقیمی نویسنده کتاب تکه هایی از یک کل منسجم!

پونه مقیمی یک روانشناس است که در سال 61 متولد شده و در صفحات مجازی خود فعالیت گسترده‌ای دارد. در واقع بخش‌هایی از این کتاب را در صفحه خود به اشتراک گذاشته است. تاکید او همواره بر این بوده که شناخت، پذیرش، دوستی و آشتی با خود را اولویت قرار دهید. کتابی که مقیمی نوشته، با رویکردی روانشناسانه بیان نشده است. در واقع کتاب با زبانی ساده برای تمام عموم نوشته شده که این یکی از مزیت‌های آن محسوب می‌شود. گاهی اوقات لازم است تا در زندگی چیزی پیدا کنیم که به آن چنگ بزنیم. شاید باید زیبایی و معنای زندگی را در کمک کردن به دیگران ببینیم. کاستن از رنج دیگران، یکی از این راه‌ها است.

معرفی کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم!

این کتاب سراسر از معیارهایی است که به شما کمک می‌کند از احساس پوچی رهایی پیدا کنید. کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم نوشته کیم سوهیون از موفق‌ترین کتاب‌های کره جنوبی است. بیان این کتاب کاملا ساده و صمیمی بوده و با ارئه راهکارهایی سعی دارد تا کمک کند معیارهای خود را پیدا کنید. با خواندن این کتاب خواهید توانست تحت تاثیر تجویزها و نظرات غیرمنطقی دیگران قرار نگیرید و از گرفتن تصمیم‌های نادرست اجتناب کنید. شما حتما می‌توانید با وجود نقص‌ها یا کم‌وکاستی‌های خود از زندگی لذت ببرید.

قسمتی از کتاب تصمیم گرفتم خودم باشم!

نویسنده کیم سوهیون که اهل کره جنوبی است، همیشه درگیر حس پوچی و سردرگمی می‌شد. این شخص همواره با این حس که انگار خطایی بزرگ مرتکب شده، بار سنگین و مبهمی را با خود حمل می‌کرد. او همیشه در همه مراحل زندگی، چه به‌عنوان یک دانشجو و بعدها به‌عنوان یک شاغل، در مورد درست یا غلط بودن تصمیم‌هایش دررابطه‌با شغل یا تحصیلاتش مطمئن نبود.

احساس کمبود در داشتن اطلاعات درباره مهارت‌ها یا نداشتن مطالعه کافی، بی‌وقفه او را آزار می‌داد. با این تفکر هیچ تضمینی برای آینده خود نداشت و احساس می‌کرد که آدم بی‌ارزشی است. روزها و لحظه‌ها به همین منوال می‌گذشت و او در جست‌وجوی دلیلی برای احساساتش بود. بعدها به این نتیجه رسید که حتی اگر در نظر دیگر افراد جامعه فردی بی‌ارزش باشد، او موظف است که به خود احترام بگذارد و بدون دلیل، احساس مقصر بودن نسبت به خود نداشته باشد. تجربه‌های به‌دست آمده از این مراحل زندگی که به خودکاوی منجر می‌شود، سبب شد تا کیم سوهیون کتاب حاضر را بنویسد.

معرفی خودت را به فنا نده!

گاهی دنیا برای بیدار کردن‌مان با ایجاد وقایعی بزرگ، گویی به صورت‌مان سیلی می‌زند. قصد گری جان بیشاپ هم از نوشتن کتاب خودت را به فنا نده، کمتر فکر کن و دل به زندگی بده، در همین راستا بوده است. این کتاب که یکی از پرفروش‌ترین‌ها نمونه‌ها در نیویورک محسوب می‌شود، با زدن تلنگری به شما قصد دارد توانایی‌هایتان را بهتر کشف کنید.

با خودسازی و ایجاد تغییرهایی در سبک زندگی، به بهترین نسخه خود تبدیل شوید. اگر به این موضوع فکر کرده‌اید که مانند یک همستر روی یک چرخ همواره در حال دویدن هستید و این مسیر را همیشه با عصبانیت و آشفتگی در حال پیمودن بوده‌اید، کتاب خودت را به فنا نده اثر گری جان بیشاب به شما کمک می‌کند تا از این چرخه خارج شوید. تمام تنش‌ها و اضطراب‌های خود را فراموش کنید و با فراموش کردن آن‌ها، غرق در احساس آرامش شوید.

جوایزی که کتاب خودت را به فنا نده کسب کرده است!

این روزها کتاب‌های خودشناسی که به ارزش‌های مخاطب خود اضافه کنند و دستاوردهای بزرگی را برایشان رقم بزنند، لایق دریافت جوایز هستند که کتاب خودت را به فنا نده هم جزء همین منابع است:

راه‌یافته به فهرست کتاب‌هایی که زندگی‌تان را دگرگون خواهند کرد!

فروش بالغ بر 2 میلیون نسخه در سراسر جهان.

از پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز!

جمع‌بندی

اگر در طول فعالیت‌های روزمره خود دچار استرس یا خود کم‌بینی بسیاری هستید و به خود و توانایی‌هایتان اعتماد ندارید، احتمالا خواندن کتاب‌های معرفی‌شده می‌تواند نتایج قابل توجهی را در شما ایجاد کند. کتاب‌هایی که معرفی شد، نمونه‌هایی از بهترین‌های خود در حوزه خودباوری هستند که برای خیلی از افراد می‌توانند نقش حیاتی و موثری را بازی کنند. با خواندن و مطالعه درباره کلیت آن‌ها، درک خواهید کرد که کدام یک پاسخ‌گوی بهتری به نیازهای شما هستند. این نکته را در نظر بگیرید که برای داشتن جامعه‌ای پویاتر، نیاز به افراد بیشتری داریم تا به خود و توانایی‌هایشان باور دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897745

دیگر خبرها

  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • درگیری لفظی تحلیلگران اینترنشنال در آنتن زنده | این حرف های بد را به خودتان بزنید لطفا!
  • چند ترفند تشخیص فلفل تند از شیرین (فیلم)
  • برای کاهش میزان نمک مصرفی روزانه خودتان آشپزی کنید
  • خونسردی جالب کارلو آنچلوتی پس از گل برتری مقابل بارسلونا در دقیقه 91 / فیلم
  • طرز تهیه نان خامه‌ای به سبک قنادی با تمامی ترفند‌ها (فیلم)
  • (ویدئو) لحظه سرقت از پارکینگ و انباری یک مجتمع مسکونی در زنجان در کمال خونسردی و بدون ماسک!
  • شش ترفند برای پخت یه جوجه کباب اعلاء
  • این سه کتاب را بخوانید و خودتان را بیشتر دوست داشته باشید
  • ترفند از بین بردن کف روی آب گوشت در حال پخت | گوشت را با آب سرد بپزیم یا گرم ؟